Noga w szpitalu a reszta załątwia alibi pozdr
|
|
No i mamy powtórkę z rozrywki. Odsetek w mbanku nie widac pozdrawiam
|
|
zgred szato ba jest kasa jeden upadek mniej pozdrawiam
|
|
Do 15 ani ani pozdrawiam
|
|
Mario88 dzięki za informacje pozdrawiam
|
|
Kwietniowy kupon na koncie pozdrawiam
|
|
EKA1014 mam na koncie w PEKAO
|
|
To co oprócz zgłoszenia ,mam jeszcze przedstawiac następne roszczenia ? pozdrawiam
|
|
Czy On wie co mówi?
|
|
Czy ktoś ma namiary na "kancelaria prawna Miłosz Borowiecki z Radomia" pozdrawiam
|
|
To proponuje ORZEŁ "Zarząd Spółki w załączniku do wniosku o ogłoszenie upadłości przedstawił propozycje układowe które zakładają m.in.: Umorzenie odsetek od wszystkich wierzytelności objętych układem. Zaspokojenie w całości wierzytelności nie przekraczających 50.000,00 zł w zakresie należności głównej, przy umorzeniu w całości należności z tytułu odsetek. Dla wierzytelności przekrajających 50.000,00 zł proponuje się redukcję zobowiązań poprzez umorzenie należności głównej o 50% z jednoczesnym umorzeniem należności ubocznych. Dla wierzytelności wynikające z emisji Obligacji serii B proponuje się wykup tych obligacji przez Spółkę w zamian z wyemitowane przez Spółkę w terminie 6 miesięcy od uprawomocnienia się postanowienia Sądu o zatwierdzeniu układu obligacje serii C o odpowiadającej im wartości nominalnej. Obligacje serii C byłyby obejmowane według wartości nominalnej (stosunek wymiany 1:1) i oprocentowane w wysokości 5% w skali roku."
|
|
Temat:
KGHM
potwierdzam swoją wycenę na 122 Kod:mod: potwierdzam że nadal obowiązuje regulamin, który zachęca do wylewności, a zabrania podawania cen docelowych bez uzasadnienia
|
|
Powinieneś zgłosic swoje wierzytelności do Sądu pozdrawiam
|
|
Wiesz co Medelin masz chyba 100% trafienia. Jak rozmawiałem z Zającem w sprawie zgłoszenia wierzytelności ,ze to w jego obowiązku (z uwagi na zabezpieczenia ) to wił się jak węgorz ,że to nie on.Jak zgłosiłem do Sądu to do tej pory prowadzę korespondencję.
|
|
Potwierdzam w PEKAO S.A też jest kupon
|
|
Proponuje Ci przeczytać wszystkie wątki.
|
|
Dzięki Resal za info. pozdrawiam
|
|
Sorry chodziło mi o to ,że może potwierdził to mailem. Rozumiem ,że GNT 0814 jest zabezpieczone i nie muszę składac zawiadomienia pozdrowienia dla wszystkich których tak męczy GANT
|
|
Czy jesteś pewny czy masz to na piśmie czy to słowo harcerza ?
|
|
Czy coś wiadomo na temat sprzedaży działki. Będę wdzięczny za jakąś informację.
|
|
To otrzymałem od Pana Zająca "Wycena nieruchomości zostanie w ciągu najbliższych dni przekazana do sędziego komisarza w celu zatwierdzenia. Prawdopodobnie w drugiej połowie stycznia Syndyk uruchomi procedurę przetargową. Regulamin przetargu będzie dostępny na jego stronie internetowej. pozdrawiam
|
|
To co my przechodzimy to jest mało w stosunku do właścicieli mieszkań - którzy z uwagi na kupienie przed ustawą zostali z "ręką w nocniku". Maja mieszkanie i nie mają
|
|
Czy jest jakiś termin i od kiedy się liczy pozdrawiam
|
|
Czy coś w sprawie spłaty obligo wiadomo ?
|
|
A to jak się ma do informacji powyżej "
GANT DEVELOPMENT SA Raport bieżący 97/2013
Na podstawie art. 70 ustawy o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych Zarząd GANT DEVELOPMENT S.A. informuje, iż w dniu 31 lipca 2013 roku otrzymał informację od akcjonariusza Central Fund of Immovables sp. z o.o., o nabyciu w dniu 30.07.2013 r. 235.000 sztuk akcji Emitenta i tym samym zwiększyła stan posiadania akcji emitenta. Przed opisanym zdarzeniem Akcjonariusz na dzień 29.07.2013 posiadał 3.728.010 sztuk akcji spółki. Obecnie Akcjonariusz posiada 3.963.010 sztuk akcji Gant Development S.A. Jednocześnie Akcjonariusz zawiadamia, że planuje w terminie 12 najbliższych miesięcy zwiększyć zaangażowanie w akcjonariacie Emitenta. Ponadto Akcjonariusz informuje, że nie posiada akcji Emitenta poprzez podmioty zależne oraz nie zawarł i nie jest stroną umowy, w tym z osobą trzecią, której przedmiotem jest przekazanie uprawnienia do wykonywania prawa głosu z akcji Spółki.
Więcej na: biznes.pap.pl i biznes.pap.pl/espi"
|
|
To i tak zdebetują ci konto I jak dobry chińczyk będą czekali na brzegu rzeki ażn "twoje konto wypłynie"
|
|
5 lipca wpłyneły na mbank czyli BRE. Dzwonił 9 lipca makler ,że nie otrzymali zgody na wypłatę z KPW a oni byli nadgorliwi a konto DGT jest zablokowane. Poinformował , ze zdejmują I co ja na to biedny żuczek kiwnełem głową powiedziałem stare polskie przysłowie "kto daje......" i koniec
|
|
A mi zapłacili a potem bank zadzwonił i powiedział ,że odbiera bo KPW nie dało pozwolenia na spłatę bo DGT ma zablokowane konta Ale prze 2 dni miałem kupon
|
|
A akt wykonawczy posiada????? aby wykonywać
|
|
Czy ktoś coś dostał od GANCIKA , czy tylko obietnice.
|
|
|
|
Przypomina mi to grę w kotka i myszkę -tylko że kotek nie ma na czym biegac. Nie jest to odmiana AMBER GOLD pod szyldem KNF
|
|
A do tego jeszcze 28.05 kupony GNT0814. Czyli kaski powinno być więcej
|
|
Dzieki Medelin za trzymanie ręki na pulsie. A swoja drogą jak on do tej pory załatwiał sprawy - chyba przez szwagra
|
|
Dzięki za wiadomośc,oczekujemy dalszych pozdr
|
|
Dzięki za tak dokładne rozpoznanie tematu. pozdr
|
|
Temat:
KGHM
Zmoich wyliczeń wynika ,że powinna się zatrzyma na 121,5. Połączenie LOW 2011.12.16 oraz 2012.07.27 pozdr
|
|
To znalazłem w parkiecie z optymistyczną wiadomością ,że czerwcowe może będą wykupione "Na koniec minionego roku dług netto grupy, liczony jako suma zobowiązań z tytułu oprocentowanych kredytów i pożyczek, obligacji oraz leasingu finansowego pomniejszona o środki pieniężne i ich ekwiwalenty, sięgnął 399,2 mln zł i był o blisko 84 mln zł wyższy niż 12 miesięcy wcześniej. Środki pieniężne Marvipolu spadły w tym czasie z 15,1 mln zł do 3,6 mln zł. Krótkoterminowe zobowiązania grupy z tytułu kredytów, pożyczek i emisji obligacji przekroczyły na koniec minionego roku 130 mln zł. Ponad 111 mln zł stanowiły zobowiązania z tytułu obligacji." pozdrawiam
|
|
Takie coś znalazłem na TBR1013
Między 11 i 25 października 2012 r. emitent może dokonać przymusowego wcześniejszego wykupu obligacji. Obligacje są zabezpieczone hipoteką do 4,9 mln zł. O ile spółka uzyska kredyt hipoteczny na planowane inwestycje, bank uzyska pierwszeństwo na hipotece.
pozdrawiam
|
|
To jaki mamy następny krok dla wszystkich Zdrowych Białych świąt Wielkanocnych
|
|
Czy mamy jakieś wiadomości dobre lub złe ???
|
|
afagar dzięki za dedektywistyczne podejście
|
|
To jest rok plajt. Bo takiego roku jeszcze nie było pozdr
|
|
No to jak jesteśmy z ręka w .............? pozdrawiam
|
|
Coś koło 19.500.000,- Tak przynajmniej zapewnia operat pozdr
|
|
Na zapytania nie odpowiadają pozdr
|
|
Nie i namyślają się. Stwierdzili,że majajeszcze miesiąc. pozdr.
|
|