PARTNER SERWISU
tvxkawtq
34 35 36 37 38
Yel0n
0
Wpisów: 30
Wysłane: 23 lutego 2011 13:59:07 przy kursie: 3,44 zł
@ v3nom

a co innego mogę jako żółtodziób binky

Podoba mi się kierunek myślenia Taurusa odnośnie ostatniej wypowiedzi.

kierowany starym powiedzeniem "kupuj w dołku" siedzę i czekam.

przesłanki są, kurs dosyć nisko teraz tylko cierpliwość
Nie ma czegoś takiego jak "kiepski papier", są decyzje przynoszące straty lub zyski.

sss56
0
Wpisów: 522
Wysłane: 23 lutego 2011 14:28:24 przy kursie: 3,44 zł
otóż to, z moich obserwacji wynika że cierpliwość to najbardziej pomocna cecha na GPW
"człowiek jest niewolnikiem swego posiadania..."
"Wszystko jest trudne nim stanie się proste "

nemooo
0
Wpisów: 375
Wysłane: 23 lutego 2011 14:28:55 przy kursie: 3,44 zł
Anxious wczoraj w nocy musialo mi sie gdzies przysnac nad forum.

Przyznam ze odpowiedz Taurusa mnie zmotywowala do blizszego zapoznania ze spolka:)

Dzieki

v3nom
0
Wpisów: 3 042
Wysłane: 23 lutego 2011 15:11:40 przy kursie: 3,44 zł
Pojawiło się nowe ESPI:

Cytat:
Zarząd Narodowego Funduszu Inwestycyjnego MIDAS S.A. (dalej zwanego "Funduszem") informuje, że podczas Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia Funduszu, które miało miejsce w dniu 23 lutego 2011 roku (dalej zwanego "NWZ"), uprawniony akcjonariusz zgłosił propozycję zmiany projektu uchwały w przedmiocie dokonania zmian w Uchwale nr 16/2010 Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Funduszu z dnia 29 października 2010 roku w sprawie podwyższenia kapitału zakładowego Spółki w drodze emisji akcji serii C oraz zmiany Statutu Spółki (pkt 11 porządku obrad) w ten sposób, że zaproponował, aby jej § 1 otrzymał następujące brzmienie: "Dokonać zmiany w treści § 1 ust. 6 Uchwały nr 16/2010 (tekst jednolity zawarty w Uchwale 19/2010 z dnia 13 grudnia 2010 roku) w ten sposób, że dzień prawa poboru ustala się na 28 marca 2011 roku.".

gpwinfostrefa.pl/palio/html.ru...

Nie ma jeszcze kompletnego pdfa na GPWInfoStrefie, ale to chyba jedyna zmiana na walnym. Rynku to na pewno nie zaskoczy.
Klika się i sprzedaje ;-)

sbyszek
0
Wpisów: 807
Wysłane: 23 lutego 2011 15:16:25 przy kursie: 3,44 zł
Taurus80 napisał(a):
No ewentualnie zostanie 2500 nie znam sie na technologi ale z tego co wyczytalem przy 1800 wystarczy wymienic bebechy aby z GSM zmienic na LTE wiec koszty sa niskie a chyba na 2500 i 800 trzeba stawiac calkiem nowe anteny a czas i koszty sa wysokie.

Nie tak do końca. Anteny tak, ale na istniejące maszty można je dokładać. Koszty na pewno będą wynikać też z dzierżawy obcych masztów.
To co dzisiaj po sesji zgodnie z planem odcięcie PP, a jutro pewnie da się coś zarobić. Może uda się pojeździć windą.
Kopanie się z koniem jest najlepszą reklamą konia.
Edytowany: 23 lutego 2011 15:18

Taurus80
0
Wpisów: 2 936
Wysłane: 23 lutego 2011 15:19:28 przy kursie: 3,44 zł
Ale jak zakladasz nowa antene musisz chyba miec nowe pozwolenie :) inna specyfikacja dzisiaj sie tesciowej zapytam jak to jest czy tylko w przypadku pierwszej czy ja zmiana czestotliwosci to tez musza :)

v3nom
0
Wysłane: 23 lutego 2011 15:19:56 przy kursie: 3,44 zł
Jeszcze uploadują materiały, widocznie byłem za szybki Angel

Kolejne EPSI z wykazem akcjonariuszy, potwierdza, że Nova nie sypała akcjami, co sugerowali specjaliści na renomowanych inaczej forach parkietu oraz bankiera Angel Nie dziwi mnie to, bo nie bez powodu mają tyle akcji, żeby zagwarantować wykup Moby.

