to i ja dołączę się do zabawy, typuję teraz bo popołudnie i wieczór mam zabetonowane:)
white_eagle
IDM 6
GNT 4
idm, bo mam ich w portfelu i wciąż ślepo wierzę w dwucyfrówkę w cenie podczas tej hossy:)
prawdopodobnie wznowiony będzie skup, prezio dokupuje, może zainteresuje się ideemem jakiś podmiot, spieszy im się przed finalizacją umowy z bankiem, a więc "musi" to mieć swoje odzwierciedlenie w kursie,
a wiec do tego dochodzi robiąca stałe postępy idea tfi (ktora ma wejsc na gpw jakos na jesien), a także wycena electusa hipotecznego + wlasnie idm, wiec wycena "powinna" byc wyzsza niz dzisiejszy kurs, pozyjem uwidim
gancior kancior, mimo, że to upadły anioł, a i stajnia ostatnio słabiej przędzie, ale ale!
silny psychologiczny poziom 20zł, do tego na dniach zostanie wygenerowany prawdopodobnie sygnał kupna na oscylatorze stochastycznym (który dobrze się sprawdza w trendzie bocznym), a tak w ogóle to narysujcie sobie parę kresek wzdłuż i wszerz. może źle przystawiam linijke ale wyraźnie widzę co się może stać gdy gant znajdzie się na muszce snajperów.
powodzenia!
każdy swoim sterem i żeglarzem.