Taurus80 napisał(a):
Mysle ze jedyne co moze pozytywnie zmienic trend na wzrostowy przynajmniej na pare dni to ogloszenie oficjalnie pomocy Grecji jezeli to sie stanie to moze wywolac duze szybkie wzrosty i moga to byc ostatnie wzrosty nawet na nowy szczyt w okolice 2550-2600
Przyznaję, że dostrzegam, iż "rynek" właśnie na takie informacje reaguje hurraoptymistycznie. Czy tylko ja jestem dziwakiem, któremu taka ewentualna pomoc by się nie za bardzo podobała?
Niby chcę wzrostów, ale to już kolejny raz (choćby po "podziale" banków zbyt dużych by mogły upaść) gdy opinie mam od "rynku" różne. Oczywiście chcę wzrostów, ale opartych na rzetelnej ocenie kondycji i perspektyw naszych spółek czy gospodarki, a nie wywołanych pomocą dla Grecji.
Rynek to debil jak chyba discopolo już raczył zauważyć. Co gorsza ów tępy osiłek jeździ po mieście walcem, jego mama jest szefem lokalnej policji a tata sędzią (lub nawet biskupem).
Nie należy mu stawać na drodze, bo nikt nie zauważy, że po kimś przejechał.
Taurus80 napisał(a):
Zycze wszystkim powodzenia
Też wszystkim tego życzę, ale aż tak dobrze to nie ma. Vox i serpico mieli swoje 5 minut, zmiana warty.