Tutaj jest link:
www.stockwatch.pl/forum/wpis-n...Cytat:dzięki za życzenia powodzenia - zasadniczo gra mi się na GPW świetnie Angel a Optimusa dłużej niż 1-2 dni nie trzymałem i trzymać nie zamierzam :) jakoś za bardzo sie poparzenia obawiam ;)
No jak widać dobrze pamiętałem, tyle że zapamiętałem 1 dzień a nie 2. Ale to mało istotne, gdy czytamy:
Cytat:a było bardzo dobrze bo początek roku to był jeszcze okres hossy, zarobiłem na Synthosie, Optimusie, CityInteractive, BMPag i Calatravie ponad 40% aktualnego portfela. Ale nie udzielałam się wtedy na stockwatchu to okres jest poza zestawieniami. Teraz o takie zarobki jak ten z Calatravy, gdzie można było łatwo zrobić blisko 100%, czy z Optimusa (a z 200% mi wyszło.. i to GPW a nie NC, to było coś...) są bardzo trudne.
bo niemożliwe jest, żeby gość zarobił 200%. Zatem proszę o interwencję, bo jak każdy będzie papalał co mu się podoba, tylko aby przypodobać się publiczności, to nic dobrego z tego nie wyjdzie.
Uważam, że jest to ewidentny dowód, że konieczne jest wprowadzenie jakiegoś oznaczenia komu można ufać a komu nie można.
Co cię nie zabije, to cię udziwni
[**usunięto zakazaną treść**]