PARTNER SERWISU
ocflhwui
4 5 6 7 8
mila
0
Wpisów: 716
Wysłane: 12 kwietnia 2013 16:53:10 przy kursie: 3,60 zł
Przy pierwszym spadku o 33% w dół obroty sięgały zaledwie 700 tys zł. - to oczywiście jest też urok niskiego FF i relatywnie dziurawego arkusza zleceń.
Nie wygląda mi to więc na wychodzenie kogoś grubego - tym bardziej, że można to było bez problemu zrobić na jakiejś podbitce jak na tej z połowy marca. A więc można byłoby upłynnić wtedy zdecydowanie więcej akcji, nie powodując paniki i nie zrażając inwestorów.
Więc albo jest rzeczywiście jakiś trup w szafie albo ktoś tu bardzo sprytnie pogrywa... Bardziej obstawiam to drugie, chociaż oczywiście nie wykluczam tego pierwszego.
Ciekawe czy spółka odniesie się w jakimś stopniu do dzisiejszych wydarzeń.
W każdym bądź razie jestem bardzo ciekawy rozwoju sytuacji w poniedziałek.

gucio
0
Wpisów: 314
Wysłane: 12 kwietnia 2013 19:32:42 przy kursie: 3,60 zł
Ciekawa analiza techniczna Tomasza Gessnera /dzisiejsza/
stooq.pl/ta/?id=4261&searc...
Cytat:
Obrona wsparcia i powrót w cenach zamknięcia powyżej 8,70 prowadziłyby do uspokojenia sytuacji.

Śmiać się czy płakać.

orestes84
0
Wpisów: 360
Wysłane: 12 kwietnia 2013 19:44:04 przy kursie: 3,60 zł
@gucio

Pewnie chłop nie odpalił notowań,a że kazali coś napisać to napisał jakieś ogólniki. Pech chciał, że na skutek niesprzyjających zdarzeń zewnętrznych:) te "drobne" niedopatrzenie stało się tak kłopotliweAngel. Widać nie lubi swojej pracy.

irfy
0
Wpisów: 1 143
Wysłane: 12 kwietnia 2013 20:02:46 przy kursie: 3,60 zł
@Gucio
Jesteś niesprawiedliwy:) Przecież gość w zasadzie ma rację. Popatrz:

" Jeśli wczorajsza inicjatywa sprzedających byłaby kontynuowana, podaż ma szansę na doprowadzenie do poważniejszego wyłamania"

Była inicjatywa sprzedających? Widać była. Było "poważniejsze wyłamanie"? A jakże! No bo jeśli spadek o 55% w ciągu jednej sesji nie jest poważniejszym wyłamaniem, to już nie wiem co nim jest... Krótko mówiąc, mają na stooq'u poproka:)
Czmychnąć na czas, by móc jeszcze raz :)
A tu do posłuchania :) www.youtube.com/watch?v=_-clFZ...
Edytowany: 12 kwietnia 2013 20:10

cetnar
0
Wpisów: 132
Wysłane: 13 kwietnia 2013 20:17:29 przy kursie: 3,60 zł
Zakładając czarny scenariusz można wiedzieć co czeka spółkę (i akcjonariuszy):
- jeśli nie zapłaci terminowo kuponu obligacji np. spóźni się albo nie będzie miało pełnej kwoty kuponu
- nie będzie mogła wykupić obligacji w terminie

QMX
QMX
1
Wpisów: 213
Wysłane: 13 kwietnia 2013 22:06:51 przy kursie: 3,60 zł
A co jeśli wyniki ze strony internetowej agrotonu się potwierdzą ? Kurs magicznie wróci na 15-20 zł ?

Szutnik
153
Wpisów: 1 886
Wysłane: 13 kwietnia 2013 22:24:59 przy kursie: 3,60 zł
@ QMX

Cytat:
A co jeśli wyniki ze strony internetowej agrotonu się potwierdzą ? Kurs magicznie wróci na 15-20 zł ?

