@ Vox
Abstrahujac od Twojego emocjonujacego pojedynku z Tadkiem, chcialem Cie zapytac, czy zagladasz czasem na swojego bloga, ktory reklamujesz w sygnaturce?
Ja zajrzalem wlasnie i:
1. Zdumialo mnie jak szybko wyciagasz wnioski dotyczace rynku nieruchomosci. Jedna wypowiedz Wojciechowskiego sklania Cie juz do rekomendowania czytelnikom bloga zyciowych inwestycji?
2. Trzy tygodnie temu napisales:
Cytat: Jak widać formacja RGR na S&P500, rysuje się w sposób książkowy. Niewątpliwie do jej realizacji
przyczynił się podwójny szczyt na ropie, którego minimalny zasięg to 59$. Ostatnia zwyżka cen akcji
była przeciez głownie napędzana spółkami surowcowymi - na przykład KGHM urósł o 400% od dołka.
Teraz przychodzi za to zapłacić. Ile? RGR na S&P500 ma zasięg 830 pkt, co daje okolice 1600 pkt dla wig20.
Tam tez ustawiam swoje zlecenia kupna.
To wpis z 8 lipca - nie tak dawno - kiedy WIG20 mial wartosc 1807, a najnizej spadl dwa dni pozniej , do 1790.
Rozumiem, ze zmieniasz zdanie, ale w imie spojnosci proponuje, zebys zrobil update bloga albo go odlaczyl. Albo sygnaturke usunal przynajmniej.
PS. Kibicuje ci w starciu z Tadkiem...
Mnie tez dopadł kryzys.. jem spleśniały ser, pije stare wino i jeżdżę autem bez dachu....