PARTNER SERWISU
fvbtivzs
2 3 4 5 6

MILMEX (Catalyst)

robertokot25
0
Wpisów: 1 241
Wysłane: 19 września 2013 10:36:15
Pani piszę o komunikacji sama ze sobą, troszkę to żenujące...

zgred
5
Wpisów: 1 225
Wysłane: 19 września 2013 10:39:59
ufff... nie tylko ja uważam to za lekkie przegięcie.... angry3

peterpz
0
Wpisów: 161
Wysłane: 19 września 2013 10:47:46
robertokot25 napisał(a):
Pani piszę o komunikacji sama ze sobą, troszkę to żenujące...

A co, wszystkie chwyty dozwolone! Może przetestujemy czy ta komunikacja mailowa dla ludzi spoza firmy faktycznie tak dobrze działa? Ja przykładowo wysłałem Pani wczoraj PW na tym forum i do dziś brak odpowiedzi. Faktycznie super komunikacja!

orekki
1
Wpisów: 357
Wysłane: 19 września 2013 11:40:41
StiLLeTTo napisał(a):
W BRE również :-) Teraz czekam cierpliwie na wykup i informację o nowych projektach. Może komunikacja z rynkiem trochę szwankuje, ale w rozmowie telefonicznej udzielają wszystkich informacji i o wiele rzeczy można dopytać, żadna pani sekretarka nie stoi na straży niczym Cerber :-)

Nie, no żenada Shame on you
Szwankuje to chyba inteligencja i ... poziom dowcipu.
Bo jeśli to nie dowcip, to raczej zwykła kpina z obligatariuszy i najwyraźniej próba manipulacji poprzez podszywanie się pod inwestorkę.

robertokot25
0
Wysłane: 19 września 2013 11:46:18
no dokładnie takie żenady dawno nie było, mam nadzieję że będzie jakaś reakcja kolegów ze stockwatch

peterpz
0
Wysłane: 19 września 2013 13:00:56
Ciekawe czy Pani Marta zdaje sobie sprawę, że jej wynagrodzenie jest finansowane aktualnie z naszych pieniędzy!

robertokot25
0
Wysłane: 19 września 2013 13:15:36
StiLLeTTo napisał(a):
Z mojej wiedzy wynika, że firmie trzeba dać trochę czasu - dysponuje świetnym zasobem kadrowym

no info z pierwszej reki, nie ma to tamto.
Edytowany: 19 września 2013 13:33

MKOlesinska
0
Wpisów: 8
Wysłane: 19 września 2013 13:51:33
Po pierwsze, moje wynagrodzenie nie jest finansowane z pieniędzy Panów.
Po drugie, NIE JESTEM pracownikiem w/w firmy.
Po trzecie, jestem analitykiem finansowym, nie manipulatorem, choć wiem, że ta profesja jest odbierana różnie. Podszywanie się pod inwestorkę??? Zagląda Pan do mojego portfolio?
Po czwarte, nikt nie zawłaszczył pieniędzy Panów. Jeśli jest jakiś problem, proszę o skorzystanie z oficjalnego kanału komunikacji, nie zaś szastanie moim nazwiskiem. Przecież mogłabym podpisać się po prostu zgred, kolaborant, łoś. Naprawdę sądzicie Panowie, że jakaś firma (no, może poza wielką czwórką) płaci ludziom za siedzenie w nocy na tym forum? Oprócz pieniędzy liczą się jeszcze idee. Piszę prywatnie, nie w imieniu przedsiębiorstwa, więc nie czuję się zobowiązana odpowiadać na PW w ciągu 24 godzin - proszę o wybaczenie, jednakże pracuję dla wielu osób i nie jestem w stanie zrobić tego szybciej, a odpowiedź oczywiście Pan dostanie.
Natomiast stawianie mojej osoby w jednym rzędzie z insiderem, co stanowi oczywiste oskarżenie mnie o przestępstwo gospodarcze, jest dość bezczelną impertynencją :/
Kłaniam się i życzę miłego dnia - a, i nie mam na imię Marta :P
*
Information is your most valuable asset - protect it!
Edytowany: 19 września 2013 13:55

wyrywacz_chwastow
0
Wpisów: 128
Wysłane: 19 września 2013 14:06:12
W zupełności nie śledzę tego wątku na formu ale chyba "spółeczka " coś nie wypłaciła obligatariuszom?

