Dawno nie pisałem, dużo dzieje się w kwestii zawodowej. Firma w której pracuję złożyła wniosek o układ, miałem duży udział w tworzeniu wstępnego planu restrukturyzacji. Będą ciekawe nowe doświadczenia, albo będę szukał pracy jeżeli sąd nie przychyli się do wniosku o układ.
Mimo to parę transakcji od ostatniego wpisu było.
Kontrakty na W20 - kilka prób zajęcia krótkich pozycji bo zakładałem że 2000 pkt jednak się nie obroni, SL broniły mnie przed większymi stratami, sumarycznie strata poniżej 1% portfela.
PEPEES - sprzedana część po 1,25, próbowałem odkupić po 1,08 ale się spóźniłem.
BUMECH - kupno po 0,76, nie dało rady oporowi na 0,82 więc sprzedane po 0,78.
PELION - kupno po 72,10, widzę szanse na odwrócenie trendu.
dobrany skromnie
ARCTIC.... i teraz największy HIT!
URSUS K 2,53, S 2,34 - jak ktoś chce się nieźle pośmiać, niech zerknie na wykres gdzie kupiłem i gdzie sprzedałem ;)
Na rynku szaleje hossa jakiej nie było od dawna, rosną wszystkie indeksy, nawet NCINDEX. Mój portfel też lekko drgnął po okresie korekty. Ruszyło wreszcie KPI.

kliknij, aby powiększyćMa ktoś wizję co będzie dalej? Czy to początek czy koniec wzrostów? :)
Za 2 miesiące ruszam z budową domu, będą potrzebne środki, ale żal pozbywać się aktywów, które średniorocznie dają zwrot na poziomie 50% (licząc od stycznia 2013) więc rozważam większy kredyt.