sledzik007 napisał(a):Baks teraz kluczowe jest jak się wywiną z tego bałaganu z Fp2.Drogi są dwie ,albo udają że tematu nie ma i wydają dlc i poprawiają błędy techniczne, albo wydają darmowe dlc w którym zmienia się rozgrywka dla fanów fp1.
Co do Altersów obawiam się niedopracowania i mało rozgrywki FP2 miałby też dopracowany no i mamy co mamy
Co do p8 to nie wiadomo że będzie istniał skoro co innego robią a co innego mówią.Juz raz próbowali go skasować
Dla mnie stery powinien przejąć poprzedni prezes.Moze nie był wylewny ale dowoził temat
Według mnie dlc do FP2 powinno być więcej niż 3 żeby podtrzymywać sprzedaż.
Kluczowe jest co oni zrobią do końca roku ,ewentualnie lutego.
Niestety spółka woli udawać sytuacja o chowa głowę. Wspomniałem na forum spółki o odpowiedzialności Prezesa - i post szubko zniknął...... to źle rokuje. Wypierają winę a to oznacza, że jeszcze nie "wzięli tego na klatę" ....
Zmiana Prezesa nie wykluczona jeśli nie będzie absolutorium .... jeśli do tego czasu spółka nie uporządkuje sytuacji.
o DLC dla fanów już wspominałem zaraz po premierze.
Moim zdaniem będą 4 DLC (co najmniej). Prezes wspominał w jakiejś wypowiedzi po premierze o dodatkowym DLC dla graczy FP1 to odpowiedź na jeden z postów o 4 DLC. Mówił o tym Marszał więc to niemal pewne.
Być może spółka zdecyduje się w pełni odzyskać tamtych fanów i da coś więcej. Nie wykluczam, że będą jakieś dodatkowe bonusy dla posiadaczy FP1 - ale to moje wnioski.
Zmiana Prezesa miałaby swoje plusy i minusy. Miechowski był zbyt zachowawczy i hamował szybkość rozwoju za co go wszyscy krytykowaliśmy. Zmiana przyspieszyła rozwój z wszystkimi konsekwencjami.
Konieczna była zmiana silnika .... i związane z tym 2 letnie opóźnienie premier. Do tego doszły zmiany w samych projektach.
Ja wolałbym aby Prezes Marszał jednak pokazał odwagę przyjmując całą winę na siebie (coś wspomniał ale mało).
Powinien zaprezentować wstępny harmonogram zmian i napraw. Było coś ale zbyt mało konkretnie.
Ważne będzie to co będą komunikować w najbliższych tygodniach. To może także przesądzić o nastrojach na WZA.
Osoba na stanowisku Prezesa powinna być bardziej konkretna i odpowiedzialna przed akcjonariuszami. Tego niestety w spółce nie ma i mają akcjonariat głęboko w poważaniu - w myśl zasady "nie mam Waszego płaszcza.......". Oczekiwałbym tu sporej zmiany. W końcu to "akcjonariusze zatrudniają" Zarząd.
Moim zdanie kluczowy był błąd zignorowanie krytyki graczy a Zarząd miał wiedzę o skali. Decyzja powinna być jedna - przesunięcie premiery np ma kwiecień 2025. Dlatego podkreślam według mnie przesunięcie Altersów było jedynym wyjściem.
Dla mnie te gry w produkcji nie wpływają na siebie ale jak widać Zarząd nie daje rady ogarniać jakości kilku projektów jednocześnie.
Parkiet weryfikuje naszą wiedzę i czujność przy każdym zleceniu (:
a każdy jest mądralą ....po fakcie... :) :)