Cytat:
1) Nova Capital Sp. z o.o., liczba akcji: 35.693.912 sztuk, liczba głosów: 35.693.912, udział w liczbie głosów na NWZ: 99,99%, udział w ogólnej liczbie głosów: 60,31%.

mazoor1
0
Wpisów: 159
Wysłane: 23 lutego 2011 15:20:29 przy kursie: 3,44 zł
UKE nie wyrobi sie w miesiac z tym przetargiem, wiec co daje ta data 28.03?
KNF tez zatwierdzi prospektu przy tym zamieszaniu.

Czy w zwiazku z tymi zmianami i nową Uchwałą Zarząd zgodnie z jej zapisem
"Upoważnia się Zarząd do oznaczenia ceny emisyjnej akcji serii C po uzyskaniu zgody Rady Nadzorczej"
moze wyznaczyć inne ceną niż dotychczasowe 1,24 zł. Pytam tak czysto teoretycznie po pewnie ta sama cena zostanie
Edytowany: 23 lutego 2011 15:22

Halski
0
Wpisów: 6
Wysłane: 23 lutego 2011 15:28:56 przy kursie: 3,44 zł
Są dostępne treści uchwał. Nowa emisja została zatwierdzona. Dzień ustalenia prawa poboru to 28 marca.

www.gpwinfostrefa.pl/palio/htm...

o widzę, że przegapiłem wasze wpisy Angel
Edytowany: 23 lutego 2011 15:32

Taurus80
0
Wysłane: 23 lutego 2011 15:32:39 przy kursie: 3,44 zł
Czyli jedyne co sie zmienilo to data i to po raz Nty :) w pierwszym projekcie bylo 14 marca a ostatecznie jest 28 marca :) Kombinuja jak moga.

Wydaje sie jednak ze KNF teraz bedzie musial zatwierdzic prospekt spelnili chyba warunek ktory byl wymieniony w ostatnim uzasadnieniu przeniesienia dnia prawa poboru.
Mysle ze teraz najpozniej w przyszlym tyg bedzie zatwierdzenie prospektu.

v3nom
0
Wysłane: 23 lutego 2011 15:39:35 przy kursie: 3,44 zł
Mazoor, a co ma KNF do częstotliwości? To spółka o tym decyduje. Widocznie uznali, że ryzyko utraty pasma przez Moby jest mało prawdopodobne i kontynuują emisję. Co jest zgodne z ogólnie dostępnymi informacjami i zapewnieniami prezesa UKE. A termin został przesunięty ze względu na brak zatwierdzonego prospektu. Podoba mi się to, bo odcięcie będzie potężne i w przypadku powtórzenia się sytuacji znanej z FON, zabrakłoby latarni i sznura dla akcjonariuszy Midasa...

Jakby KNF mieszał się w cele emisyjne oraz przesłanki ku wprowadzaniu nowych podmiotów na rynek, kto normalny by dopuścił na NC takie Infinity? Jeśli dokument spełnia warunki formalne, zostaje zatwierdzony. Proste. Ty decydujesz czy wchodzisz czy nie.
Edytowany: 23 lutego 2011 15:58

mazoor1
0
Wysłane: 23 lutego 2011 15:52:49 przy kursie: 3,44 zł
Dzieki, i po to takie forum aby głupoty korygowac salute

mazoor1
0
Wysłane: 23 lutego 2011 15:57:19 przy kursie: 3,44 zł
Taurus80 napisał(a):
Wydaje sie jednak ze KNF teraz bedzie musial zatwierdzic prospekt spelnili chyba warunek ktory byl wymieniony w ostatnim uzasadnieniu przeniesienia dnia prawa poboru.

Tego warunku nie stawiał KNF chyba, a logika i fair podejscie do akcjonariuszy

Przypomne uzasadanienie

"Proponowane projekty uchwał są uzasadnione trwającym przed KNF postępowaniem w
przedmiocie zatwierdzenia prospektu emisyjnego akcji serii C i związaną z tym
niepewnością Zarządu w zakresie zatwierdzenia prospektu emisyjnego akcji serii C,
przed dniem 28 lutego 2011 roku, na który została wyznaczona data ustalenia prawa
poboru. W związku z powyższym oraz mając na uwadze, że prospekt emisyjny akcji
serii C powinien zostać podany do publicznej wiadomości przed datą ustalenia prawa
poboru, Zarząd Funduszu uważa, że przesunięcie daty ustalenia prawa poboru o dwa
tygodnie stworzy bezpieczny margines czasowy dla zakończenia postępowania w
przedmiocie zatwierdzenia prospektu."

Edytowany: 23 lutego 2011 16:04

jomat
0
Wpisów: 3
Wysłane: 23 lutego 2011 22:21:57 przy kursie: 3,44 zł
v3nom napisał(a):
Jeszcze uploadują materiały, widocznie byłem za szybki Angel

Kolejne EPSI z wykazem akcjonariuszy, potwierdza, że Nova nie sypała akcjami, co sugerowali specjaliści na

renomowanych inaczej forach parkietu oraz bankiera Angel Nie dziwi mnie to, bo nie bez powodu mają tyle akcji, żeby

zagwarantować wykup Moby.

Cytat:
1) Nova Capital Sp. z o.o., liczba akcji: 35.693.912 sztuk, liczba głosów: 35.693.912, udział w liczbie głosów na NWZ:

99,99%, udział w ogólnej liczbie głosów: 60,31%.

&_CheckSum=1261004612

Tego typu posty WD powinien kasować z automatu,
czarny marketing niczym obgadywanie za plecami szkodzi przede wszystkim osobie, ktora go stosuje
a w tym przypadku jest bezpośrednio kojarzona z tym forum i WD.
Na jednym z tych renomowanych inaczej forach byłem jedyną osobą sugerującą, że sypie Nova
bo wynikało to z logicznych przesłanek:
1.
Karkosiki z dwutygodniowym opóźnieniem poinformowały o sprzedaży akcji.
Zwykły rachunek ekonomiczny:
sprzedać wszystko, naruszyć obowiązki informacyjne i za dwa lata zapłacić karę 100kzł
czy informować w ustawowych terminach wiedząc,
że po pierwszej takiej informacji reszta akcji będzie musiała być sprzedana o wiele taniej?
Właśnie naruszenie obowiązków informacyjnych mówiło wprost: "wszystkie akcje sprzedane"
2.
Nova posiadała/posiada 35 698 922 akcji (60,32%) ,zarejestrowano na walnym o 5k mniej
a jednocześnie Uchwała podwyższa kapitał zakładowy z drodze emisji nie mniej niż 120mln akcji
czyli Nova gwarantuje objęcie emisji ze swoich obecnych 30mln akcji (czemu nie ze wszystkich?)
Owe pozostałe 5 698 922 akcje stanowią obecnie 9,63% i w dalszym ciągu nie ma pewności
co Nova z nimi zrobi (nic i obejmie z całości?, sprzeda stare na rynku?, sprzeda nadwyżkę pp?,
sprzeda pda? a może odsprzeda Solorzowi, który w ten sposób spełni swoje zamierzenia prasowe?).

Jak widać były solidne podstawy by domniemywać, że Nova wywala owe 9,63%
Mając już wiedzę, stwierdzenie "nie dziwi mnie to" możesz sobie darować,
najcenniejsze są wywody logicznie spójne "przed faktem", nawet jeśli potem okazują się całkowicie błędne.
A przy okazji: skoro są renomowane inaczej to przestań się męczyć i tam nie zaglądaj.

Do mazoor1:
Czy cena 1,24zł może zostać zmieniona?
Tego typu pytanie padało już od dawna w internecie
ale ta odpowiedź będzie prawdopodobnie pierwszą.
W starej Uchwale (16/2010) jest zapis
"Upoważnia się Zarząd do oznaczenia ceny emisyjnej akcji serii C po uzyskaniu zgody Rady Nadzorczej"
Walne upoważniło Zarząd do oznaczenia (liczba pojedyncza),
nie do oznaczania (liczba mnoga) czy też oznaczenia i ewentualnej zmiany.
Zarząd zgodnie z wolą Walnego oznaczył cenę
i od tego momentu bez zgody Walnego nie ma żadnych innych uprawnień.
Nowe Walne wprowadza zmiany tylko w określonych punktach starej Uchwały,
cała reszta (w tym zapis o upoważnieniu do oznaczenia ceny) nie jest na nowo uchwalany,
przeczytaj nagłówek, jest to jedynie uchwała POTWIERDZAJĄCA Uchwałę nr 16/2010 a nie nadpisująca starą uchwałę.
Obowiązują więc zapisy Uchwały nr 16/2010
Cena emisyjna teoretycznie może być zmieniona przez Zarząd ale dopiero poprzez nowe Walne,
na którym Zarząd w formie uchwały zostałby do tego upoważniony.

