Hmm,
Co jak co ale ja zamieszania nie zrobiłem.
Chciałbym sie odnieść do wypowiedzi mojego przedmówcy, pana :
krewa Pieron wie czy to admin czy nie... Skoro pisze, że usunie wpisy z wątkuZacznijmy od początku czyli od mojego wpisu z dnia: 19 lipca 2014 20:17:39.
Tam umieściłem screen z zaznaczonym przeze mnie tajemniczym "schodkiem". Jak najbardziej dotyczy on wykresu CIG-u ale jak administracja się nie zgadza to zawsze może usunąć wpisy jego dotyczące. Będzie to dowód na to, że forum dąży do swego rodzaju hermetyczności gdzie umieszczają wpisy tylko wybrani. Każdy powiew świeżości nie będzie miał tu miejsca.
Kolejną sprawą jest rzekomy brak wiedzy. Śmieszna sprawa, bo nic mi do tego jaki kto ma poziom wiedzy, ale pomyślałem sobie, że skoro jest to forum giełdowe to czemu nie miałbym się wypowiedzieć na temat wykresu?
Co do odnośnika do informacji co to jest ten schodek. Dostałem już reprymendę, że nie można linkować do innych serwisów więc nie proście mnie o podanie źródła.
Nikomu nie zarzucałem brak wiedzy, tylko kulturalnie wypowiedziałem się na forum /czy padły jakieś nicki osób?/.
Wracając do wykresu CIG:Oczywiście wykres przez weekend się nie zmienił ale chciałem napisać o złudzeniach jakimi niekiedy się oszukujemy pisząc, że "cena spada ale wsparcie jest już blisko", albo: "mam stratę ale dokupię na wsparciu", itp.
Podam Wam przykład:
screen *
Aktualny wykres impexmetalu. Widać piękne wsparcie, widać że nie jeden je zauważył bo cena na jednej sesji podskoczyła o 4% /11-07-2014/, następny dzień to miód dla moich oczu jak naiwni kupują swoje marzenia o łapaniu dołka. A jak wyglądała ostatnia sesja to już każdy niech sobie odpowie.
Nikomu źle nie życzę, i ten screen wstawiam jako przykład i małą przestrogę przed rychłymi decyzjami.
Wszystkim posiadaczom akcji CIG, życzę szybkiego powrotu do ... poziomu kupna, żeby chociaż wyszli na zero...
Pozdrawiam serdecznie i rzecz jasna nadal będę obserwował poczynania spółki CIG.
* - dlaczego nie mogę wstawić screenu bezpośrednio do treści wpisu??? Jak używam [imgzoom] wstawia mi puste pole