Frey napisał(a):Bardzo ciekawe narzędzie ten barter.vg
Wyniki wydają się rzeczywiście dokładne.
@lelo-pakero - dzięki za link
Proszę bardzo. Od tego są takie fora. Niestety samozwańczy "moderatorzy" (typu baks, Rif) chcieliby, żeby forum służyło jedynie do opisywania ich wizji i marzeń, a nie do merytorycznej dyskusji.
kunoj napisał(a): Diabeł tkwi w szczegółach. Czy te szacunkowe 691 tys. dotyczy może stricte nabywców Steam?
To nie ma żadnego znaczenia czy gra jest kupiona na steamie czy poza. Metoda bazuje na osiągnięciach graczy, którzy mają grę na koncie na steamie. Nie ma tutaj jedynie tych kilku procent z GOGa.
aircanada15 napisał(a):Ja tak tylko na szybko: owy pomysl szacowania graczy pojawil sie dosc niedawno, ale z tego co wiem, Valve juz zablokowalo mozliwosc uzywania go :)
Niestety tak jest. Jednak działało do 3 lipca, zatem dane są bardzo aktualne.
Rif napisał(a):lelo-pakero napisał(a):Napisałem tylko, że tym razem BOŚ okazał się lepszy w swoich prognozach od sporej części forum stockwatcha.
Przecież sam pisałeś o sporej części. Dwie osoby, które pisały o milionie niewiele się pomyliły, więc kto tutaj manipuluje?
Nie potrafisz zrozumieć kilku banalnie prostych zdań? Pisałem, że spora część tego forum prognozowała więcej niż BOŚ, czyli więcej niż 857k sprzedanych kopii do końca czerwca, ale nie napisałem nigdzie, że spora część forum prognozowała więcej niż 1 mln kopii do końca czerwca. Mam ci to przeliterować?
baks napisał(a):Znasz znaczenie słowa może przekroczyć - chyba od tego trzeba zacząć
Jeśli dla Ciebie jest to stwierdzenie o znacznym przekroczeniu - to współczuję.
Baks ja ci współczuję, że musisz przypisywać innym słowa, których nigdy nie wypowiedzieli, jak twój kolega Rif, by przekonać kogokolwiek do swoich racji. Zacytuj moją wypowiedź, w której mówię o znacznym przekroczeniu. Czekam.
baks napisał(a):Jakoś na razie nie zostałeś milionerem pomimo tak "dużego obeznania" w narzędzia "weryfikujące przychody".
Poziom dyskusji level 0. Czyli dzień jak co dzień w twoim wykonaniu. Sorry, ale nie zejdę z tobą na dno i nie zaszczycę cię odpowiedzią.