www.money.pl/gielda/wiadomosci...1) 7Levels zakończył prace nad prototypem nowej gry, która trafi do sprzedaży na konsolę Nintendo Switch w 2019
2) "...to platformowa, przygodowa gra akcji, jednak osadzona w zupełnie innym klimacie niż 'Castle of Heart'. Gra trafi na konsolę Nintendo Switch i wykorzysta jej unikalne funkcjonalności.
Nie oznacza to jednak, że nie będziemy chcieli w przyszłości rozwijać marki 'Castle of Heart', gdyż drzemie w niej duży potencjał"
- ciekaw jestem czy rozwój castle of heart ma polegać na kolejnej wersji czy może wprowadzeniu na inne urządzenia, jak na moje to była by to ciekawa alternatywa na telefony w cenie np 9 USD
3) "Dane cały czas do nas spływają, jesteśmy zadowoleni ze sprzedaży po pierwszym tygodniu. Na bieżąco monitorujemy sytuację i będziemy reagowali, gdy zajdzie taka potrzeba"
- recenzje rzeczywiście przeciętne, ale nie powiedział bym że tragiczne
www.metacritic.com/game/switch... - ciekaw jestem na ile ocena w recenzjach przekłada się na sprzedaż gier biorąc pod uwagę np takiego bloobera i Layers of Fear - dobre recenzje -> natomiast bardziej popularnym rodzajem gier wydają się być zapewne "zręcznościówki"