Boryszew moim zdaniem ma szanse na kurs duzo powyzej 6zl w obecnych cenach, ale po drodze czeka go kilkudziesiecioprocentowa korekta i powtorka z impexmetalu, tj. kilkumiesieczny trend boczny.. Prawdopodobnie po emsji i z wyzszego poziomu.. i niektorych niezle zaboli..
Jest jeszcze kilka mozliwosci wywindowania kursu na wyzsze poziomy, wyniki beda bardzo dobre, ja powoli stawiam tez na impexmetal, ktory musi w pewnym momencie powrocic powyzej wartosci ksiegowej, tam po zebraniu akcji z rynku mozliwosci spekulacynego wywindowania kursu sa moim zdaniem rownie ogromne jak w przypadku boryszewa i to bylby tez czynnik urealniajacy wyzsza wartosc rynkowa boryszewa..
w terminie kilkunastu miesiecy moim zdaniem nadal jest tanio, mowie to troche z innej perspektywy bo gram na nim od poczatku wzrostow, ale fundamenty sa naprawde nadal chyba nie do konca w cenie..
Ja na tych poziomach zgodnie z moja strategia redukuje czesc spekulacyjna mojego portfela i przerzucam w impexmetal, tam powinno pojsc teraz uderzenie..
Czterema najdroższymi słowami na giełdzie są: "Tym razem będzie inaczej"..
Fala wzrostowa rodzi się w strachu, rośnie w wątpliwościach, dojrzewa w optymizmie i umiera w euforii..
„All animals are equal but some animals are more equal than others“