Uważasz tych, którzy sprzedawali ostatnio Agroton za idiotów, którzy nie wiedzą, co robią?
Owszem, czasem na rynku grają i kretyni, rzadko jednak kiedy to oni wyznaczają kierunek ruchu swymi decyzjamiAngel
Obawiam się, ze prawda wygląda nieco inaczej. Sprzedawał ktoś (kilku ktośiow) relatywnie duży, za to po stronie popytu nie było nikogo naprawdę dużego (dlaczego? - oto jest pytanie za 1000 pkt!) i dlatego poleciało to aż o bodaj 55%
"Kupuj akcje, ilekroć zobaczysz na wykresie Wiewiórkę, siedzącą na ramieniu Clowna. To się nazywa Analiza Techniczna" - Dilbert (Scott Adams) :-)

QMX
QMX
1
Wpisów: 213
Wysłane: 14 kwietnia 2013 00:18:44 przy kursie: 3,60 zł
@ Szutnik

Równie dobrze mogę spytać - czy uważasz tych, którzy trzymali za kretynów ? Angel

Poza zmienionym ratingiem nie ma ŻADNEJ nowej informacji ze strony spółki - jeszcze czegoś takiego nie widziałem żeby po takiej informacji tak runął kurs. Można teoretycznie ten spadek zleceniami SL usprawiedliwiać, poleciały jeden za drugim, być może dużo osób miało na 8 zł ustawione, a dalej to już panika angry3

Jak uważasz ?

krewa
PREMIUM
1 362
Grupa: Zespół StockWatch.pl
Wpisów: 11 957
Wysłane: 14 kwietnia 2013 10:45:01 przy kursie: 3,60 zł
QMX napisał(a):
Poza zmienionym ratingiem nie ma ŻADNEJ nowej informacji ze strony spółki...

QMX, zwróciłeś może uwagę na sposób komunikowania się spółki z rynkiem? można to nazwać inaczej, jak olewaniem inwestorów?
tak, IR kuleje, i miało to ponoć ulec zmianie wraz z powołaniem nowej osoby, odpowiedzialnej za relacje inwestorskie. coś się zmieniło z objęciem tej funkcji przez Olega Platonova? nic! nawet na maile nie raczy udzielać odpowiedzi.
zatem skąd u Ciebie przekonanie, że brak informacji ze spółki świadczy o tym, że nic istotnego się nie wydarzyło? po prostu jak zwykle - spółka funduje złoty deszcz inwestorom.

irfy
0
Wysłane: 14 kwietnia 2013 11:56:42 przy kursie: 3,60 zł
Szutnik napisał(a):
Sprzedawał ktoś (kilku ktośiow) relatywnie duży, za to po stronie popytu nie było nikogo naprawdę dużego (dlaczego? - oto jest pytanie za 1000 pkt!) i dlatego poleciało to aż o bodaj 55%

Osobiście wciąż uważam, że sprzedawało Generali. Zaznaczam, że domysł ten nie jest poparty jakimikolwiek źrodłami ani przesłankami; po prostu uroiło mi się, że wyprzedaż pewnych aktywów może mieć na przykład związek z ostatnimi pomysłami rządu dotyczącymi zaboru (przetransferowania do ZUSu) środków zgromadzonych przez OFE. Być może ktoś w funduszu wie już, że decyzja jest przesądzona, w związku z czym fundusz powoli zaczyna wyprzedawać mniejsze i mniej znaczące pakiety akcji, żeby w przyszłości uniknąć oskarżeń o to, że ze zgromadzonych środków pozostały jedynie jakieś marne resztki.

Powodem może być również wiedza o jakimś szczególnie niekorzystnym wydarzeniu w spółce. Nawet jednak, jeśli nie dzieje się tam nic złego, to brak transparentności i żałosny poziom relacji z inwestorami może być powodem opieszałości większych graczy w przejmowaniu akcji. Być może również oni nic nie wiedzą, wolą więc profilaktycznie trzymać się z daleka, w związku z czym naturalnymi odbiorcami wyprzedawanych papierów są wszelkiej maści "drobni", liczący na odbicie i szybką realizację zysków.

Przy takim scenariuszu spadek wygląda całkiem logicznie. Sam lubię tak grać, natychmiast po kupnie ustawiam jednak stop lossa, więc w przypadku kolejnej fali podaży siłą rzeczy ją wzmacniam. Oczywiście nie przeznaczam na to żadnych kosmicznych środków, traktując to raczej jak wizytę w kasynie, jeśli jednak na walorze o takim FF zbierze się spora grupa podonych "cwaniaczków", to skutki mogą być dla kursu opłakane.

