Arcio napisał(a):Wierzę w Besta jako w firmę, ale podejście prezesa wyglądało tak, jakby firma miała coś do ukrycia.
Może, ale chyba bardziej prawdopodobna wydaje się presja DM mBanku na zarobek - przetrzymanie kasy, prowizja.
Cytat:Skoro mBank taki dobry to czemu przymusowy? Od kilku dni czuję się jak chłop pańszczyźniany przywiązany do ziemi:-)
Ale dlaczego? Musisz kupować? Bo oferta pierwotna? Przyznam, że jak usłyszałem, że Best jest oferowany przez mBank - to byłem przekonany - wchodzę w to - bo akurat mam eMaklera.
Ale im dalej w las - tym więcej wątpliwości - marża niższa, długi okres od zapisu do przydziału (prawie miesiąc), prowizja od zakupu. Prawie miesiąc - bo zakładając nadsubskrypcję, powinno się zapisać wcześniej niż 11go kwietnia - bo kto pierwszy ten lepszy.
Jak ty się nie zapiszesz (bo nie masz rachunku w mBanku i nie umożliwiają zdeponowania w innym biurze) a ja bo warunki nie są odpowiednie - to może następnym razem coś poprawią :-)
Choć porównując to PCC, gdzie jest 5,5% stałe przez 5 lat, czy Orleniu gdzie marża jest 1,3% ostatnio - to Best wydaje się być super.
Pozdrawiam
Michał M