@ WatchDog
W dużej części rozumiem krytykę moich występów. Ale obawiam się że oczekujesz ode mnie zbyt wiele.
1.Jak mam nie byc stronniczy? Kto nie jest?
2.MCI było i jest nadal oczywistą aberracją. "Naganiam" od 4.5, jest 8.5, szybko będzie 12.5 (już by było gdyby nie oszukańczy ruch Tomusia z emisją po 7.5 za jakieś domki). W tej sprawie nie przyjmuję reklamacji. Ty niezbyt lubisz tą spółkę, kontrowersyjnie liczyłeś jej kapitał do wycen. Może jesteś stronniczy?
3.Wszyscy jadą po Ryśku na maksa. Wydaje mi się że broniąc go wnoszę coś do dyskusji.
Tym bardziej że Bioton właśnie staje się porządną spółką. Polecam.
Petrol to inna historia. Trochę robiłem sobie jaja. MEA CULPA. Chociaż naprawdę kupiłem troszkę po 19 i naprawdę nie uważam tego za straconą sprawę.
4.Czasem się powtarzam. Kto tego nie robi? Czy Vox ze swoimi 3k wpisów za każdym razem był nowatorski? Czy ma już 4 bany na 10 lat? Sformułowanie "od wielu miesięcy nie napisałeś nic nowego" jest nieprawdziwe. Nie zmieniłem sympatii do spółek, ale jest wiele nowych argumentów. Każdy może to sprawdzic!!
Wiem że kiedyś na MCI popełniłem grzech floodingu. MEA CULPA. Ale już tego nie robię.
Reasumując. Popełniłem błędy i grzechy. Ale nie aż takie jak mi przypisujesz. Jakoś tak jest że masz na mnie lekką alergię. A z tym "nie napisałeś nic nowego" to grubo szyjesz.
Koń. Jaki jest, każdy widzi.