Kolejną możliwością jest wyprzedaż akcji jakiegoś dużego ktosia, posiadającego pakiet tuż poniżej 5%. Sądząc z gwałtowności wyprzedaży, mogłyby to być na przykład papiery będące przedmiotem jakiegoś zastawu bankowego i bank postanowił wywalić je na rynek w sposób podobny do tego, w jaki odbyło się to na IDMie a ostatnio również na Calatravie. W takim wypadku nigdy nie dowiemy się o przyczynach wodospadu, zaś kurs pozostanie niski aż do czasu publikacji jakichś oficjalnych wyników spółki. Według mnie sporo wyjaśni się na początku przyszłego tygodnia. Kontynuacja spadków połączona ze stosunkowo dużym wolumenem może świadczyć o sprzedawaniu przez kogoś dużego, ich powstrzymanie - o panice i pęknięciu stop lossów.

Z pewnością warto obserwować, choćby w celach edukacyjnych:)

Szutnik
153
Wysłane: 14 kwietnia 2013 18:17:33 przy kursie: 3,60 zł
QMX napisał(a):
@ Szutnik

Równie dobrze mogę spytać - czy uważasz tych, którzy trzymali za kretynów ? Angel

Poza zmienionym ratingiem nie ma ŻADNEJ nowej informacji ze strony spółki - jeszcze czegoś takiego nie widziałem żeby po takiej informacji tak runął kurs. Można teoretycznie ten spadek zleceniami SL usprawiedliwiać, poleciały jeden za drugim, być może dużo osób miało na 8 zł ustawione, a dalej to już panika angry3

Jak uważasz ?

Cytat:
Równie dobrze mogę spytać - czy uważasz tych, którzy trzymali za kretynów ?

Za kretynów nie. Za niedoinformowanych, niedoświadczonych, nie rozumiejących, co to znaczy ucinać straty i nie zauważających jaki trend od dawna panuje na spółce - tak. To są w wiekszości ci, których niektóre podręczniki nazywają "słabe ręce".

Cytat:
nie ma ŻADNEJ nowej informacji ze strony spółki - jeszcze czegoś takiego nie widziałem żeby po takiej informacji tak runął kurs.

To znaczy, że mało w swym życiu Inwestora widziałeśAngel
Rynek coś wie, czego jeszcze nie wiesz Ty. Przez lata bytności na rynku nauczyłem się jednego - rynek zawsze wie lepiej ode mnie.
Wbrew temu, co sądzi przeciętny inwestor, to nie jest tak, że wpierw jest wiadomość, a dopiero potem reakcja rynku. Najczęściej jest odwrotnie - wpierw rynek coś robi, czego większość nie rozumie, a dopiero potem pojawia się wyjaśniająca ten początkowo niezrozumiały ruch informacja.
Tłumacz to sobie jak chcesz - insider tradingiem, asymetrią w dostępie do informacji itd. itp.
Fakt pozostaje faktem - najczęściej tak właśnie jest.

Za chwilę powinieneś się dowiedzieć, na co rynek tak zareagował
"Kupuj akcje, ilekroć zobaczysz na wykresie Wiewiórkę, siedzącą na ramieniu Clowna. To się nazywa Analiza Techniczna" - Dilbert (Scott Adams) :-)
Edytowany: 14 kwietnia 2013 18:18

WatchDog
50
Grupa: Zespół StockWatch.pl
Wpisów: 8 588
Wysłane: 14 kwietnia 2013 18:28:22 przy kursie: 3,60 zł
To co na razie wiadomo, oprócz zmazania plusika z i tak już beznadziejnego ratingu, to prawdopodobny przepadek znacznej części gotówki.

Cytat:
Inwestorów wystraszyła opinia analityków z agencji ratingowej, że spółka może mieć poważne problemy ze spłatą odsetek od obligacji zapadających w 2014 r. z powodu możliwych strat z tytułu przechowywania 4,5 mln USD na Cyprze.

www.stockwatch.pl/wiadomosci/a...

