Krewa Ty mnie w ogóle nie rozumiesz. Można spekulować na czym się da. JA NIE NAWOŁYWAŁEM DO NIEKUPOWANIA, NIESPRZEDAWANIA, SPRZEDAWANIA !!!!!!!!! Jak widzisz jestem maksymalnie szczery z tym co robie.
Mi chodzi o zasady postepowania z akcjonariuszami !!!!!!
Jak się zbierze grupa osób i powie: NIE ŻYCZYMY SOBIE BYĆ TAK TRAKTOWANI........ to to za działa.
Ja daje informacje, od propadandy jest Petrolinvest czy Bioton !!!!!!
To nie jest tak, że dla takiego Ryśka czy Pana Wilczęgi (kara od KNF za wprowadzanie akcjonariuszy w błąd) jesteś nikim. Owszem oni tam tak Ciebie i mnie (jak wiesz mam Bioton) traktują. Ale jesteśmy obywatelami, którzy mają takie same prawa. Żyjemy w wolnym kraju gdzie możemy mówić co nam się nie podoba. Nie jesteśmy niewolnikami, możemy zaprotestować gdy widzimy, że ktoś nie jest uczciwy. A chyba zgodzisz się, że Ci ludzie uczciwi nie są.
Ja sprzedam Bioton jeszcze w tym roku. Nie chce tego mieć, na to patrzeć. Jak będę miał kaprys na spekulacje to na wszystkim innym tylko nie na akcjach naszego Rysia. Ale nawet po nowym roku jak już będę wolny od tego chłamu, włącze sie w każdą akcje medialną, informacyjną czy w każdą inną legalną skierowana przeciw tym spółkom. Po prostu jestem idealistą i nie cierpie nieuczciwości, chciwości aż po głupotę i traktowania ludzi jak bydło.
Do Siekoo, drogi kolegą z loży

Ropa to jest skomplikowana kwestia. Jak mówisz, że dziurka, pompka i jedziemy to sorry. To są skomplikowane sprpawy geologiczne, techniczne, logistyczne
Powiedz mi jakie masz dane w Petroinveście i na ile oceniasz ichwiarygodność:
a) czy ta ropa jest? (podobno sa badania, że jest)
b) ile tej ropy jest
c) jakie są koszta wydobycia
d) na jakim etapie są prace - mega ważne pytanie. Czy już wiercą we właściwymi miejscu czy jak?
e) keidy ruszy wydobycie?
JEżei sprawa jest tak prosta - dziura, pompeczka, troche kaski dla jakiegoś aparatczyka, to czemu TEJ ROPY JESZCZE NIE MA !!!!
A i jedno pytanie, proszę o odpowiedz - czy dopuszczasz możliwość bankructwa Petrolinvestu ???? Spójrz na ich długi, na rating, na brak zysku. Taka spółka to jakby chciała brać pożyczki z banków to przy takiej sytuacji na kolosalny procent !!!!!! A jak długo ludzie jeszcze będą te akcje kupować, Rychu tu również dojdzie do końca alfabetu.