Cytat:@GPW mistrzunio,
owszem - ale u nas to potrwa. Musi nastąpić zmiana pokoleniowa i zwyczajów - co ma już miejsce, w znacznej mierze wymuszona przez pandemię. Sam nie wiem jak to się rozwinie krótko- i średnioterminowo.
Może kolego podpowiedz dla H&M i dla innych żeby nie zamykali sklepów offlinowych, no bo przecieź musi nastąpić zmiana pokoleniowa itd itd
nowosci.com.pl/sklepy-hm-znika... Gdy zamawiałem pierwszy TV ze sklepu online 13 lat mi znajomi pukali się w głowy ze zwariowałem, gdy zamawiałem pierwsze buty biegowe w 2009 z USA znowu pukali się w głowę, gdy kilka lat temu zamawiałem pierwsze opony w necie kolejny raz pukali się w głowę, gdy moi znajomi robili pierwsze zakupy spożywcze online ja pukałem się w głowę. teraz i ja i moi znajomi korzystamy z online pełną gębą mając po 40-50 lat!
W moim mieście 70 tysięcznym 2-3 lata temu były 2 paczkomaty. Dziś jest około 15, a oprócz tego Allegro chce stawiać swoje, kurierów pełno na ulicach, a przed świętami paczki odbierałem nie z paczkomatów a bezpośrednio z samochodów InPostu.
Kto nie dostrzega zmian an rynku handlu detalicznego ten trąba