CSharpBeginner napisał(a):
Pokaż mi te wypowiedzi, gdzie wspominali, że mają grywalne elementy? Coś mi pachnie nadinterpretacją... W4 jeszcze nie jest w produkcji - plan spółki jest wystartowanie jej do końca roku, zatem skąd te niby grywalne elementy. Poproszę o link do tej wypowiedzi.
Potwierdzam – jeden z devów, prezentując nowy sposób pracy powiedział coś w tym stylu: "Gdybyśmy poszli do sali obok, zobaczylibyśmy ludzi ogrywających Polarisa".
To było chyba przy prezentacji lokacji z CP 2077 (ale głowy za to nie dam), gdzie osobno stworzyli lokację, potem jakąś maszynę, która miała się w niej poruszać, potem przy scaleniu tego okazało się, że jeden element nie pasuje do drugiego. I właśnie w kontrze do tego zapewniali, że w W4 od początku elementy gry mają być grywalne. Przy czym mam wrażenie, że ich rozumienie tego, że w grę można grać od początku, dość mocno odbiega od wyobrażeń niektórych z nas, a co do samej wypowiedzi, to można było odnieść wrażenie, że niechcący mu się to wyrwało ;-)
To jest gdzieś tutaj, prawdopodobnie ok 20-30 minuty, ale – wybacz – nie mam czasu tego szukać w 3-godzinnym filmie:
www.youtube.com/watch?v=KMVvoY...