nsgwmyeb
PARTNER SERWISU
sjayjpuf
21 22 23 24
krewa
PREMIUM
1 381
Grupa: Zespół StockWatch.pl
Wpisów: 12 054
Wysłane: 26 września 2025 11:19:32 przy kursie: 26,00 zł
montanes2 napisał(a):
Ogólnie to ja mam teorie, że te kreski to wymyśliły biura maklerskie dla kasowania prowizji.

Analiza techniczna w nieco bardziej prymitywnej postaci była stosowana w Holandii i Japonii już w XVIII wieku. Ta współczesna pochodzi w końca XIX wieku.

javelin
34
Wpisów: 121
Wysłane: 26 września 2025 16:37:45 przy kursie: 26,00 zł
montanes2 napisał(a):
PS nie na tym polega inwestowanie w spółki.
A już na pewno nie na tym polega zarabianie pieniędzy.

Ogólnie to ja mam teorie, że te kreski to wymyśliły biura maklerskie dla kasowania prowizji.

Możecie prowadzić te dywagacje, a na koniec dnia i tak się będzie liczył raport.

inwestowanie może być długoterminowe albo krótkoterminowe. możesz kupić spółkę i trzymać ją przez lata. a możesz kupić rano i tego samego dnia po kilku godiznach sprzedać. efekt końcowy może być taki sam. zarabianie pieniędzy polega na tym, że masz więcej cyferek na koncie. a w jaki sposób kto to robi to już jego sprawa.

Raport OK, tylko on jest publikowany 4x w roku. W międzyczasie liczą się kreski to jakie pozycje na kontraktach mają fundy. a kreski są smarowane na bazie logarytmów komputerowych Morganów, Goldmanów, Rockefellerów, itd.. Jeśli one się sprawdzają to można zarabiać. Poza tym gdyby w przypadku Pepco liczył się tylko raport, do kurs od wierzchołka nie spadłby o 80%. Czy od czasu IPO coś fundamentalnie złego się wydarzyło w Pepco, poza tematem Steinhoffa, co by tłumaczyło tak duży spadek kursu ? Nie wydaje mi się. Malik robił analizę fundamentalną i kupował akcje po 45zł. Sprzedał w okolicy 30zł właśnie z powodu Steinhoffa i celowego ubijania kursu przez fundy.

montanes2
20
Wpisów: 290
Wysłane: 27 września 2025 22:41:11 przy kursie: 26,00 zł
javelin napisał(a):
montanes2 napisał(a):
PS nie na tym polega inwestowanie w spółki.
A już na pewno nie na tym polega zarabianie pieniędzy.

Możecie prowadzić te dywagacje, a na koniec dnia i tak się będzie liczył raport.

inwestowanie może być długoterminowe albo krótkoterminowe. możesz kupić spółkę i trzymać ją przez lata. a możesz kupić rano i tego samego dnia po kilku godiznach sprzedać. efekt końcowy może być taki sam. zarabianie pieniędzy polega na tym, że masz więcej cyferek na koncie. a w jaki sposób kto to robi to już jego sprawa.

Raport OK, tylko on jest publikowany 4x w roku. W międzyczasie liczą się kreski to jakie pozycje na kontraktach mają fundy. a kreski są smarowane na bazie logarytmów komputerowych Morganów, Goldmanów, Rockefellerów, itd.. Jeśli one się sprawdzają to można zarabiać. Poza tym gdyby w przypadku Pepco liczył się tylko raport, do kurs od wierzchołka nie spadłby o 80%. Czy od czasu IPO coś fundamentalnie złego się wydarzyło w Pepco, poza tematem Steinhoffa, co by tłumaczyło tak duży spadek kursu ? Nie wydaje mi się. Malik robił analizę fundamentalną i kupował akcje po 45zł. Sprzedał w okolicy 30zł właśnie z powodu Steinhoffa i celowego ubijania kursu przez fundy.

Fajna wypowiedź. Jednak dla mnie kreski to nie trend. Dla mnie trend wynika z wyników, a nie z kresek.
Trendu łyżką nie zawrócisz. To tak jakby wyjść na tory i chcieć zatrzymać 100 pociągów jedną ręką. W drugą stronę to samo.
A to, że rynek jest skrajnie niedowartościowany lub skrajnie przewartościowany IMO nie wynika z dwóch punktów na monitorze i poprowadzonej kreski. Przykładów nagłego załamania rynku są tysiące wtedy Seeeeellllll, a technicznie no kurczaczek tu to powinno odbić bo jest kreska wspierająca, a za 3 dni -50%.

Ammianus
53
Grupa: SubskrybentP1
Wpisów: 690
Wysłane: 28 września 2025 11:00:51 przy kursie: 26,00 zł
@ Montanes, co Ci z tym trendem na Pepco nie gra ?

Dobrze idzie od początku lata jak po sznurku respektując wsparcia i opory.
To, że ktoś coś narysował wg własnego widzimisie pod spekulację, albo według uznania to nic nie zmienia.
Tak samo analitycy fundamentalni sobie różne rzeczy wyliczają.
A tu w wątku są tacy co od 5 lat się dziwią ze walor nie chodzi po 50zł :P
Dyskusja 100% jałowa.

Edytowany: 28 września 2025 11:16

bginvest
167
Wpisów: 403
Wysłane: 29 września 2025 12:01:04 przy kursie: 26,03 zł

100 lat temu Wyckoff narysował wykres Pepco (od 2023) , nie wiedząc, że taka spółka będzie w ogóle istniała.

Jestem bardzo ciekaw jak dalej będzie się rozwijać sytuacja, pomijając AT i AF.

Zapowiedziana druga runda skupu, krótka pozycja spora jak na FF, no i rosną szanse na powrót do MSCI Poland, a to popyt obligatoryjny.

KrzysztofK
31
Wpisów: 208
Wysłane: 29 września 2025 12:38:11 przy kursie: 26,03 zł
Moje obawy o RGR na szczęście okazały się płonne.
Kurs na potężnym wolumenie dnia 2025.09.25 nie tylko rozwiał ten scenariusz ale i przebił linię spadków poprowadzoną po cenach zamknięcia D1 (2021.08.13 - 2023.05.22).
Również wszystkie SMA (50, 100 i 200) są znacząco poniżej aktualnego ( na ten moment ) kursu.
Warto jednak zwrócić moim zdaniem uwagę na np. RSI na D1 (81 w tej chwili ).
Ciekawie to wygląda w kontekście wyników jak i zapowiedzi zarządu oraz kolejnej transzy skupu akcji.
Edytowany: 29 września 2025 12:43

1ketjoW
PREMIUM
950
Wpisów: 5 361
Wysłane: 7 października 2025 09:51:23 przy kursie: 26,92 zł
Moim zdaniem warto wrócić do historii, aby wyjaśnić w jakim punkcie obecnie jesteśmy jeżeli chodzi o Pepco i co może się stać. Perturbacje związane z Pepco nie dotyczą samej spółki, tylko Steinhoff/Ibex jej głównego akcjonariusza, który obecnie ma ponad 72% udziału w kapitale. Steinhoff/Ibex został przejęty przez wierzycieli, gdyż nie był w stanie spłacić swoich długów. W 2025 r. restrukturyzacja Pepco nabrała tempa i został ogłoszony skup akcji za 200 mln EUR (około 860 mln zł) oraz sprzedano spółkę zależną Poundland, która generowała straty. Ponadto zlikwidowano (lub likwiduje się) nierentowną działalność w Niemczech. W tej sytuacji spodziewam się poprawy rentowności Grupy Pepco w sposób trwały, co również potwierdza Zarząd spółki w tej publikacji: www.portalspozywczy.pl/handel/... Dodatkowo kilka dni temu spółka ogłosiła poza skupem akcji przedterminowy wykup obligacji za 175 mln EUR, oprocentowanych na 7,25% p.a. z terminem wykupu w lipcu 2028 r. (data nie jest bez znaczenia). Zarząd głównego akcjonariusza w ostatnim sprawozdaniu finansowym za rok finansowy zakończony 30 września 2024 r. stwierdził: „W dokumencie tym zarząd podkreśla, że zgodnie z planem restrukturyzacji WHOA celem grupy jest „optymalizacja uporządkowanej, sprawnej i wartościowotwórczej monetyzacji swoich inwestycji w celu spłaty zadłużenia Grupy. - As outlined in the WHOA Restructuring Plan, the purpose of the Group is to create a stable platform to optimise the orderly, expeditious and value enhancing monetisation of its investments for the repayment of the Group Services’ Debt.” Co więcej wdrożony plan restrukturyzacji WHOA wydłużył termin spłaty długu Group Services do co najmniej 30 czerwca 2026 r. (dostępne są dwie opcje przedłużenia o dwa kolejne lata do 30 czerwca 2028 r. (ostateczna data zbycia Pepco), które wymagają zgody wierzyciela większościowego w ramach każdej z linii kredytowych). Ponadto zgodnie z informacjami zawartymi w sprawozdaniu finansowym Ibex Pepco jest przeznaczone do sprzedaży (można spodziewać się delistingu moim zdaniem jeżeli wierzyciele sprzedadzą cały pakiet akcji, czego się spodziewam – ponieważ wtedy dostaną premię za przejście kontroli). Jedna ze spółek przeznaczonych do sprzedaży zostały sprzedana w 2025 r. - Pepkor Holdings za 1,5 mld USD. Druga spółka przeznaczona do sprzedaży Somnigroup International Inc. (wcześniej Tempur Sealy International) przejęła firmę Mattress w pierwszym kwartale 2025 roku za około 5 miliardów USD, z czego 2,7 miliarda USD zostało zapłacone gotówką, a pozostała część w akcjach. Ibex sprzedał akcje Somnigroup na giełdzie NYSE (miał 7,3%) za prawie 1 mld USD. Jak widać spore kwoty wchodzą w grę, a co ważniejsze sprzedaż aktywów jest faktycznie realizowana.

