To po to ta klutnia ?? Aby zrozumiec regulamin ??
Ja nigdy regulaminu nie czytalem i nie mam zamiaru, bo po co ??
Zawsze w necie zachowuje sie jak w realu tak samo sie wypowiadam mowie co mysle a w swoich postach staram sie nie pisac czy spolka bedzie rosla czy spadala najzwyczajniej w swiecie staram sie cos wnosic na watek spolki :)
Wiem ze gadaniem i tak nie wplyne na wartosc akcji danej spolki.
Tez sie zdaza ze mam kasowane posty ale nie mam zadnych pretensji :) jezeli mialbym sam swoje posty kasowac zawsze bylbym subiektywny a tak mam jakiegos aniola ktory pilnuje co za bzdury pisze :) oczywiscie sa to wyjatkowe przypadki pewnie spowodowanie niezawsze dobrym moim nastrojem :)
Kazdy z nas ma ciezkie dni i potrafi nieraz wylac swoja frustracje a nam to nie jest potrzebne :)
Dodam ze jestem pod wrazeniem szybkosci dzialania moderow :) szczegolnie WD bo wiem ze prowadzac jakikolwiek biznes ma sie malo czasu a on jest praktycznie 24h obecny
Wiec disco nie czepiaj sie literek czy wyrazow w regulaminie i zacznij choc odrobine respektowac wole tworzacych portal :) to jest ich biznes ich regulamin :)
A my albo sie dostosujemy albo zawsze mozemy przejsc na inne fora.
Chyba zgodzisz sie ze SW jest niepowtarzalne i rzadne inne fora temu nie dorownuja, wiec skupmy sie aby bylo jeszcze lepsze.
Mysle ze napisalem wszystko co mialem do napisania :) wiec do zobaczenia na watku jakiejs spolki :) kto wie moze kiedys sie spotkamy na jakiejs spolce