anty_teresa napisał(a):Wywiady są autoryzowane. Nie wiem, czy w tym konkretnym wypadku tak było. Z czatem też może być problem. Będzie pewnie moderowany z udziałem przedstawiciela spółki. Może zaistnieć sytuacja, że nie będzie odpowiedzi na zadane pytanie.
(...)
Jeśli natomiast podczas czatu przedstawiciel spółki się uchyli od takiego pytania, to pozostaje sobie każdemu wyrobić zdanie na ten temat. Ja zadam takie pytanie, o ile tylko będę wtedy on-line
Przeczytałem zapis dzisiejszej rozmowy z pp. Berg i Antkowiakiem, ale niczego nowego o tym wątpliwym zabezpieczeniu nie da się z niego dowiedzieć. Znów powiedzieli tylko, że zabezpieczenie jest bardzo dobre, bo pozwala spać spokojnie, a pozwala spać spokojnie, bo jest bardzo dobre ;) Nie dopuścili sensownych pytań?
Swoją drogą, ciekawe czemu twierdzą, że są jakimiś pionierami - GNB, GPW czy Rokita z jakiegoś powodu się nie liczą? Zresztą w ogóle dziwne rzeczy o tej emisji tam opowiadają. Na przykład podobno oprocentowanie tych obligacji wynika z prospektu, który pół roku temu trafił do KNF. Dlaczego KNF miałby zatwierdzać im nie tylko prospekt, ale też szczegółowe warunki emisji?