Nie wiem, czy tylko mnie dotknęła ta klątwa (bo nikt inny o tym nie wspomina na wątku), ale od dobrych kilku tygodni w eMaklerze pojawił się jakiś totalny bajzel przy wybieraniu nowych spółek do koszyka notowań ciągłych. Niby powinny być posortowane alfabetycznie (i tak chyba było do niedawna, tzn. kilka tygodni temu), ale teraz rozwijalna lista wygląda, jakby ktoś z posortowanych walorów wysypał je z worka na podłogę - tzn. grupkami są posortowane, a między nimi jakieś śmieci z całkiem innej (pod względem nazwy) bajki. Tu pokazuję przykładowo, o co mi chodzi:

kliknij, aby powiększyć... między SFINKS i SIMPLE PGSSOFT? MEDIATEL po SYMBIO?? No i ASSECOPOL po SOBET...
Mocno utrudnia to szybkie znalezienie interesującej nas spółki/waloru, bo nie wystarczy przewinąć suwaka po alfabecie, tylko trza stukać np. "R", "R", "R"... aż pojawi się ta spółka zaczynająca się na "R", która akurat nas interesuje (najlepiej notować te zaczynające się na "X", bo są chyba raptem dwie...

). Strasznie wkurzające, a przy tym czasochłonne.
Dodam, że raczej nie jest problem sprzętu czy softu, bo to samo mam na desktopie, laptopie i laptopie służbowym (każdy na innym OS).
Wy też tak macie?