style napisał(a):myślę że wielu inwestorów a raczej spekulantów już dawno uciekło z borka bo przez ostatnie 3 tyg to konsola wiec poszli zarabiać na inne społki. Obecny marazm na borku jest przytłaczający i dołujący ale ci co sa tutaj na longa nie powinni narzekać bo jeżeli AT sie nie myli to niedługo bedzie mocne wybicie i odrobimy ten stracony czas z nawiazką.
To dobrze że w watku cisza bo oznacza to że ta spółka obecnie jest wytrzepana z leszczyny i zaskoczy wtedy gdy nikt nie bedzie sie tego spodziewał.
Fundamentalnie nic sie nie zmienia a czekają nas jeszcze infa z Włoch + PP wiec czego chcieć wiecej do szcześcia...
pozdro
absolutnie sie z Toba zgadzam, ale jeśli właśnie owe 3tyg temu zadałem pytanko czy wobec takich wpisów nie lepiej zastanowić się nad ewakuacją, to Ty i jeszcze kilka osób w kilka minut obskoczyło mnie z wykrzyknikami na ustach:)
pytanie gdzie dziś jest borek a gdzie w20 po tym czasie.
i już nie ma pytań czy 6zł będzie na koniec tygodnia czy dopiero za tydzień:)
fundmaentalnie nic sie nie zmienilo (chyba) - ja wciąż trzymam:)
technicznie - wskaźniki swoje, wykres też. chorągiewka jak w mordę strzelił, ale tam już naprawde nie ma miejsca na szuranie się po łokciach
wiemy, że nic nie wiemy bo decydować powinny grube zlecenie tzw sternika, który chyba opala się gdzieś na plażach włoskich a może ukraińskich:)
można spekulować, wczoraj przez pewien okres widać było wzmożoną aktywnosc kupującego, ale później cisza, dziś sławna godz. 13 - cisza
troche mnie to niepokoi pod kątem psychologicznych jak już wspomniałem, sam raczej pp nie będę obejmował, z powodów ..jakichś tam - dla rynku to mało ważne:)
bardziej stawiam mimo wszystko na wzrosty - ryzyko niweluje mi potencjalny zysk, czasu wiele nie zostało i robi sie coraz ciekawiej:)
pożyjem uwidim:)
każdy swoim sterem i żeglarzem.