Ja całkowicie przypadkowo znam gościa, który skutecznie umie zmusić zapominalskie spółeczki do płacenia swoich zobowiązań.salute
Czy milmex ma jakąś sensowną nieruchomość? binky

kolaborant
0
Wpisów: 16
Wysłane: 19 września 2013 14:31:37
Może trzeba będzie sięgnąć też po inne metody. na razie poczekam na "nieprzekraczalny termin" i zobaczę co warte jest słowo prezesa.
wyliczankę manipulantki, o przepraszam analityka finansowego, pozostawiam bez komentarza. każdy może sobie sam wyrobić opinię przeglądając ten wątek.

peterpz
0
Wysłane: 19 września 2013 14:39:31
Cytat:
Może trzeba będzie sięgnąć też po inne metody. na razie poczekam na "nieprzekraczalny termin" i zobaczę co warte jest słowo prezesa.
wyliczankę manipulantki, o przepraszam analityka finansowego, pozostawiam bez komentarza. każdy może sobie sam wyrobić opinię przeglądając ten wątek.

Niby też zamierzam czekać, ale z drugiej strony może to jest tylko odkładanie powiadomienia nas o gorszych problemach - upadłość i po prostu potrzebują miesiąc, aby przelać to co zostało na zagraniczne konta?

middek
0
Wpisów: 69
Wysłane: 19 września 2013 15:09:35
MKOlesinska napisał(a):
NIE JESTEM pracownikiem w/w firmy.

Natomiast stawianie mojej osoby w jednym rzędzie z insiderem, co stanowi oczywiste oskarżenie mnie o przestępstwo gospodarcze, jest dość bezczelną impertynencją :/

www.milmex.pl/kontakt_i_inform...

"Dodatkowych informacji i odpowiedzi na pytania dotyczące działalności Firmy udziela:
Marta ... Specjalista ds. Komunikacji Korporacyjnej "

Bycie insiderem to nie jest przestępstwo gospodarcze p. Marto. Tylko wykorzystanie informacji niejawnych spółki publicznej dla uzyskania prywatnego zysku jest przestępstwem. Makler powinien to wiedzieć. Więc niezrozumiałe jest Pani zachowanie.
Spółka bez zgody obligatariuszy wzięła sobie ich pieniądze i to jest poważna sprawa. Miejmy nadzieję, że tylko na krótki czas.

Proszę naprawdę się zastanowić co Pani pisze, bo wygląda na to, że każdy kolejny wpis raczej szkodzi spółce, którą zgodnie z podanym linkiem Pani reprezentuje.

MKOlesinska
0
Wysłane: 19 września 2013 18:10:23
Odpisałam na PW - oczywiście to, co jest rozliczane prawidłowo i terminowo, a była to 4 razy większa kwota, jest nieważne i nieistotne... Panowie, wiem co czujecie, moja sztandarowa spółka dopiero co ogłosiła upadłość likwidacyjną, a drugi beniaminek w portfelu ledwo żyje na głównym parkiecie. Wg harmonogramu dotacje miały wpłynąć na koniec sierpnia, niestety urzędom się nie spieszy. Ale natychmiast po zaksięgowaniu kolejnych transz, środki zostaną przeznaczone na spłatę zobowiązań wobec Państwa.
A tak poza tym, to...zepsuli mi Panowie urlop Not talking Że też ten internet jest teraz nawet w dzikiej puszczy :/
*

peterpz
0
Wysłane: 19 września 2013 18:54:16
Sorry ale jakim wytłumaczeniem jest opóźnienie w wypłacie dotacji? Urzędy się spóźniają? To wiadomo od zarania dziejów. Osoby na tak wysokich stanowiskach, które podpisują się pod raportami chyba mają głowę na karku i potrafią takie banały przewidzieć - kto dzisiaj ufa urzędowi lub rządowi? Emerytury już nam skasowali hello1

PS: Chyba nikt z nas nie zmusza Pani do pisania na tym forum w trakcie urlopu?
Edytowany: 19 września 2013 18:55

Kalashnikov
0
Wpisów: 537
Wysłane: 19 września 2013 20:16:08
A ja mam jedno zasadnicze pytanie - proszę mi powiedzieć, dlaczego nie mogła pani po ludzku, jako "specjalista ds. Komunikacji Korporacyjnej" wystąpić, przekazać co spółka ma do powiedzenia w kwestiach związanych z obligacjami, tak jak to czyni pani Sedlaczek z Rokity. Po co ta konspiracja, kombinatorstwo i do tego żenujące obstawanie że nie pracuje pani dla firmy - na stronie której, jeszcze do południa była pani zapisana jako "Marta Konstancja". Czy to jest jakaś nowa jakość pani firmy w obsłudze inwestorów?

Przez myśl mi przeszło także, że jest pani osobą która celowo dyskredytuje spółkę - jednak po zmianach na stronie internetowej milmexu jestem więcej jak pewny, że jest pani PRowcem, i do tego strasznie słabym.

Pozdrawiam

robertokot25
0
Wysłane: 19 września 2013 20:36:56
o rzeczywiście usunęli z strony jedno imię - jaja jak berety....

peterpz
0
Wysłane: 19 września 2013 21:12:38
Kalashnikov napisał(a):
i do tego strasznie słabym.

No raczej. Przecież Specjalista to najniższe stanowisko. Potem masz Starszego i Głównego Specjalistę. Ekspertów i Dyrektorów ds. Komunikacji nie liczę :) Ale fakt, teraz z tą zmianą na stronie to pojechali i tylko sami się przyznali oficjalnie do tego że mieliśmy rację.

A ciekawe co za kombinacja jest z jej adresem mailowym. Na stronie jest wpisane m.olesinska@netmaks.pl ale href prowadzi potem do e.bracik@netmaks.pl. Nie rozgryziesz tej dziwnej firmy. Niech oddają kasę i lepiej o nich zapomnieć.
Edytowany: 19 września 2013 21:14

kolaborant
0
Wpisów: 16
Wysłane: 19 września 2013 21:44:33
ale cyrk. i śmieszno i straszno. ale jaki zarząd taki PR.

MKOlesinska
0
Wysłane: 20 września 2013 00:45:20
Nie jestem specjalistą, a dla porządku - Konstancja. Proszę również zwrócić uwagę, iż napisałam, że nie jestem pracownikiem firmy, a nie to, że nie pracuję DLA firmy. Jednakże nie jako PRowiec. Ma Pan rację (to do przedmówcy), przyznaję się do błędu, niemniej jednak nie przesiedziałam kilku lat studiów nad programowaniem neurolingwistycznym ani technikami inżynierii społecznej, które pozwoliłyby mi skutecznie kontrolować emocje i umysły interesariuszy. Cieszę się, że ma Pan tak dobre doświadczenia z public relations w PCC, proszę spróbować w Global Energy lub Greeneco. Nie chcę nikogo osądzać, ale firmy te nadają głębi znaczenia pojęciu "brak komunikacji". Jeśli Panowie nadal chcą szargać moje nazwisko, adres i może jeszcze numer telefonu, bardzo proszę o przejście na pw. Nie, nikt nie zmusza mnie do pisania na forum w trakcie urlopu, tym bardziej w nocy. Powiedziałam już, że nie piszę w imieniu firmy, tylko swoim, albowiem Panowie stosujecie argumenty ad personam.
PS. Pani Edyta od dwóch lat nie pracuje w firmie, tak na marginesie.
*
Edytowany: 20 września 2013 00:49

MKOlesinska
0
Wysłane: 20 września 2013 02:05:32
I jeszcze słówko na dobranoc - nazwisko jest naszą firmą. Uszanujcie proszę to, że mam na tyle cywilnej odwagi, by podpisać się tutaj prawdziwym imieniem i nazwiskiem, nie zaś "konspirator", "zrzęda". Zakładając maskę anonimowości, łatwo jest stawiać zarzuty i dyskredytować.
*

Użytkownicy przeglądający ten wątek Gość

2 3 4 5 6

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 1,693 sek.

fgcvyhfd
hmmzehpn
izogtsgj
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
qnzuetkg
dmxpyadf
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat