Jaki bananowy niukonekcik, maskara tutaj jakaś...
Z ciekawości poczytałem wątek i to jest niezła jazda, wpierw wywala akcje i sam nie wie czy on, czy też może nie on....potem światu oświadcza, że dobro firmy i jej rozwój to cel życia Prezesa, a kilka dni po tym oświadczeniu wywala co mu zostało prawie do zera
Coś mogłem pokręcić, bo w temacie nie byłem, ale chyba jakoś tak to wyglądało...
W międzyczasie między pierwszą wywalanką, a oświadczeniem na espi piękne umowy, spółka cud miód i malinki
W co się tutaj gra, bo ja chyba jeszcze takiego kukułczego jaja jeszcze nie widziałem, ma ktoś jakieś pomysły o co może chodzić szanownemu Prezesowi?
Jutro jak czytam chyba walne, po co się tak spieszył by wywalić wszystko przed nim, nie bacząc na to ile kurs leci na pysk każdego dnia?
Już nie wspomnę o volumenie ostatnich sesji vis FF
Może sobie jutro walne przełoży, jakiś mały punkcik o emisji doda i zwoła takowe za miesiąc...nie wiem, ale będę z ciekawości zerkał bo to kolejny przypadek gdzie szanowny Pan Prezes chyba nie do końca teges
Chyba na dobre pora trzymać się z dala od New Connect, choć czasami miałem w zwyczaju tam zaglądać...