Na komunikat zawsze mają czas ... nawet pod koniec marca. Może nie wiesz ale spółka nie wywiera zbyt mocnej presji czasowej na pracowników .... i ma to swoje zalety przynajmniej dla nich. Mam co nie co wiedzy na temat pracy w podobnych spółkach i nie każdemu to odpowiada.
Takie manipulacje nieco irytują chyba każdego zainteresowanego - ale przynajmniej nie czarują, że będą za rok już drugim CDP lub Techlandem.
Jak wiemy do ukończenia gry nie ma pewności kiedy tak na prawdę uda się zrealizować wszystkie prace w odpowiedniej jakości. Doświadczyły tego już wszyscy producencie. Nie wiem czy znajdziesz choć jednego który wtdał wszystko w pierwszym obiecywanym terminie....taka branża i musi się przywyknąć. Zobaczymy za rok jaki te prace dały wynik.
Może umyka Ci, że zespoły tworzące gry klasy AA mają nieco większe zespoły.....
Przypomnę CDP ma około 400 osób a chcą mieć 800 osób ... a 11bit parę miesięcy temu mieli jeszcze 50 osób a aktualnie 70-80 osób.
Nie wiem czy mam rację

.... ale wydaje mi się, że ilość pracowników ma istotny wpływ na wielkość i szybkość tworzenia gier ..
Trudno aby spółka 10 razy mniejsza tworzyła całkiem spore gry dużo szybciej.
Czas gry dobrych gier nie może się za bardzo różnić. Ilość pracowników ma dużo większy wpływ na wielkość tworzonej gry. Fizyka obowiązuje wszędzie.
Parkiet weryfikuje naszą wiedzę i czujność przy każdym zleceniu (:
a każdy jest mądralą ....po fakcie... :) :)