Szutnik
153
Wysłane: 14 kwietnia 2013 23:08:10 przy kursie: 3,60 zł
irfy napisał(a):

Osobiście wciąż uważam, że sprzedawało Generali. Zaznaczam, że domysł ten nie jest poparty jakimikolwiek źrodłami ani przesłankami; po prostu uroiło mi się, że wyprzedaż pewnych aktywów może mieć na przykład związek z ostatnimi pomysłami rządu dotyczącymi zaboru (przetransferowania do ZUSu) środków zgromadzonych przez OFE. Być może ktoś w funduszu wie już, że decyzja jest przesądzona, w związku z czym fundusz powoli zaczyna wyprzedawać mniejsze i mniej znaczące pakiety akcji, żeby w przyszłości uniknąć oskarżeń o to, że ze zgromadzonych środków pozostały jedynie jakieś marne resztki.

[...]
Kolejną możliwością jest wyprzedaż akcji jakiegoś dużego ktosia, posiadającego pakiet tuż poniżej 5%. Sądząc z gwałtowności wyprzedaży, mogłyby to być na przykład papiery będące przedmiotem jakiegoś zastawu bankowego i bank postanowił wywalić je na rynek w sposób podobny do tego, w jaki odbyło się to na IDMie a ostatnio również na Calatravie. W takim wypadku nigdy nie dowiemy się o przyczynach wodospadu, zaś kurs pozostanie niski aż do czasu publikacji jakichś oficjalnych wyników spółki. Według mnie sporo wyjaśni się na początku przyszłego tygodnia. Kontynuacja spadków połączona ze stosunkowo dużym wolumenem może świadczyć o sprzedawaniu przez kogoś dużego, ich powstrzymanie - o panice i pęknięciu stop lossów.

Z pewnością warto obserwować, choćby w celach edukacyjnych:)

Osobiście nie sądzę, żeby to była kwestia OFE. Gdyby tak było, powinniśmy zobaczyć ślady podobnej paniki na jakichś kilku innych spółkach z portfela np. Generali, a tego nie widzieliśmy.

Kwestia zastawu brzmi sensownie i trzeba ją brać pod uwagę, jako jedną z możliwości.

Panika tylko z powodu obniżenia ratingu brzmi śmiesznie. To zdecydowanie za mało na 55% przecenę.
Wykres sugeruje, że już od 15.03, gdy zrobił się układ świec podobny do zasłony ciemnej chmury (ale bez przejścia 50% białej świecy z 14.03, więc tylko podobny) podaż rządziła rynkiem. To 55% uderzenie to jest tylko kolejny krok podaży

Moim zdaniem syuacja może być dużo bardziej prozaiczna. Zastrzegam, że piszę to jako zdeklarowany technik, nie studiowałem raportów Agrotonu, nie znam sytuacji w spółce itp. i mogę się tu najzwyczajniej w świecie mylić.
Tego typu wykresy i tego typu determinację podaży przy trwającym już długo trendzie spadkowym, widywałem najczęściej na wykresach spółek, realnie zagrożonych bankructwem, a kiedyś szukając elementów wspólnych dla panik, analizowałem sobie wiele tego typu wykresów, głównie z rynku Nasdaq.

Nie mówię, że tak właśnie jest w tym przypadku, ale dopuszczam to jako realną możliwość.
Instytucje nie panikują przy sprzedaży, jeśli wiedzą, że mają czas na dystrybucję akcji na rynku.
Podaż od instytucji zachowuje się tak wtedy, gdy jest zagrożenie, ze trzymając dalej akcje i próbując je spokojnie dystrybuować, straty będą jeszcze większe.

Przypomina mi się tu sytuacja na PBG z marca zeszłego roku. PBG mocno spadło poniżej 40 zł, wielu się śmiało, że fundusze (w tym chyba Pioneer) sprzedają zwykle na dnie itd, niektórzy na podstawie raportów dowodzili, że jest okazja i taniej nie będzie.
Dla mnie było jasne, że jeśli instytucje są zdeterminowane w sprzedaży, to sprawa jest poważna i to samo mówił wykres. Oczywiście nie wiedziałem, dokąd to spadnie, wiedziałem tylko, że to nie koniec spadków i będzie znacznie niżej. Czas to potwierdził, przebijając moje nawet najbardziej pesymistyczne szacunki ceny dna, zrobione ćwiczebnie na własny użytek.