W dalszym ciągu do mazoor1:
"Jeśli dokument spełnia warunki formalne, zostaje zatwierdzony. Proste."
Nie jest to prawdą więc zapomnij, że to zdanie u kogoś przeczytałeś.
Gdyby to było takie proste to prospekt FONa też byłby zatwierdzony.
Teoria mówi tak:
KNF ma na zatwierdzenie prospektu (bez błędów formalnych i braków) 10dni,
Emitent w przypadku błędów formalnych ma 7 dni na ich poprawienie
a w przypadku braków ma 14 dni na ich uzupełnienie.
Zapisy tylko o formalności prospektu obowiązywały do połowy roku 2008
ale i tak Nadzorca zawsze był nadgorliwy tłumacząc się, że w ten sposób
(wymagając dodatkowych, poza ustawowych danych, jak i sprawdzając ich rzetelność)
dba o bezpieczeństwo inwestorów (swego czasu była kilkumiesięczna medialna dyskusja na ten temat).
Zatwierdzanie prospektów (mimo obowiązkowych 10 dni) następowało po 3, 6 miesiącach
a nawet były przypadki, że po roku!!!
To była tragedia dla emitentów wtórnych i inwestorów, niestety Nadzorca i GPW miały inne cele,
zależało im na rozroście GPW (ilości spółek), ograniczona ilość pieniądza na rynku nie pozwalała
na szybkie wprowadzanie nowych spółek więc celowo blokowali emisje wtórne spółek już istniejących
by jak najwięcej pieniędzy inwestorów szło na emisje pierwotne a nie wtórne
przyczyniając się tym samych do wzrostu ich liczby na parkiecie (być znaczącym w Europie
to kapitalizacja i liczba spółek).
Obecnie nie mają już takich priorytetów (pomijając NC jako oczko Sobolewskiego widzącego jako NASDAQ)
więc i czasy zatwierdzeń są krótsze,średnio 5 tygodni
ale tak jak i kiedyś tak i teraz nie liczy się tylko formalność,
jednakże obecnie emitenci mają doświadczenie praktyczne odnośnie wymogów
jakie stawia KNF i od razu starają się im sprostać (ponad ustawowo).
W pełni zgadzam się z Taurus80 odnośnie terminu zatwierdzenia,
gdyby zależało ono od częstotliwości to termin 28 marca nie miałby sensu
a dopiero po prawomocnych orzeczeniach i przejściu pełnej ścieżki z UKE.
Nawet jeśli Nadzorca się pulta to kto powiedział, że cele emisyjne muszą być
związane z częstotliwością? Jakby co to cele mogą/mogli zmienić.
A w wolnej chwili przeglądnij raporty Midasa odnośnie zapisów dodatkowych
i porównaj z tekstami na innych spółkach o zapisach dodatkowych.
Nie ma jeszcze mądrych przed szkodą i oby tej szkody nie było
ale ryzyko jest spore (dlaczego jest właśnie taki zapis a nie inny?)
Pzdr

Taurus80
0
Wysłane: 23 lutego 2011 23:41:07 przy kursie: 3,44 zł
mazoor1 napisał(a):
Taurus80 napisał(a):

Tego warunku nie stawiał KNF chyba, a logika i fair podejscie do akcjonariuszy

Przypomne uzasadanienie

"Proponowane projekty uchwał są uzasadnione trwającym przed KNF postępowaniem w
przedmiocie zatwierdzenia prospektu emisyjnego akcji serii C i związaną z tym
niepewnością Zarządu w zakresie zatwierdzenia prospektu emisyjnego akcji serii C,
przed dniem 28 lutego 2011 roku, na który została wyznaczona data ustalenia prawa
poboru. W związku z powyższym oraz mając na uwadze, że prospekt emisyjny akcji
serii C powinien zostać podany do publicznej wiadomości przed datą ustalenia prawa
poboru, Zarząd Funduszu uważa, że przesunięcie daty ustalenia prawa poboru o dwa
tygodnie stworzy bezpieczny margines czasowy dla zakończenia postępowania w
przedmiocie zatwierdzenia prospektu."

Szanowny kolego jak juz cos cytujesz to cytuj do konca bo powstaja niedomowienia.
To jest brakujaca tresc:

Cytat:
Ostatnia z proponowanych uchwał jest
następstwem poprzedniej oraz zamiaru Zarządu, by treść uchwały nr 16/2010 z dnia 29
października 2010 roku uwzględniała wszystkie zmiany dokonane od momentu jej
podjęcia.

Ja tam biegly w prawie nie jestem ale mysle ze powodem niezatwierdzenia jak narazie prospektu byl blad polegajacy na zmianie terminu i nidopisaniu do wczesniejszych uchwal wiec prospekt byl z bledem ktore walne musialo poprawic.
Na chwile obecna mysle ze nie bedzie przecwwskazan aby niezatwierdzic prospektu.
Wiec teraz zostanie zlozony z poprawkami i KNF ponownie bedzie mialo max 10 dni na zatwierdzenie. Mysle ze bedzie to koncowka przyszlego tyg lub poczatek jeszcze nastepnego.

v3nom
0
Wysłane: 24 lutego 2011 02:19:43 przy kursie: 3,44 zł
jomat napisał(a):
Tego typu posty WD powinien kasować z automatu,
czarny marketing niczym obgadywanie za plecami szkodzi przede wszystkim osobie, ktora go stosuje a w tym przypadku jest bezpośrednio kojarzona z tym forum i WD.
Na jednym z tych renomowanych inaczej forach byłem jedyną osobą sugerującą, że sypie Nova
bo wynikało to z logicznych przesłanek:

Witaj Jomat na forum SW. Nie traktuj mojej wcześniejszej wypowiedzi jako personalnego ataku, bo nie raz zerkałem na Twoje wypowiedzi na parkiecie i muszę przyznać, że były konkretne i dawały ciekawe spojrzenie na spółkę. Komentarze odnośnie sypania pojawiały się jednak w wielu postach różnych użytkowników na obu forach. Wielu z nich zapewne powtarzało jeden o drugiego, bez głębszego zastanowienia się - chodziło mi tylko o to. Dodatkowo zdarzyło się niedawno przeklejenie treści mojego wpisu na bankiera bez podania źródła, stąd moja złośliwość Shame on you

jomat napisał(a):
Nova posiadała/posiada 35 698 922 akcji (60,32%) ,zarejestrowano na walnym o 5k mniej
a jednocześnie Uchwała podwyższa kapitał zakładowy z drodze emisji nie mniej niż 120mln akcji
czyli Nova gwarantuje objęcie emisji ze swoich obecnych 30mln akcji (czemu nie ze wszystkich?)
Owe pozostałe 5 698 922 akcje stanowią obecnie 9,63% i w dalszym ciągu nie ma pewności
co Nova z nimi zrobi (nic i obejmie z całości?, sprzeda stare na rynku?, sprzeda nadwyżkę pp?,
sprzeda pda? a może odsprzeda Solorzowi, który w ten sposób spełni swoje zamierzenia prasowe?).

Nie wiem ską ten zapis o minimum 120mln. Do uzyskania tej kwoty wystarczy jednak objęcie pp przysługujących z troszkę ponad 24mln akcji. Jest to wyraźniej poniżej 50% wszystkich akcji spółki.

A jakie znaczenie ma 5k akcji? Moim zdaniem Solorz nie zakupi akcji na własny rachunek. Tak jak pisałeś na parkiecie, jego wypowiedzi odnośnie inwestowania w Midasa rynek na ślepo odbierał jako zapowiedzi zakupów. Jednak moim zdaniem tak się nie stanie. Solorz wspominał w wywiadzie w styczniu (na początku, lub pod koniec grudnia), że gotówka ze sprzedaży Polsatu, która trafiła do dwóch FIZ'ów zostanie przeznaczona na inwestycje, bo inwestowanie powierza fachowcom. Jeśli będzie kupował akcje, to prawdopodobnie przez fundusze. Moim zdaniem jakby miał kupować, to by już kupił. No, ale może faktycznie czeka na dwa złote.

Z wyliczeń które przeprowadziłem wcześniej wynika, że liczby:
- cena 177mln za Moby
- cena emisyjna 1,24
- ilość akcji w posiadaniu Nova 35,5 mln

nie wzięły się z kapelusza. Faktem jest, że Nova teoretycznie mogłaby wysypać w rynek 10%, bo obowiązek informacyjny powstałby dopiero w momencie zmniejszenia udziału poniżej 50%. Ale to nie pasowało mi do reszty układanki. Dokładnie o emisji pisałem kilka (naście?) stron wcześniej, bo na wątku zacząłem się udzielać pod koniec grudnia. Nie tak trudno to znaleźć, bo my tutaj nie trzaskamy dużo stron Angel

jomat napisał(a):
A przy okazji: skoro są renomowane inaczej to przestań się męczyć i tam nie zaglądaj.

No właśnie zaglądam, bo raz na 5 stron ktoś chlapnie post, nad którym można się pochylić. Niestety toną one w dzidach, fekaliach i jakże uroczych opisach sraczki Angel

jomat napisał(a):
Do mazoor1:
Czy cena 1,24zł może zostać zmieniona?
Tego typu pytanie padało już od dawna w internecie
ale ta odpowiedź będzie prawdopodobnie pierwszą.
(...)

Słuszna uwaga. Nawet nie zauważyłem tego lingwistycznego triku. Ja do tematu podszedłem "na chłopski rozum". Solorz potrzebuje gotówki. Złożył podobno ofertę zakupu Polkomtela, a staje w szranki z największymi z branży oraz finansowymi. Wiadomo, że zakup Moby to jest sposób na przeksięgowanie gotówki. Jakby zrobił emisję po 0,10 zebrał by z rynku zaledwie 1/12 tej kwoty, dosłownie końcówki. Jaki to miałoby sens, drobne na fajki? W zmianie ceny najwięcej nadziei pokładali akurat bankierowcy. Moim zdaniem nie ma to najmniejszego sensu.

PS. Dzięki za ciekawy komentarz, szczególnie za część odnośnie KNF. Peace thumbright
Edytowany: 24 lutego 2011 02:28

v3nom
0
Wysłane: 24 lutego 2011 02:44:56 przy kursie: 3,44 zł
EDIT: Sorry, 120 mln akcji, Twoje wyliczenia są rajt!

del-201504191
0
Wpisów: 854
Wysłane: 24 lutego 2011 03:14:22 przy kursie: 3,44 zł
Wszystko idzie zgodnie z planem a wy się na dwie zakładki przemawiacie kto miał rację wcześniej i na jakim forum to wypowiedział ;-).
W moich wypowiedziach staram się zachować zarówno umiar jak i obiektywizm. Jestem otwarty na konstruktywną krytykę każdego postu. | Polecam: http://www.ampfutures.pl

v3nom
0
Wysłane: 24 lutego 2011 03:21:26 przy kursie: 3,44 zł
Lukch, już dawno po dobranocce i grzeczne dzieci powinny spać Angel

Jeszcze mi się coś przypomniało, co może rzucić trochę światła na sprawę tych 120 mln i reszty akcji. To jest fragment umowy dotyczącej Moby:

Cytat:
Sprzedający zobowiązał się, na pisemne żądanie Funduszu, złożyć zapis w ramach emisji akcji zwykłych na okaziciela serii C, na taką liczbę akcji jaka wynikać będzie z ilorazu ceny za udziały i ceny emisyjnej jednej akcji zwykłej na okaziciela serii C określonej przez Zarząd Funduszu. Zapłata ceny za udziały może nastąpić poprzez dokonanie umownego potrącenia wierzytelności z tytułu zapłaty ceny za udziały przysługującej Sprzedającemu z wierzytelnością Funduszu z tytułu zapłaty ceny emisyjnej akcji zwykłych serii C przysługującej Funduszowi względem Sprzedającego.

Daycon? Angel

Solosoft
0
Wpisów: 35
Wysłane: 24 lutego 2011 11:40:27 przy kursie: 3,44 zł
Ważne jest teraz to, co mówi rynek, a rynek mówi - czekam...

Uchwały walnego niewiele zmieniły, poza odroczeniem terminu PP. Konia z rzędem także temu, kto wyliczy dziś wartość odcięcia i cenę nowych akcji (tylko nie pisac ze wynosi ona 0,10, bo to nie forum Bankiera).
Edytowany: 24 lutego 2011 11:41

Użytkownicy przeglądający ten wątek Gość

34 35 36 37 38

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,316 sek.

jvutighq
nbwpdera
phrymlhg
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
huyugqvk
ntqeryzo
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat