LuckyTony napisał(a):
Taurus – cenie ludzi z własnym zdaniem, wydaje mi się jednak, że na każdy mój argument odpowiadasz „Nie bo nie”. GS został przywołany bo jest symbolem mitycznego grubasa, który wg. mnie psuje wyobrażenie o rynku na tym forum. Cokolwiek się nie zdarzy to wina tych złych grubasów, spekulantów. Ja chce pokazać, że zawsze to tylko i wyłącznie nasza wina. Jeżeli to zrozumiemy to będziemy mogli we właściwą stronę skierować naszą wiedzę i umiejętności. Ja w przeciwieństwie do Mathu widzę na tym forum wielu zdolnych inwestorów, graczy, spekulantów. Problem w tym, że ich błędne argumenty i analizy są zawsze usprawiedliwione grubasem, który znów coś popsuł. Na tym forum jest potencjał, jeśli zechcecie go wykorzystać to możemy tu stworzyć burzę mózgów, która pozwoli nam zarabiać realne pieniądze w każdych warunkach rynkowych.
Jezlei uwazasz ze podanie dla przykladu "mitycznego" spotkania pewnych panow i pozniej dziwne rzeczy ktore mialy miejsce jest mowienie nie bo nie to OK :)
Niestety ja nigdy nie mowilem o mitycznym grubasie bo rowniez uwazam ze taki nie istnieje jako jedna instytucja, wielokrotnie mowilem ze instytucje dzialaja w porozumieniu i jest ich wiecej jak jedna.
Moich wygranych czy porazek na rynku tez nigdy ale to nigdy nie tlumaczylem grubasem :) na szczescie inwestuje sam a nie poprzez fundusze a ewentualne zyski czy straty to sa konsekwencje tylko i wylacznie mojego myslenia :)
A jezeli chodzi o forum i ludzi tutaj piszacych mam identyczne zdanie do twojego wystarczy sie cofnac o pare miesiecy i poczytac zawsze byla wymiana argumentow a teraz co sie dzieje ??
Tylko emocje i nic wiecej a jak wiemy emocje nie sprzyjaja zyska :( Od dluzszego czasu apeluje o powrot do "starego" wymieniania pogladow :)
Kiedys wchodzac wieczorem i czytajac co kto mial do powiedzenia az sie chcialo myslec i uczestniczyc w zyciu forum dzisiaj niestety coraz mniej checi mam na to :(
Wiec po raz kolejny prosze o wykozystanie swoich potencjalow i chcialbym bardzo powrocic do BURZY MOZGOW