Thx za odpowiedz :) na gieldzie juz troche jestem i boryszew nie od dzisiaj znam :) kiedys tez troche dal zarobic, ale na szczycie tez udalo mi sie zapakowac w okolicach 30zl stracilem 20% po czym podziekowalem :) w spolke zainwestowalem ponownie poniewaz sadze ze znam troche poczynania pana karkosika jak zapewne wiesz jako pierwszy pisalem o emisji w momencie w ktorym nikt nie mial zielonego pojecia o niej nawet dla mnie bylo to zyczenie

czy pan Karkosik juz wtedy planowal emisje nie mam pojecia :)
Co do twojego pytania, obecnie jestesmy w najpiekniejszym momencie hossy przybywa coraz wiecej nowych inwestorow dzieki prywatyzacji, temat boryszewa coraz wiecej rozgrzewa a wzrosty od zeszlego roku sa ladne, teraz mysle ze bedziemy dalej stabilnie rosnac po czym jak juz wszyscy beda pewni HOSSY nasapi ostatnia fala wzrostowa a zapewne bedzie ona pionowa do gory.
Czy boryszew moze rosnac wbrew rynkowi ?? Mysle ze odpowiedz jest prosta jak rynek leci to predzej czy pozniej kazda spolka nie oprze sie spadka, odpowiadajac na to pytanie trzeba by znac odpowiedz na pytanie czy rynek czeka armagedon czy to tylko zwykla korekta.
Co do przejecia jezeli dojdzie do skutku to chyba zyski jakie przyniesie to przejecia kazdy zna :) wzrost przychodow z dnia na dzien od 0.5-1 mld rocznie to nawet dla boryszewa jest wzrost astronomiczny, do tego beda nastepne tereny pod sprzedaz, no i nie zapominajmy ze boryszew juz dla branzy motoryzacyjnej robi conieco a wiec dojdzie element synergi.
Oczywiscie po przejeciu malfow w spolce zostana ograniczone znacznie koszty zarzadu pewnie i marketingu, sprzedazy itp
Wiec na pytanie niech sobie kazdy sam odpowie.