To samo mogę teraz powiedzić o Agrotonie - dla mnie to nie koniec spadków i bedzie znacznie niżej, choc oczywiście, jak zawsze w trendach spadkowych, będą tu występować korekcyjne podbicia, możliwe, że nawet w szaleńczym stylu (typu +15% na sesję). Ogólny kierunek jest niestety jasny i nie jest on miły dla posiadaczy akcji spółki.

mila
0
Wysłane: 15 kwietnia 2013 09:46:06 przy kursie: 1,13 zł
Z tego co widzę po dzisiejszych transakcjach, to jednak ktoś sprytnie pogrywa. Najciekawsze były "wymianki akcji" w okolicach 3,5 zł gdy kupujący i sprzedający jakimś cudem "odgadywali" ile jest akcji w ukrytym zleceniu... ehhh... chyba jakaś ustawka na wymianę akcji była. Po 45 minutach handlu akcjami obroty przekroczyły już 1,1 mln zł, a o ile dobrze pamiętam to w piątek po spadku kursu o 50% całodzienne obroty to zaledwie 1,3 mln zł.
Trudno nie oprzeć się wrażeniu że negatywny rating z piątku był po prostu wykorzystany do szybkiego obniżenia kursu do poziomu wymiany akcji.
Edytowany: 15 kwietnia 2013 10:04

irfy
0
Wysłane: 15 kwietnia 2013 11:41:12 przy kursie: 1,13 zł
Nie wygląda mi to na "wymianę akcji". Raczej na opuszczanie pokładu, któremu towarzyszą różnego rodzaju "akcje maskujące", takie na przykład jak odgadywanie wolumenu ukrytych zleceń.
Siłę spadku wzmacniają dodatkowo pouruchamiane stop lossy wszelkich "łapaczy dołków".

Na razie jest masakra a dna nie widać. Znaczy się, ja nie widzę:)

Szutnik
153
Wysłane: 15 kwietnia 2013 11:45:59 przy kursie: 1,13 zł
@ mila

Cytat:
Z tego co widzę po dzisiejszych transakcjach, to jednak ktoś sprytnie pogrywa. Najciekawsze były "wymianki akcji" w okolicach 3,5 zł gdy kupujący i sprzedający jakimś cudem "odgadywali" ile jest akcji w ukrytym zleceniu... ehhh... chyba jakaś ustawka na wymianę akcji była. Po 45 minutach handlu akcjami obroty przekroczyły już 1,1 mln zł, a o ile dobrze pamiętam to w piątek po spadku kursu o 50% całodzienne obroty to zaledwie 1,3 mln zł.
Trudno nie oprzeć się wrażeniu że negatywny rating z piątku był po prostu wykorzystany do szybkiego obniżenia kursu do poziomu wymiany akcji.

Poszukiwanie spisku w nadzwyczajnym spadku jakiegoś waloru (Trudno nie oprzeć się wrażeniu że negatywny rating z piątku był po prostu wykorzystany do szybkiego obniżenia kursu do poziomu wymiany akcji) zazwyczaj nie służy dobrze portfelowi Poszukiwacza.

Dla wielu ludzi znalezienie "dowodu" na spisek jest wspaniałą psychiczną protezą (to nie ja byłem kiepskim inwestorem, to "Oni" mnie załatwili; ja byłem dobry, ale z szachrajami, łamiącymi reguły nie można wygrać, przestrzegając reguł), pozwalającą lepiej się poczuć. Niestety to często oznacza dalsze niepodejmowanie tego, co jest najpotrzebniejsze, czyli ucięcia strat, by dalej nie rosły.

sbyszek
0
Wpisów: 807
Wysłane: 15 kwietnia 2013 12:05:37 przy kursie: 1,13 zł
Xetra też "doceniła" Agroton. Notuje już go teraz po 0,73euro tj 63,5% niżej niż poprzednio
LINK
Kopanie się z koniem jest najlepszą reklamą konia.

mila
0
Wysłane: 15 kwietnia 2013 12:28:54 przy kursie: 1,13 zł
@Szutnik

Tytułem małego wyjaśnienia:
Ja jestem bardzo daleki od szukania spisku, itd. Akurat jestem zwolennikiem wolnego rynku w jego czystej postaci - czyli np na giełdzie nie powinno być żadnych widełek. Jeśli ktoś chce sprzedać akcje po 1 gr, proszę bardzo, jeśli znajdzie kupca to jego prywatna sprawa. Oczywiście na wolnym rynku nie byłoby podmiotów państwowych lub ustawowo "upaństwowionych" - czytaj OFE.

