madstorm napisał(a):Ja jestem pewien że nieudaną ofertą publiczną BGŻ, SP zraził inwestorów, pewnie tych niedzielnych ("uzależnionych" od debiutów spółek SP ;) oraz tym bardziej tych którzy traktują inwestowanie na giełdzie w sposób bardziej poważny.
Poza tym w JSW ostatnio przewala się fala strajków i nieporozumień pracowników z zarządem - nie wróży to chyba dobrze debiutowi?
Wyszło z tego, że jestem mądrzejszym od Ciebie, bo ofertą BGŻ się zainteresowałem pierwszego i jednocześnie ostatniego dnia, gdy pojawiły się już o nim sprzeczne informacje.
A co do inwestorów, to ja jestem niedzielnym.
Umiejętnie zamieniając polskie g....o na Ukrainę, i zawsze robię to w niedzielę :)
I proszę wyjaśnij mi, czym się różnię od tych traktujących to w "sposób poważny" ???
To zależy od wartości, czy od wartości kasy na koncie vs inwestycje, czy jest może jakiś inny sposób ???
I jeszcze jedno pytanie, człowiek ciągle się uczy, więc mnie pewno oświecisz...
Skoro debiut BGŻ zraził inwestorów "uzależnionych" od debiutów SP, to jak PBO Anioła musiało zrazić "wszystkich inwestorów" ????
Pewnie się na Aniołka zapisałeś, to odpowiedzi nie usłyszę...
Jeszcze tylko przypomnę, że jak śmiałem się z debiutu Mr Kruka, to mnie wszyscy zakrzyczeli, jaka to rewelacja będzie...
Taki głupi ze mnie "Gość Niedzielny"...