PARTNER SERWISU
bijvfxfo
41 42 43 44 45
aaaarek
0
Grupa: SubskrybentP1
Wpisów: 10
Wysłane: 7 listopada 2024 21:07:58 przy kursie: 178,90 zł
clanowy napisał(a):
Są szacowane wyniki za III kwartał:

Wyniki

EBITDA - 485 mln zł
EBIT - 330 mln zł
Przychody - 2 800 mln zł

Modivo najlepszy kwartał w historii EBITDA 105 mln zł.

Zna ktoś konsensus PAP? Jak te wyniki się prezentują?

11 pazdziernika Janusz Pieta mBank prognozowal 3Q 2024 nastepujaco:
EBITDA - 454
EBIT - 301
Przychody - 2 799

MODIVO sprzedaz - 1.07 mld
MODIVO EBITDA - 45 mln

HalfPrice Przychody- 480 mln
HalfPrice EBITDA - 100mln

animaes
42
Wpisów: 123
Wysłane: 8 listopada 2024 08:24:35 przy kursie: 178,90 zł
Bardzo cieszy skokowy wzrost marży w Modivo oraz redukcja zadłużenia finansowego netto grupy o 504 mln zł do poziomu 264 mln zł. To zmiana aż o -66% możliwa dzięki istotnemu wzrostowi poziomu gotówki. Długo czekałem na tę informację o spłacie zadłużenia. Wszak wielu analityków zauważało, że wysoki poziom zadłużenia to największa bolączka spółki. Teraz ten problem przechodzi do historii.

Inwestorom zapewne pewnie najmniej spodoba się znaczy wzrost zapasów w szyldzie CCC o 63% R/R. Poprzednio kurs spadł po takiej informacji i dopiero wyjaśnienie prezesa na konferencji uspokoiło inwestorów, a następnie wyzwoliło dalsze wzrosty. Tym razem w raporcie dodano szczegółowe przyczyny - inwestycja w budowę ekspozycji wysokomarżowych produktów licencyjnych w całej sieci sprzedaży CCC.

Komentarz prezesa do szacunkowych wyników za Q3 2024:
Cytat:
Nasz unikatowy model biznesowy to doskonały fundament do dalszych wzrostów, a wyniki trzeciego kwartału są tego potwierdzeniem - mówi Dariusz Miłek, Prezes Zarządu Grupy CCC i dodaje - CCC i HalfPrice odnotowują bardzo wysoką rentowność. Naszym celem jest, aby jak najszybciej dołączyła do nich Grupa Modivo. Intensyfikujemy pracę nad odbudową i umocnieniem jej wyników – widać już pierwsze efekty wdrożonego w końcówce ostatniego kwartału programu oszczędnościowego. Naszym celem jest, żeby Grupa Modivo była najbardziej rentownym biznesem e-commerce w Europie.

Grupa CCC w trzecim kwartale odnotowała wzrost marży brutto w każdej linii biznesowej. Skokową poprawę marży, do blisko 51%, odnotował HalfPrice (wzrost o 5 p.p.), za sprawą dobrej oferty produktowej i konserwatywnej polityki cenowej. Istotnie marżę poprawiła także Grupa Modivo - wzrosła ona o 5 p.p. do poziomu 43%. Z kolei marża brutto w CCC wyniosła blisko 59% ( 1 p.p. rdr). Powyższe przyczyniło się do wzrostu marży brutto Grupy CCC o 3 p.p., do poziomu 51%.

Większy udział marek licencyjnych w ofercie pozytywnie wpływa na wyniki CCC – osiągamy wyższą marżę, ale także lepszą sprzedaż like-for-like. Jesteśmy bardzo zadowoleni z obranego kierunku rozwoju. W kolejnych kwartałach z marek licencyjnych korzystać będą też pozostałe linie biznesowe Grupy – powiedział Dariusz Miłek, Prezes Zarządu Grupy CCC.

W wyniku wysokiej dyscypliny kosztowej, w Q3’24 wskaźnik kosztów do przychodów Grupy był niższy rdr o blisko 5 p.p. i wyniósł 39%. Jest to piąty kwartał w rzędu poprawy tej wartości. Wskaźnik ten był niższy w każdej linii biznesowej - w CCC i HalfPrice o odpowiednio 3 oraz 2 p.p. Grupa Modivo zanotowała wskaźnik kosztów o 8 p.p. niższy rdr, za sprawą intensyfikacji prac związanych z odbudową i umocnieniem jej rentowności.

CCC i HalfPrice to sprawdzone formaty sprzedażowe, generujące wysokie i powtarzalne wyniki. Sklepy obu szyldów osiągają bardzo dobrą rentowność, wyjątkową na tle branży i pozwalającą na szybki zwrot z inwestycji. Dlatego konsekwentnie realizować będziemy plan rozwoju powierzchni handlowej. Już w listopadzie planowane są otwarcia pierwszych sklepów HalfPrice na nowych rynkach - w Hiszpanii i Bułgarii. Jesteśmy bardzo zadowoleni z ekspansji HalfPrice - wszystkie sklepy zarabiają i generują dobrą rentowność od otwarcia – mówi Dariusz Miłek, Prezes Zarządu Grupy CCC.

Źródło: corporate.ccc.eu/grupa-ccc-w-q...

Komentarz analityków mBank:
Cytat:
Postrzegamy wyniki pozytywnie, ponieważ Grupa przebiła nasze i rynkowe oczekiwania w zakresie wyniku netto. Chociaż spółka odnotowała słabszy wynik EBITDA w CCC (niższa poprawa marży brutto) i HalfPrice niż oczekiwaliśmy, Grupa z nawiązką zrekompensowała to w Modivo. Grupa Modivo, po kilku słabych kwartałach, przyspieszyła wzrost sprzedaży, znacznie zwiększyła marżę brutto r/r, obniżyła koszty nominalnie r/r i w końcu odnotowała dobry kwartał, co naszym zdaniem przełoży się na pozytywną reakcję rynku na wyniki.

Edytowany: 8 listopada 2024 08:37

animaes
42
Wysłane: 15 listopada 2024 09:02:50 przy kursie: 202,00 zł
Na wczorajszej konferencji pojawiło się sporo nowych, istotnych informacji. Wstawiam podsumowanie z mBank:

Cytat:
Prezes CCC proponuje program motywacyjny, który zostałby uruchomiony przy cenie 300 zł za akcję

Prezes CCC udzielił wczoraj obszernego wywiadu. Akcjonariusze dowiedzieli się, że spółka szacuje nakłady inwestycyjne na 300-400 mln zł rocznie. Grupa chce zwiększać powierzchnię handlową o mniej więcej 200-250 tys. m2 w skali roku. Zarząd zamierza dalej koncentrować się na działalności w Europie Środkowo-Wschodniej. Grupa CCC planuje rozwijać sieć odzieżową Worldbox. Grupa posiada 10% udziałów w kaes. Podpisała umowę franczyzową na rozwój sieci Worldbox. Obecnie sieć kaes liczy 150 sklepów. Grupa CCC zamierza także zmienić model biznesowy Grupy Modivo.

Zarząd chciałby, aby jesienią 2025 roku udział marek licencyjnych stanowił 50% w szyldzie CCC. W 3 kwartale 2024 roku udział marek licencyjnych w ofercie szyldu CCC wynosił 24% wobec 4% w całym 2023 roku. Wreszcie, prezes CCC zaproponował program premiowy dla siebie i prezesa Authentic Brands Group. Założenia 5-letniego programu motywacyjnego wskazują, że przy cenie akcji CCC na poziomie 300 zł, Dariusz Miłek miałby prawo do 300 tys. akcji, a Jamie Salter do 450 tys.

Komentarz analityków Bm mBanku: CCC wczoraj zaktualizowało swoją strategię i ogłosiło agresywne wejście na rynek odzieżowy poprzez rozwój nowych sieci detalicznych - Worldbox i Boardriders. Grupa powtórzyła również swoje bardzo ambitne plany dla CCC i HalfPrice w zakresie wdrożenia w ciągu najbliższych kilku lat. CCC zamierza również zmienić swój model biznesowy w środowisku e-commerce - jeden e-commerce dla wszystkich marek pod szyldem Modivo. Cała ta ekspansja będzie finansowana z bieżących przepływów pieniężnych z działalności operacyjnej grupy i przez dostawców Grupy. Uważamy, że jest to bardzo ambitna i agresywna strategia, która, jeśli zostanie zrealizowana, stworzy dużego gracza na europejskim rynku mody, znacznie podnosząc cenę akcji CCC, a jeśli nie, może doprowadzić do ponownych problemów z zapasami i powrotu do wyzwań związanych z zadłużeniem.
Edytowany: 15 listopada 2024 09:02

animaes
42
Wysłane: 15 listopada 2024 20:13:35 przy kursie: 202,00 zł
Dobra prognoza makro dla spółek detalicznych:

Cytat:
Komisja Europejska podwyższyła w piątek prognozy wzrostu PKB dla Polski. W 2024 r. ma to być 3 proc., a w 2025 r. - 3,6 proc. Wcześniejsze, wiosenne szacunki mówiły o wzroście na poziomie 2,8 proc. w tym roku i 3,4 proc. w roku przyszłym.

"Zgodnie z prognozą Komisji Europejskiej, Polska będzie w latach 2025-2026 najszybciej rosnącą dużą gospodarką UE. Spośród wszystkich państw UE wyższe tempo wzrostu zanotują tylko Malta i Irlandia. Prognoza KE jest potwierdzeniem silnych fundamentów naszej gospodarki" - skomentował decyzję KE na portalu X minister finansów Andrzej Domański.

W komunikacie zamieszczonym na stronie resortu finansów, odnoszącym się do prognoz KE, wskazano, że najważniejszym czynnikiem stymulującym wzrost polskiej gospodarki będzie silny wzrost konsumpcji prywatnej. "W mniejszym stopniu do wzrostu PKB w br. przyczyni się wzrost spożycia publicznego i inwestycji, natomiast wpływ eksportu netto będzie negatywny" - stwierdzono. MF zauważyło, że aktualne prognozy wzrostu PKB dla Polski na lata 2024-2025 są wyższe od projekcji KE z maja br. o odpowiednio 0,2 i 0,2 pkt. proc.

grum
PREMIUM
101
Wpisów: 916
Wysłane: 15 listopada 2024 20:45:53 przy kursie: 202,00 zł
A co według Ciebie zmieni się w podejściu ludzi do wydawania pieniędzy miedzy tym a przyszłym rokiem???? Może spadek eksportu o kolejne 5%?
Edytowany: 15 listopada 2024 20:47

tmsglc
PREMIUM
45
Wpisów: 381
Wysłane: 17 listopada 2024 21:07:59 przy kursie: 202,00 zł
Czekam na marzec 25' (a być może już na grudzień 24'), gdzie w ramach rewizji rocznej indeksów pożegnamy w końcu tę padakę - JSW z WIGu-20, a w jego miejsce ponownie zobaczymy CCC. Oprócz, mam nadzieję, kontynuacji spektakularnej poprawy wyników, wejście do WIGu-20 będzie stanowiło istotny impuls pro-wzrostowy dla kursu tego waloru.
Edytowany: 17 listopada 2024 21:21

animaes
42
Wysłane: 21 listopada 2024 15:17:32 przy kursie: 212,00 zł
Nowa rekomendacja: Grzegorz Kujawski, analityk z Trigon Domu Maklerskiego, 270 zł

www.pb.pl/analityk-podniosl-re...

animaes
42
Wysłane: 30 listopada 2024 12:45:42 przy kursie: 207,80 zł
Wczorajszy wywiad z analitykami nt. perspektyw spółki oraz komentarze do wyników Q3 2024.
www.bankier.pl/wiadomosc/CCC-m...

Cytat:
CCC ma szansę poprawić wyniki w przyszłym roku, jeśli będzie pilnować poziomu kosztów. W dotychczasowej restrukturyzacji widać było konsekwentną redukcję kosztów i jeśli spółka dostarczy obiecanej redukcji m.in. kosztów performance marketingu, to jest jeszcze pole do poprawy wyników. W planach jest m.in. wdrożenie płatnych subskrypcji, co powinno dodatkowo wspierać wyniki. Do tego dochodzi efekt skali i poprawa pierwszej marży dzięki większej sprzedaży towarów na licencji

Analiza CCC sprzed 3 dni w wykonaniu Przemka Staniszewskiego
www.youtube.com/live/FyFMvcMK0...
Edytowany: 30 listopada 2024 12:48

Blossom
1
Wpisów: 5
Wysłane: 6 grudnia 2024 01:15:40 przy kursie: 205,20 zł
Witam forumowiczów, czy ktoś wie coś, czemu Lasocki był przez chwilę w Lidlu?

kliknij, aby powiększyć

Tydzień później wchodzi promocja na koszulki Reeboka

kliknij, aby powiększyć

Miłek próbuje czegoś nowego i czy w ogóle stoi za tym CCC? :)

grum
PREMIUM
101
Wpisów: 916
Wysłane: 6 grudnia 2024 10:19:40 przy kursie: 205,60 zł
Pewnie ma aplikację LIDL-a i skorzystał z kuponu na 5% zniżki

animaes
42
Wysłane: 9 grudnia 2024 20:24:23 przy kursie: 193,00 zł
Nowa rekomendacja, DM BOŚ, Sylwia Jaśkiewicz, 261,1 zł
www.bankier.pl/wiadomosc/DM-BO...
bossa.pl/notowania/instrumenty...

daboo
34
Wpisów: 67
Wysłane: 9 grudnia 2024 20:39:40 przy kursie: 193,00 zł
animaes napisał(a):
Nowa rekomendacja, DM BOŚ, Sylwia Jaśkiewicz, 261,1 zł
www.bankier.pl/wiadomosc/DM-BO...
bossa.pl/notowania/instrumenty...

Uwielbiam rekomendacje, tak rzadko się sprawdzają i zwykle na górkach analitycy kreślą kolejne szczyty :D Tymczasem patrząc na to co dzieje się w handlu, jest to raczej kandydat na bardzo fajnego szorta. Juz wybił dwa wsparcia na ładnym wolumenie. Do linii trendu wzrostu też wiele nie zostało. PEPCO też ma niezłe wyniki i co z tego? Dna sobie nie może znaleźć.

Nie jest to rekomendacja.

eMPe
7
Wpisów: 128
Wysłane: 9 grudnia 2024 21:11:56 przy kursie: 193,00 zł
Proponuję oglądnąć 2-3 ostatnie konferencje wynikowe z udziałem Prezesa. Myślę, że bez tego nawet bardzo dobre wyniki kwartalne bijące konsensusy oraz przebijane już kilkukrotnie rekomendacje BM-ów pozostaną niezrozumiałe.dla losowego inwestora z GPW.

daboo
34
Wysłane: 9 grudnia 2024 22:22:38 przy kursie: 193,00 zł
eMPe napisał(a):
Proponuję oglądnąć 2-3 ostatnie konferencje wynikowe z udziałem Prezesa. Myślę, że bez tego nawet bardzo dobre wyniki kwartalne bijące konsensusy oraz przebijane już kilkukrotnie rekomendacje BM-ów pozostaną niezrozumiałe.dla losowego inwestora z GPW.

Dla mnie to bez znaczenia. Każdy prezes opowiada fantastyczne wizje. W końcu dobrze żeby je tworzył i w nie wierzył. Natomiast ja nie jestem fanem i nigdy nie podchodzę do tego w ten sposób. Ewidentnie rynek nie przyjął dobrze wyników. Poza tym papier urósł grubo, jest komu realizować. Do tego wizja obniżek stóp procentowych odroczona, co za pewne było tutaj ważnym elementem gry. Wchodzenie w ciuchy traktuję z uśmiechem. Dla mnie ta branża to padaka. Liczenie na to, że stanie się to z dnia na dzień drugim LPP jest naiwne. Nie wszystko będzie takim złotem jak Modivo. Koszty są pewne, zyski są niepewne. I tyle. Firma zawalona długiem po uszy wchodzi w ryzykowny biznes. I rozumiem, że jedyny kierunek to północ?;] Trzymajcie się chłopaki. Kupić nie kupię, mógłbym jedynie pożyczyć:D Do zobaczenia niżej.

Nie jest to rekomendacja, jedynie mój własny punkt widzenia, jako losowego inwestora z GPW.

GRAF78
93
Wpisów: 1 574
Wysłane: 10 grudnia 2024 09:38:18 przy kursie: 192,40 zł
Blossom napisał(a):
Witam forumowiczów, czy ktoś wie coś, czemu Lasocki był przez chwilę w Lidlu?

zapewne chciał coś kupić do jedzenia

eMPe
7
Wysłane: 10 grudnia 2024 20:25:05 przy kursie: 192,40 zł
daboo napisał(a):
eMPe napisał(a):

Dla mnie to bez znaczenia. Każdy prezes opowiada fantastyczne wizje. W końcu dobrze żeby je tworzył i w nie wierzył. Natomiast ja nie jestem fanem i nigdy nie podchodzę do tego w ten sposób. Ewidentnie rynek nie przyjął dobrze wyników. Poza tym papier urósł grubo, jest komu realizować. Do tego wizja obniżek stóp procentowych odroczona, co za pewne było tutaj ważnym elementem gry. Wchodzenie w ciuchy traktuję z uśmiechem. Dla mnie ta branża to padaka. Liczenie na to, że stanie się to z dnia na dzień drugim LPP jest naiwne. Nie wszystko będzie takim złotem jak Modivo. Koszty są pewne, zyski są niepewne. I tyle. Firma zawalona długiem po uszy wchodzi w ryzykowny biznes. I rozumiem, że jedyny kierunek to północ?;] Trzymajcie się chłopaki. Kupić nie kupię, mógłbym jedynie pożyczyć:D Do zobaczenia niżej.

Nie jest to rekomendacja, jedynie mój własny punkt widzenia, jako losowego inwestora z GPW.

Powtórzę się: "Proponuję oglądnąć 2-3 ostatnie konferencje wynikowe z udziałem Prezesa. Myślę, że bez tego nawet bardzo dobre wyniki kwartalne bijące konsensusy oraz przebijane już kilkukrotnie rekomendacje BM-ów pozostaną niezrozumiałe.dla losowego inwestora z GPW"

A co do wyników to były znane wcześniej niż ESPI bo były prezentowane kilka dni wcześniej na wspomnianej telekonferencji w trakcie której kurs urósł o kolejne kilka procent.

Stopy procentowe też mają coraz mniejszy wpływ na wynik ponieważ firma wykupiła przedwcześnie bardzo dużą częśćswoich obligacji - jest ESPI w tym temacie.

Techniczne kurs musiał się schłodzić i wydaje się, że trend wzrostowy jest dalej niezagrożony.

daboo
34
Wysłane: 10 grudnia 2024 21:40:33 przy kursie: 192,40 zł
A ja myślę, że straszy ten przyrost zapasów, zobowiązań za towary i należności handlowych, zupełnie nieproporcjonalny do przyrostu przychodów. 2-2,5 razu wyższy dla tych pozycji. Do tego i tak wielkie koszty finansowe również w rok 20%. Te obligacje, o których piszesz to kropla w wiadrze długów. Chyba, że tak szybko postanowili się załadować na święta. Jako przedstawiciel branży importu raczej wątpię. W handlu można zrobić świetne zyski, a jednocześnie grubo załadować się w towar, który leży. Kupić za dużo na dany sezon i zostać z nim na kolejny, bo się przeszacowało popyt. Patrząc na ambicje jeśli chodzi o skalę wzrostu, wcale o to nie trudno w tym wypadku. A leżenie towaru kosztuje i to bardzo dużo. Tym bardziej jeśli się go pakuje za długi.

Do tego nowa, bardzo ryzykowna strategia. Miłek to hazardzista. Nie wiem jak można wystawiać firmę na takie ryzyko. Jest druga firma, która tak mocno się lewaruje i ryzykuje? Jak pyknie to super. A jak nie pyknie? Przy takich przepływach pieniężnych wystarczyłoby spowolnić na 2-3 lata i sytuacja byłaby bardziej stabilna. Ale sieciówom najlepiej idzie otwieranie na masę kolejnych sklepów. A ostatnio dokładnie kolejnych budżetowych marek. Wszędzie chińszczyzna... Potem najwyżej na grubym stratach się pozamyka i odpisze w straty. Wszedłem po wielu latach na forum bankiera. Tam czas się zatrzymał. Wszyscy kupują, także kierunek północ.

Oczywiście można patrzeć, że firma ma się ok i nic wielkiego się nie dzieje. Tylko, że kursy nigdy się tak nie zachowują. Gdyby tak było to praktycznie wszystko by rosło, bo przecież jest git, dopóki nie idzie w bankructwo. A w rzeczywistym świecie wystarczy spadek dynamiki i już jest problem. A tu dynamika siada. Przyspieszają za to niekorzystne dynamiki.

Siada dynamika przychodów, rośnie okres rotacji zapasów i zobowiązań. Czas pokaże. Dzisiaj panika została opanowana. Zobaczymy co będzie dalej. Ja postawiłem dziś szorta, mogę być w plecy, ale sytuacja ciekawa warta zagrania.

Nie jest to rekomendacja.

eMPe
7
Wysłane: 10 grudnia 2024 23:08:06 przy kursie: 192,40 zł
Powtórzę się po raz trzeci i ostatni: "Proponuję oglądnąć 2-3 ostatnie konferencje wynikowe z udziałem Prezesa. Myślę, że bez tego nawet bardzo dobre wyniki kwartalne bijące konsensusy oraz przebijane już kilkukrotnie rekomendacje BM-ów pozostaną niezrozumiałe.dla losowego inwestora z GPW".

To co piszesz wynika z głebokiego niezrozumienia wyników i ich błednej (IMHO) interpretacji. Jeśli nie chcesz posłuchać 3 ostatnich konferencji wynikowych, na ktorych CFO i CEO Grupy CCC wyjaśnia to o czym piszesz to nie ma sensu dla Ciebie marnować czasu na tę spółkę, niemniej dalej polecam posłuchać.

Polecam też sprawdzić kto wszedl do Rady Nadzorczej i stał się biznesowym partnerem Pana Miłka.

Resal
3
Wpisów: 173
Wysłane: 11 grudnia 2024 11:33:34 przy kursie: 192,80 zł
eMPe napisał(a):

Polecam też sprawdzić kto wszedl do Rady Nadzorczej i stał się biznesowym partnerem Pana Miłka.

To może nas oświeć. Tutaj znajdziesz aktualne władze grupy.
https://corporate.ccc.eu/wladze-ccc
Edytowany: 11 grudnia 2024 11:34

mkefir
47
Grupa: SubskrybentP1
Wpisów: 130
Wysłane: 11 grudnia 2024 12:49:09 przy kursie: 192,80 zł
Koledze eMPe chodziło o Jamiego Saltera, prezesa ABG który został przewodniczącym komitetu ds ekspansji. Chyba w RN też miał się znaleźć ale jak widać jeszcze nie zostało to zrobione.

Co do wpisów kolegi daboo - zupełnie powierzchowna wiedza i brak zrozumienia co się w spółce dzieje. Zwracasz uwagę słusznie na pewne ryzyka (jak wzrost zapasów) ale bez dogłębnej analizy spółki, dochodzisz moim zdaniem do zupełnie błędnych wniosków.

Nie będę wchodził w szczegóły i próbował zmienić twojego postrzegania spółki bo dałeś już wyraźnie do zrozumienia, że głębsza analiza i większa wiedza o spółce nie interesują Ciebie.

Short trzeba było otwierać przy 215zl a nie teraz. Jest jeszcze jakiś potencjał do zejścia w okolice 180pln i to moim zdaniem wszystko. Od połowy stycznia kurs zacznie rosnąć znowu pod wyniki Q4 ,a po wynikach nie będzie czego zbierać z pozycji short. Tak więc polecam ostrożność.

Użytkownicy przeglądający ten wątek Gość
WIADOMOŚCI O SPÓŁCE CCC
  • Przerwa w korekcie na GPW, w grze CCC, KGHM, Text i Medinice
    Przerwa w korekcie na GPW, w grze CCC, KGHM, Text i Medinice

Pierwsza we wrześniu sesja na GPW rozpoczęła się od odreagowania 3-dniowych spadków, które w piątek cofnęły indeks WIG20 do poziomów z końca czerwca. Nie zmienia to jednak podażowego spojrzenia na polski i globalny rynek akcji, stąd pomimo optymistycznego startu miesiąca, wrzesień raczej przyniesie kontynuację spadkowej korekty.

• Analiza Grupy CCC: Rekordowa EBITDA swoje, a kurs akcji swoje
    Analiza Grupy CCC: Rekordowa EBITDA swoje, a kurs akcji swoje

Analiza wstępnych wyników CCC za II kwartał 2025 roku pokazuje, że spółka osiągnęła historycznie rekordową EBITDA, ale jednocześnie wciąż zmaga się z wyzwaniami w sprzedaży i marżach, zwłaszcza w segmentach kluczowych dla strategii rozwoju.

41 42 43 44 45

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,346 sek.

bjpujfte
dlvzkphx
gvharitc
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
bphwjhpo
niczbjry
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat