WatchDog napisał(a):Konto użytkownika Morfeusz zostało zawieszone na pół roku z powodu naruszenia regulaminu serwisu.
No, no, kolego WD, rozumiem że to jest twoje poletko i ty tu rządzisz. Przeczytałem w swoim czasie wpis Morfeusza i nie wydawał mi się w żadnym przypadku groźny dla Waszego serwisu, przeciwnie dla czytelników
Waszego serwisu dawał możliwość poszerzenia swojej wiedzy. Może i nie jestem zbyt aktywny, ale w miarę swoich umiejętności, czasu i wiedzy staram się uczestniczyć w "życiu" tego forum, a także opłacam abonament. W trakcie tych kilku lat mogę stwierdzić że Morfeusz spowodował, że znacznie bardziej interesuję się giełdą, Waszym forum, nie mówiąc już o tym, że pewnie przynajmniej dla dobrych kilku osób Morfeusz był takim trochę drogowskazem. I tak przecież w ostatecznym rachunku każdy decyzję winien podjąć sam. Ani on dla mnie bratem ani swatem, może raz o coś tam w swoim czasie pytałem go na priv. Ale takie potraktowanie jest dla mnie całkowicie nie do przyjęcia.
No ale jak mówię - twoje to poletko. Ale wyraźnie stwierdzam, że to mi się nie podoba.