Poza tym dnia 25 września 2025 r. spółka opublikowała informację, że spodziewane jest osiągnięcie solidnego zysku netto w roku obrotowym 2025. „Zysk netto za 9 pierwszych miesięcy roku obrotowego 2025 wyniósł 196 mln euro i osiągnął już poziom z całego roku obrotowego 2024 (199 mln euro)”. Widać, że podjęta restrukturyzacja przynosi efekty. Spółka zmniejsza zadłużenie finansowe (wykup obligacji przed terminem – jak już pisałem) i zakładam, że spłaci również pozostałe obligacje lub je zrefinansuje, ponieważ oprocentowanie na poziomie 7,25% p.a. jest moim zdaniem wysokie. Ten przedterminowy wykup części obligacji stanowi wskazówkę na to jak poprawiły się przepływy pieniężne w grupie po sprzedaży Poundland. Likwidacja działalności w Niemczech również powinna dołożyć swoje do generowanego pozytywnego cash flow przez Pepco i poprawy rentowności.

Przychody nowej Grupy Pepco za okres 51 tygodni zakończonych 21 września 2025 r. wzrosły o 8,8% p.a. przy zachowaniu stałych kursów walutowych, napędzane otwarciami nowych sklepów oraz wzrostem przychodów LFL marki Pepco w tym samym okresie o 2,7%. W trakcie samego czwartego kwartału dynamika wzrostu wyników uległa dalszej poprawie, z przychodami LFL marki Pepco rosnącymi w bieżącym czwartym kwartale o 3,9%. Grupa spodziewa się uruchomić 84 nowe sklepy netto w trakcie czwartego kwartału i planuje zamknąć rok z 248 nowymi sklepami netto łącznie, zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami. Warto wspomnieć, że w sprawozdaniu finansowym Ibex zaznaczono kontynuację programów optymalizacji kosztów i sprzedaży Pepco, co powinno wzmocnić marżę netto i moim zdaniem sugeruje chęć uzyskania jak najwyższej ceny sprzedaży za posiadane akcje Pepco przez wierzycieli.

Na podstawie powyższych działań restrukturyzacyjnych, spłaty zadłużenia, skupu akcji oraz wyników operacyjnych Pepco w 2025 r., w tym poprawy rentowności LFL i planowanego otwarcia nowych sklepów ("W marce Pepco w regionie CEE planujemy około 500-600 nowych sklepów do końca roku fiskalnego 2027 (obecnie mają 3.763 sklepy w CEE). Uważamy, że do momentu osiągnięcia pełnej dojrzałości w dłuższym okresie opcją jest około 1000 sklepów. Po drugie, prowadzimy silne programy optymalizacji sprzedaży" - dodał prezes. biznes.pap.pl/wiadomosci/firmy...), wstępna wycena akcji spółki mieści się w przedziale 40–50 zł za akcję.
Zgodnie z analizą jednego z biur maklerskich cena wynosi około 40 zł obecnie, ale oni swoją wycenę robili nieco wcześniej.

Moim subiektywnym zdaniem jako akcjonariusza/inwestora powyższy zakres cen jest realny choć zakłada, trwałą poprawę wyników operacyjnych, redukcję zadłużenia oraz pozytywne efekty dotyczące biznesu i ekspansji w regionie CEE.
Nawet zakładając sprzedaż akcji Pepco w 2028 r. daje to interesującą roczną stopę zwrotu, w ciągu maksymalnie do 2,5 roku przy niskim ryzyku.

Poza tym skup akcji nie jest przypadkowy i widać, że wierzyciele chcą jak najwięcej wycisnąć, ze sprzedaży Pepco w krótkim terminie. Te 200 mln EUR przeznaczone na skup może prawie ulec prawie podwojeniu przy sprzedaży akcji przez obecnego dominującego akcjonariusza. Dodatkowo przeprowadzone skupy akcji będą działały stymulująco na kurs tj. pro-wzrostowo lub będą minimalizować wielkość ewentualnych korekt.

Spółka dodatkowo uruchomiła program emisji obligacji na 2 mld zł w ostatnich dniach.

Mam akcje Pepco, więc moja obiektywność jest zaburzona. Z drugiej strony akcji jest na rynku tyle, że dla wszystkich wystarczy. Drobny mój wkład w społeczność inwestorów, bo na to, aby polskie instytucje finansowe wykorzystały tę szansę inwestycyjną nie liczę. Bardzo jest ciekawy wyników spółki w 4q25 r. Trzeba jeszcze poczekać kilka ładnych miesięcy.

Na koniec wypowiedź prezesa:

Cytat:
Widzimy, że sytuacja wśród klientów na całym świecie naprawdę bardzo się poprawia. Polska wraca do pozytywnych wyników sprzedaży porównywalnej. W drugiej połowie roku Europa Zachodnia osiąga bardzo dobre wyniki. Tam również nasza oferta spotyka się z bardzo dobrym odbiorem, co znajduje odzwierciedlenie w dwucyfrowym wzroście wyników LFL - powiedział Borchert. -Jesteśmy zadowoleni z 2025 roku i pozytywnie patrzymy na 2026 rok. Czujemy się dobrze przygotowani do kontynuowania mocnych wyników - dodał.

www.portalspozywczy.pl/handel/...

FF spada.
Edytowany: 7 października 2025 09:51

Kakarotto
83
Wpisów: 1 588
Wysłane: 9 października 2025 19:49:56 przy kursie: 26,39 zł
Przyglądając się wykresowi nie sposób pominąć zmianę trendu ze spadkowego na wzrostowy. Ładnie Pecpo rośnie i są ku temu podstawy bo wyrzucili balast. Osobiście spodziewam się kolejnych wzrostów do około 30, bo tam dopiero jest solidny opór. To co martwi to to, że otoczenie może wywołać oczekiwaną korektę i rodzący się trend pójdzie w piach.

bginvest
167
Wysłane: 9 października 2025 22:08:44 przy kursie: 26,39 zł
Pozbycie się Poundlandu było jednym z istotnych czynników.
Marcin Stańko zrobił przez ostatnie miesiące wielkie porządki w PL (efekty już są widoczne, a przyszłym roku będą jeszcze bardziej).

Ceny w Pepco są absurdalnie niskie. Kabel do Iphona 7 zł...... Kupiłem kilka sztuk dwa miesiące temu, każdy działa.

Marzy mi się, że podnoszą ceny o 2-3 %. Przy tak niskiej bazie byłoby to niezauważalne, a 0,5 mld PLN wyższy zysk:)

Szukam cały czas informacji na temat szans powrotu do MSCI Poland. W połowie XI będzie wiadomo.
GROK ocenił mi szanse na 70-80 %, oczywiście jako ciekawostka, ale szanse na powrót są.

SKUP ---> MSCI -----> SHORT i nie ma akcji na rynku :):)

januszw
27
Wpisów: 495
Wysłane: 10 października 2025 08:41:23 przy kursie: 26,39 zł
Uważam że na dziś to wejście do MSCI Poland może być najważniejszym powodem do wzrostu kursu ,bo bez względu na otoczenie fundusze muszą kupować ,a akcji Pepco w wolnym obrocie jest coraz mniej no i dodatkowo za chwilę rozpocznie się kolejny skup akcji.

1ketjoW
PREMIUM
950
Wysłane: 10 października 2025 08:59:35 przy kursie: 26,39 zł
Moim zdaniem trzeba rozpropagować informacje jakie opisałem na forum na różnych forach z zaznaczeniem, że to ze SW-a.

Cieszyłbym się gdyby spółka weszła do indeksu, ale uważam, że poprawa wyników finansowych spowoduje poprawę notowań tyle że w dłuższym terminie. Zobaczymy co z dywidendą w grudniu.

Na wzrost cen nie liczę. Niech tylko realizują swoje plany i spłacą/refinansuja resztę obligacji oprocentowanych na 7,25% p.a., bo to realnie obniża wyniki finansowe i pogarsza cash flow.

Edytowany: 10 października 2025 09:14

bginvest
167
Wysłane: 10 października 2025 09:10:05 przy kursie: 26,34 zł
Dlatego odnośnie wyższych cen napisałem, że to takie moje marzenie:)

Natomiast, w jednym miejscu maja ogromną lukę, której uzupełnienie może dać kolejne bardzo pozytywne efekty.
Aplikacja mobilna powinna być bardziej rozwinięta, z dobrym programem partnerskim.... wtedy można podnieść ceny dla nieuczestniczących :). Tu jest ogromny potencjał.
Nie wiem czy czasem nie działają już w tym temacie.

1ketjoW
PREMIUM
950
Wysłane: 10 października 2025 09:41:56 przy kursie: 26,34 zł
Nie wiem czy pracują nad programem partnerskim obecnie. Wcześniej Stańko był raczej na nie, ale to wypowiedź z 2021 r.:

Cytat:

Dzisiaj na poziomie cen i marży, na których pracujemy, program lojalnościowy nie miałby sensu, ponieważ klient jest w Pepco, bo ma najlepszą ofertę w najlepszej cenie i dodatkowo nas lubi.

www.wiadomoscihandlowe.pl/wywi...

Jakieś plany są, ale widać, że temat jest trudny:

Cytat:
W pierwszej połowie 2026 r. uruchomimy w Polsce aplikację mobilną. W pierwszej kolejności posłuży nam do komunikacji z klientami, a dopiero w następnym kroku umożliwimy zakupy.

xyz.pl/obowiazkowy-e-commerce-...

Mi bardziej podoba się pomysł z automatycznymi kasami, ponieważ to są realne oszczędności kosztów na każdym sklepie.

bginvest
167
Wysłane: 10 października 2025 09:59:08 przy kursie: 26,34 zł
Regularnie zaglądam do Pepco, praktycznie zawsze widzę 2 pracowników, nie jestem w stanie sobie skojarzyć jak było przed wprowadzeniem kas samoobsługowych.
Dwie osoby plus kasy samoobsługowe wydają się optymalnym rozwiązaniem.

Towar tani, więc złodzieje wolą Rossmanna:) Nie trzeba płacić za ochronę:).

Córka mówi, że mają super ofertę świąteczną, więc liczę na mocne otwarcie nowego roku obrachunkowego.
Edytowany: 10 października 2025 09:59

KrzysztofK
31
Wpisów: 208
Wysłane: 10 października 2025 10:49:17 przy kursie: 26,34 zł
W kwestii kas samoobsługowych - to jakaś realna oszczędność będzie, ale umówmy sie, Pepco to nie Lidl czy Biedronka, gdzie ten wolumen klientów jest znacznie większy i obsługa (przez pracownika) kas samoobsługowych ma faktycznie duże znaczenie, więc bym tego nie przeceniał.

Zrolowanie zadłużenia jest moim zdaniem znacznie ważniejszą kwestią. I dobrze, że to próbują zrobić. Zobaczymy co z tego wyniknie.

Czekam też na to co pokażą w kwestii digitalizacji. Potencjał jest gigantyczny w tym.
Edytowany: 10 października 2025 10:51

1ketjoW
PREMIUM
950
Wysłane: 10 października 2025 12:47:47 przy kursie: 26,34 zł
Wprowadzenie nowych kas w sklepach Pepco może generować oszczędności nawet rzędu 10 tys. zł rocznie na placówkę, co w skali całej sieci przekłada się na kilkadziesiąt milionów złotych oszczędności rocznie.

Wszystko to opisałem wcześniej skutkuje wzrostem wartości biznesu przed exitem.

Edytowany: 10 października 2025 13:05

januszw
27
Wysłane: 10 października 2025 12:57:39 przy kursie: 26,34 zł
Mogą jeszcze pewnie pójść drogą Dino ,zatrudniac osoby z niepelnosprawnoscia na część etatu,ale kluczowe może być w przyszłości mocne ograniczenie socjalu ale to nie wcześniej niż 2027 ,na razie bal na Titanicu trwa, nic co dane nie będzie odebrane,tylko patrząc na to co się dzieje teraz np.we Francji to sytuacja może się radykalnie zmienić.Na dziś to trzeba patrzeć co może się dziać z dolarem i frachtem,na plus można jeszcze dodać to co się dzieje z pogodą ,zimny i deszczowy październik .

januszw
27
Wysłane: 12 października 2025 11:46:50 przy kursie: 26,34 zł
Jeżeli się nie dogadają Chiny z USA to będzie armagedon ,mam nadzieję że ta zagrywka Chin to jest element negocjacji handlowych ,fundamentalnie Pepco na dziś nie mam żadnych zastrzeżeń.

1ketjoW
PREMIUM
950
Wysłane: 12 października 2025 22:41:57 przy kursie: 26,34 zł
Moim zdaniem po reakcji Trumpa, widać że USA są mocne. Zdecydowana reakcja na negocjacyjne zagranie Chin. Pytanie co ustalą za kulisami. Moim zdaniem Chiny przegrywały negocjacje handlowe i stąd próba wykorzystania swojej przewagi w przypadku metali ziem rzadkich. 100% cła skutecznie to zablokują. Czy się dogadają? Obstawiam, że tak. Nie wiem tylko kiedy.

januszw
27
Wysłane: 15 października 2025 09:17:06
Pogoda jest bardzo sprzyjająca dla spółek odzieżowych ,ostatni kwartał dla tego typu spółek jak Pepco powinien być raczej dobry ,no i ewentualnie jeszcze jedna obniżka stóp procentowych też powinna pomóc.Ciekawe kiedy rozpocznie się drugi skup akcji,no i ewentualnie wejście do MSCI Poland.

Użytkownicy przeglądający ten wątek Gość
WIADOMOŚCI O SPÓŁCE pepco
  • Decyzja RPP w centrum uwagi, gorąco na KGHM, Jujubee i JSW
    Decyzja RPP w centrum uwagi, gorąco na KGHM, Jujubee i JSW

Środowa sesja na giełdzie w Warszawie rozpoczęła się od niewielkich spadków, które później zostały szybko wyzerowane. Gwiazdą sesji jest drożejący w ślad za metalami KGHM. Na szerokim rynku wyróżniają się JSW, Neuca, Rainbow Tours i XTPL. Cały czas w centrum uwagi pozostają banki. Wydarzeniem dnia w Polsce będzie decyzja Rady Polityki Pieniężnej w sprawie stóp procentowych.

• Mieszane nastroje na GPW, w grze Pepco, Ten Square Games i Bumech
    Mieszane nastroje na GPW, w grze Pepco, Ten Square Games i Bumech

Sesja na GPW rozpoczęła się od próby wygenerowania mocniejszych wzrostów, która to próba jednak została dość szybko spacyfikowana. W efekcie przy ulicy Książęcej, tak jak na innych europejskich giełdach, zagościła atmosfera wyczekiwania. Dziś potencjalnych impulsów może dostarczyć tylko zachowanie Wall Street.

21 22 23 24

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,353 sek.

cgbajxzr
pyicanbj
Prezentacja inwestorska CPD SA
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +73 714,52 zł +368,57% 93 714,52 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +57 011,41 zł 230,07% 121 929,79 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 814,24 zł 23,97% 24 934,98 zł
nswnjhcq
fdtwzssw
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat