piotrch napisał(a):Twój search engine jest zabojczy. Może wygooglasz nam jeszcze jakieś wewnętrzne notatki dot. tej nieogłoszonej produkcji?

wujek google i nie tylko może dużo, ale wszystko co można znlaeźć w sieci i tak musi umieścić człowiek - jak nie umieści to nie znajdziesz...
Przy okazji przypomniała mi się taka "afera" jak wyniki jednej ze spółek można było poznać trochę wcześniej wpisując bezpośrednio w pasku przeglądarki domniemywany adres nowego spraozdania kawrtalnego, a że adres ten różnił się w sposób bardzo logiczny do poprzednich więc sprawa była dosyć prosta...
Odnosnie Anomaly:Korea to nie wiem czy czasem nie dodadzą jakiś "płatnych" ulepszeń do gry (takie jakie mają gry "darmowe"), a utkwiło mi w pamięci, że Korea pod tym względem jest w czołówce, jeśli chodzi o kasę z tego typu gier i dodatków...
Byki i niedźwiedzie mają swoje miejsce przy stole, a tylko osły zostają o suchym pysku...
Przyglądaj się jak upór walczy z oporem a zawziętość ze wsparciem - na końcu dołącz do wygranych i zarabiaj