Witam serdelecznie wszystkich w okresie (przed) świątecznym
tuscer napisał(a):Generalnie Panowie majs problemy z placeniem za uslugi, poczytaj w necie. Ja osobiscie nie jestem przekonany ze w przypadku obligacji nie bedzie podobnie, wiec bym nie ryzykowal
Czytałem opinie "pracowników" w internecie - dużo mało pochlebnych, autorzy kilku rzeczowych opinii wydają się być przekonywujący. Pytanie - na ile zaufamy że to faktycznie byli pracownicy których firemka wyd... a na ile może to być dywersja konkurencji? Gdybym brał pod uwagę tylko same opinie w internecie o firmie, to nigdy nie zainwestowałbym w nic

Ramapanga napisał(a): Tuscer ma racje
index.forum.gazeta.pl/szukaj/f...deportacja kierowców z belgii
wylaczenie pradu w garazu w belgii
plu polecam KRD plus nieegzekwowalne nakazy komornicze
ale przeciez wiadomo czyim wychowankiem jest prezez wiec nic im nie mozna zrobic;)
Czytałem o tym. Zainteresowałeś mnie - czyim wychowankiem jest prezes?
kajet napisał(a):
@Kalashnikov
Spółka została przekształcona, stąd "krótka historia":
Wiem, wiem czytałem że wcześniej byli Sp. z o.o. Sp. k. :) Chopdziło mi oczywiście o historię sprawozdawczości, a ta jak wiadomo wcześniej była pewnie zerowa (przed przekształceniem w S.A.)
remix1977 napisał(a):
@kalashnikov - rzeczywiście ta oferta wydaje się być ciekawa, jednak nie bez wad.
No właśnie - praktycznie wszystkie moje wątpliwości poruszyłeś na blogu. Chciałem zapisać się na kilka sztuk, ale odpuściłem. Analizując co prawda spółkę, mamy chociaż jakiś bilans, są przychody, biznes jest tyle o ile rentowny - w przeciwieństwie np. do takiego Zortraksu bez historii wolałbym chyba już Hussara

Zastrzeżenia audytora dały mi do myślenia, że spółka ukrywa za dużo informacji. Nie znając powodów - zakładam te najgorsze, więc nie inwestuje
Pozdrawiam!