@ Scarry,
Mam nadzieję, że szanowni moderatorzy nie usuną tego wpisu bo moim zdaniem ma ona tylko pozornie znamiona sporu między 2 userami. Sądzę, że z tej nużącej momentami dyskusji można co nieco wyczytać nt. tego, czym zdaniem niektórych powinno być forum wymiany opinii włącznie z ostrą polemiką jako taką.
Forum Stockwatch to nie prywatny folwark gdzie Ammianus i Scarry wymieniają tylko między sobą wiadomości.
Skoro decydujesz się pisać na forum, to nie ma powodu aby inni nie mogli polemizować.
Fakt, że uważasz polemikę za durną, nie ma znaczenia dopóki ktoś odnosi się do treści Twoich postów(taką mam nadzieję, chyba, że któryś z modów uważa inaczej).
Nie pisz publicznie postów, które ktoś może uznać za wątpliwe, czy warte polemiki, a może nie będzie na nie odpowiedzi. Jeśli to robisz na FORUM, a nie na priv - licz się z aprobatą, ale i z kontrą.
"parokrotnie prosiłem cię o niepisanie do mnie, jako że nie zamierzam odpowiadać na tak durne posty"Ale ja Ciebie nie prosiłem abyś odpowiadał na moje posty.
Tak jak nigdy nikogo nie prosiłem aby nie odpowiadał na moje, jak Ty czynisz to w moją stronę.
Inaczej nigdy nie byłoby mnie na tym, swoją drogą poważnym forum.
Za to Ty na priv wysyłasz do mnie wiadomość, w której zaczynasz od
"per durniu", ponawiasz prośbę o nie polemizowanie, aby na końcu zaapleować o dyskutowanie na poziomie ....
Chwilę wcześniej, zdaje się, że pisałeś coś o ...dziecinadzie ...