Co do dzisiejszych transakcji w okolicach 3,5 zł o których pisałem - po prostu nie wierzę w cudowne odgadywanie ilości akcji w ukrytym zleceniu. Oczywiście całkiem możliwe, że ktoś przerzucał akcje we własnym portfelu aby stworzyć takie a nie inne wrażenie - tak jak pisał @irfy parę postów wyżej o działaniach maskujących.

A kwestia ratingu - cóż, kurs po jego upublicznieniu poleciał na łeb na szyję na dość niskich obrotach, po pierwszej fali spadku o 33% było to zaledwie 700 tys zł obrotu. Samo uzasadnienie obniżenia ratingu nie wniosło niczego szczególnego do ogólnej wiedzy dostępnej wcześniej z innych źródeł. Jedyna nowość to bodajże możliwość straty części gotówki na Cyprze (o czym i tak się spekulowało od pewnego czasu). Patrząc na majątek spółki, jej zasiewy, stany magazynowe w elewatorach to jednak zdecydowanie za mało jak na spadek wartości akcji o 80% w ciągu dwóch sesji z powodu utraty części gotówki (dane o skali wahań kursu mogą się zmienić gdyż piszę to w trakcie sesji).
A więc mamy albo jakieś działania spekulacyjne (co przy tak niskim FF nie jest wcale takie trudne do wykonania) albo jest jakiś bardzo duży trup w szafie, typu bankructwo spółki. Jest też i trzecia droga: jakiś OFE wyprzedaje się z akcji, a OFE obracając cudzymi pieniędzmi i mając zagwarantowany dopływ nowego kapitału (vide przymus ubezpieczania się w OFE) nie zwraca uwagi na takie niuanse czy coś mu się "opłaca" czy nie.

Ja nie wykluczam żadnego scenariusza lecz każdemu przypisuję jakieś prawdopodobieństwo jego wystąpienia.

Pozdrawiam.
Edytowany: 15 kwietnia 2013 12:41

Szutnik
153
Wysłane: 15 kwietnia 2013 12:38:18 przy kursie: 1,13 zł
@ mila
OFE bym tu zdecydowanie wykreślił. OFE nie działają na rynku Xetra (patrz post Sbyszka).
Dla mnie główną możliwą przyczyną jest ukryty trup w szafie i to tak poważny, ze mogący spółkę przeprowadzić w niebyt.
Krótko mówiąc - kurs zachowuje się tak, jakby firmie groziło bankructwo.

mila
0
Wysłane: 15 kwietnia 2013 12:46:15 przy kursie: 1,13 zł
@Szutnik

Z tego co widzę to w akcjonariacie jest Generali OFE z pakietem 5,02 % akcji, a być może są jakieś inne OFE z mniejszym niż 5% udziałem:

www.stockwatch.pl/gpw/agroton,...
Edytowany: 15 kwietnia 2013 12:46

Użytkownicy przeglądający ten wątek Gość
WIADOMOŚCI O SPÓŁCE AGROTON
  • Perspektywa szczytu Trump-Putin winduje notowania spółek ukraińskich
    Perspektywa szczytu Trump-Putin winduje notowania spółek ukraińskich

Według doradcy Kremla Jurija Uszakowa, spotkanie prezydentów Władimira Putina i Donalda Trumpa zostało wstępnie uzgodnione i może dojść do skutku w najbliższych dniach. W czwartek mocne wzrosty notuje giełda w Moskwie oraz spółki ukraińskie obecne na GPW.

• Nowe rekordy na warszawskiej giełdzie, w grze KGHM, CCC i XTB
    Nowe rekordy na warszawskiej giełdzie, w grze KGHM, CCC i XTB

Nowy tydzień na warszawskiej giełdzie rozpoczął się od rekordów. Indeksy WIG, mWIG40 i sWIG80 ustanowiły nowe maksima, a WIG20 osiągnął najwyższy poziom od 2011 roku. Impulsem do wzrostów są nadzieje na porozumienie handlowe między USA a Chinami oraz oczekiwania na spadek stóp procentowych i dalsze ożywienie gospodarki.

4 5 6 7 8

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 2,038 sek.

cseizami
asqhhcxi
phfstvfb
Komunikaty ESPI/EBI Agroton Public Ltd.

ZOBACZ TAKŻE:
Wiadomości | Akcjonariat | Wyniki finansowe
Analiza fundamentalna | Analiza techniczna | Wycena akcji

Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
nfsspkal
gfflxzuh
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat