tomcichy napisał(a):mamy rozumieć że w poniedziałek spokojnie weźmiesz S-ki na otwarciu?
Tego nie powiedziałem. Mam nadzieję, że oczyszczę umysł i zacznę reagować rozsądnie na sytuacje, tak jak udawało mi się to w ciągu ostatnich dwóch czy trzech tygodni. Nie zależy mi specjalnie na zyskach, dlatego obracam jednym kontraktem (dwoma na FKGH). Chodzi mi raczej o naukę, usystematyzowanie doświadczeń, wypracowanie zdrowych zachowań i jakąś statystykę. Obserwuje rynki i inwestuje w akcje od 2009, na kontraktach jestem n00bem, ale temat mnie strasznie interesuje. Szczególnie możliwość grabienia w obie strony i mała prowizja

Chodzi o naukę, stąd tez moje rozczarowanie, bo nie wykonałem planu, jaki zakładałem. Zrobiłem sobie w głowie jakiś film, że skoro jest taka luka, to już po ptakach

Ale mam też i sukcesy, np. na Boryszewie: kupno po 0,43 po sygnale K i sprzedaż za 0,49 przed weekendem. Taki był plan i wykonałem go w 100% przy czym powstrzymałem pokusę dokupienia i zarządzanie pozycją odbyło się także bez zarzutów. Transakcja przyniosła zysk. To mi się podoba

Klika się i sprzedaje ;-)