PARTNER SERWISU
etcbwenh
24 25 26 27 28
Zahary
0
Wpisów: 268
Wysłane: 29 czerwca 2009 13:12:01 przy kursie: 249,60 zł
No, no - z tego co czytam, to niektórzy tu już drugie "Art-B" widzą..
A prezes jak na "gangstera" to ma niezły tupet, bo średnio co miesiąc pojawia się w TVN - wyjaśnia sytuację spółki i odpowiada na pytania widzów.. :)

Zobaczymy co będzie - gdyby IDM kosztował 4zł, to bym się zastanawiał/wahał, ale na tych poziomach cenowych nie widzę większych zagrożeń i dlatego regularnie dokupuję..
Ja w każdym razie liczę na zysk.

Pozdrawiam

roba
0
Wpisów: 40
Wysłane: 29 czerwca 2009 13:22:17 przy kursie: 249,60 zł
chupacabra napisał(a):
roba napisał(a):
chupacabra napisał(a):
roba napisał(a):
Witam. Mam pytanko. Te akcje co teraz weszły Seria I tych ponad 100 mil, to po jakiej cenie były kupowane, z tego co widzę to po 1,10zł , jeżeli się mylę proszę o poprawęsalute pozdrawiam

109.088.428 (sto dziewięć milionów osiemdziesiąt osiem tysięcy czterysta dwadzieścia osiem) stanowią akcje na okaziciela serii "I", o wartości nominalnej 0,10 zł (dziesięć groszy) każda,

Ok. ale chodzi mi bardziej o to co trza bylo zrobić , żeby otrzymać te akcje z serii I , według mojej wiedzy to PP były notowane, i każdy kto posiadał akcje przed PP , dostał po 1 PP za akcje, z tego musiał wykupić PDA za 1,10 zł wiec jakoś cena zakupu wychodziła około 1,80 - 2,20 zł, uprzedzam ze mogę się mylić , więc dlatego proszę o jakieś większe szczegóły , tych co przebyli tę smutną roczną historie z PDA. salute

Staram się zrozumieć twoje intencje...Jeżeli jesteś jedną z tych osób? To nie trza nic...blackeye

Osoby obowiązane:

1.Prezes Zarządu Pan Grzegorz Leszczyński: 11 123 890 (jedenaście milionów sto dwadzieścia trzy tysiące osiemset dziewięćdziesiąt) praw do akcji serii I.

2. Wiceprezes Zarządu Pan Rafał Abratański: 9 279 824 (dziewięć milionów dwieście siedemdziesiąt dziewięć tysięcy osiemset dwadzieścia cztery) praw do akcji serii I.

3. Przewodniczący Rady Nadzorczej Pan Władysław Bogucki: 10 000 (dziesięć tysięcy) praw do akcji serii I.

4. Wiceprzewodniczący Rady Nadzorczej Pan Henryk Leszczyński: 838 570 (osiemset trzydzieści osiem tysięcy pięćset siedemdziesiąt) praw do akcji serii I.

5. Członek Rady Nadzorczej Pan Antoni Abratański: 300 000 (trzysta tysięcy) praw do akcji serii I.

6. Członek Rady Nadzorczej Pan Łukasz Żuk: 1 070 000 (jeden milion siedemdziesiąt tysięcy) praw do akcji serii I.

7. Prokurent Pan Piotr Derlatka: 100 000 (sto tysięcy) praw do akcji serii I.

8. Prokurent Pan Jarosław Żołędowski: 10 000 (dziesięć tysięcy) praw do akcji serii I.

Osoby blisko związane z Członkiem Zarządu:

1. Osoba blisko związana w rozumieniu art. 160 ust. 2 pkt 1 ustawy o obrocie: 92 425 (dziewięćdziesiąt dwa tysiące czterysta dwadzieścia pięć) praw do akcji serii I.

2. Osoba blisko związana w rozumieniu art. 160 ust. 2 pkt 4 lit. a ustawy o obrocie: 15 301 (piętnaście tysięcy trzysta jeden) praw do akcji serii I.

Osoba blisko związana z Członkiem Rady Nadzorczej:

1. Osoba blisko związana w rozumieniu art. 160 ust. 2 pkt 4 lit. a ustawy o obrocie: 5 962 500 (pięć milionów dziewięćset sześćdziesiąt dwa tysiące pięćset) praw do akcji serii I.

Cena emisyjna jednej akcji serii I wynosiła 1,10 zł

No dobrze. Czyli reasumując cena nabycia tych ponad 100 mln. akcji serii I wahała się powyżej 1 zł do ponad 2 zł w zależności po ile kto nabył PP. Jak tak jest to cena dzisiejsza w stosunku do tych cen jest niższa!

sovq
0
Wpisów: 31
Wysłane: 29 czerwca 2009 20:36:02 przy kursie: 249,60 zł
roba: PDA były po 1,10 PLN i każdy kto w dzień po ogłoszeniu ceny emisyjnej posiadał akcje IDMSA dostał po 1 prawie poboru na akcję. Mógł z nich skorzystać (w określonym terminie) - wtedy płacił 1,10 i dostawał 1 PDA (czyli razem miał 1 akcję i 1 PDA), sprzedać na giełdzie, albo stracić w wypadku przespania określonego okresu. Cena nominalna i osoby związane ze spółką, które objęły niektóre PDA nie są istotne. Więc pierwotny koszt zakupu wyniósł 1,10PLN, zatem obecny kurs jest wyższy. Mama nadzieję, że to jest odpowiedzią na Twoje pytania

chupacabra: może rzeczywiście nie wychwytuję "istotnych" ruchów na kursie IDMSA, korzystam jedynie z raportów, statystyk informacji bieżących, arkusza zleceń oraz zdrowego rozsądku.Próbuje także wyjaśniać sobie niektóre istotne i nie do końca zrozumiałe dla mnie zdarzenia wokół spółki. Daleki jednak jestem od stawiania i upubliczniania nie dających się potwierdzić hipotez - i tu się chyba różnimy. Jeżeli dysponujesz jakimś namacalnym dowodem na to, że IDM spekuluje skupionymi walorami - byłbym wdzięczny za jego podesłanie. Pozdrawiam

peek
0
Wpisów: 2
Wysłane: 29 czerwca 2009 20:49:48 przy kursie: 249,60 zł
miluu napisał(a):
AT ze strony BRE:
IDM trend spadkowy zakonczył sie w połowie lutego. Pierwszy impuls wzrostowy wyniósł kurs do oporu w okolicach 2 zł.
Obecnie duze ABC zniosło cene do połowy impulsu wzrostowego do wsparcia na poziomie 1,2 zł. Pozycje długa można
otworzyc w dowolnym momencie ze stopem na poziomie 1,25 zł. Kolejny sygnał kupna pojawi sie przy wychodzeniu
powyżej poziomu 1,8 zł i wyżej ponad poziomem 2 zł.

Mozesz podac datę opublikowania przez DI BRE tej analizy ? Bo jakoś nie mogę znaleźć.

miluu
0
Wpisów: 9
Wysłane: 29 czerwca 2009 22:24:04 przy kursie: 249,60 zł
peek napisał(a):
miluu napisał(a):
AT ze strony BRE:
IDM trend spadkowy zakonczył sie w połowie lutego. Pierwszy impuls wzrostowy wyniósł kurs do oporu w okolicach 2 zł.
Obecnie duze ABC zniosło cene do połowy impulsu wzrostowego do wsparcia na poziomie 1,2 zł. Pozycje długa można
otworzyc w dowolnym momencie ze stopem na poziomie 1,25 zł. Kolejny sygnał kupna pojawi sie przy wychodzeniu
powyżej poziomu 1,8 zł i wyżej ponad poziomem 2 zł.

Mozesz podac datę opublikowania przez DI BRE tej analizy ? Bo jakoś nie mogę znaleźć.

25.06.2009.

HENRY
0
Wpisów: 253
Wysłane: 29 czerwca 2009 23:45:40 przy kursie: 249,60 zł
sovq napisał(a):
roba: PDA były po 1,10 PLN i każdy kto w dzień po ogłoszeniu ceny emisyjnej posiadał akcje IDMSA dostał po 1 prawie poboru na akcję. Mógł z nich skorzystać (w określonym terminie) - wtedy płacił 1,10 i dostawał 1 PDA (czyli razem miał 1 akcję i 1 PDA), sprzedać na giełdzie, albo stracić w wypadku przespania określonego okresu. Cena nominalna i osoby związane ze spółką, które objęły niektóre PDA nie są istotne. Więc pierwotny koszt zakupu wyniósł 1,10PLN, zatem obecny kurs jest wyższy. Mama nadzieję, że to jest odpowiedzią na Twoje pytania

chupacabra: może rzeczywiście nie wychwytuję "istotnych" ruchów na kursie IDMSA, korzystam jedynie z raportów, statystyk informacji bieżących, arkusza zleceń oraz zdrowego rozsądku.Próbuje także wyjaśniać sobie niektóre istotne i nie do końca zrozumiałe dla mnie zdarzenia wokół spółki. Daleki jednak jestem od stawiania i upubliczniania nie dających się potwierdzić hipotez - i tu się chyba różnimy. Jeżeli dysponujesz jakimś namacalnym dowodem na to, że IDM spekuluje skupionymi walorami - byłbym wdzięczny za jego podesłanie. Pozdrawiam
Sorry,ale gdybysmy byli chociaz w nieduzym stopniu"panstwem prawa"i skazali wszystkich z ostatnich 20 lat na podstawie oczywistych faktów- a nie dowodów ,to bez cienia watpliwosci Polska byłaby najwiekszą potega gospodarczą Europy ,a nie jest-to jednak nie znaczy ,ze nalezy mówic iz wegiel jest biały,a IDM jest czysty.Nawiasem mówiac ,na jakiej podstawie miałbym miec chociaz cien watpliwosci co do tej szulerni,biorac pod uwage ich wyjatkowo "nieskazitelną"przeszłosc na gpw...puke_l
Edytowany: 29 czerwca 2009 23:55

SlawekW
0
Wpisów: 878
Wysłane: 30 czerwca 2009 01:04:19 przy kursie: 249,60 zł
HENRY napisał(a):
Sorry,ale gdybysmy byli chociaz w nieduzym stopniu"panstwem prawa"i skazali wszystkich z ostatnich 20 lat na podstawie oczywistych faktów- a nie dowodów ,to bez cienia watpliwosci Polska byłaby najwiekszą potega gospodarczą Europy ,a nie jest-to jednak nie znaczy ,ze nalezy mówic iz wegiel jest biały,a IDM jest czysty.Nawiasem mówiac ,na jakiej podstawie miałbym miec chociaz cien watpliwosci co do tej szulerni,biorac pod uwage ich wyjatkowo "nieskazitelną"przeszłosc na gpw

Wybacz, ale panstwo prawa opiera sie na skazywaniu na podstawie dowodow, sorry. Jest prawda zyciowa i prawda sadowa. Oczywiste fakty? Oczywiste oczywistosci? To pewnie za nimi ida dowody, jak je masz to jestem z toba. Zrobmy cos razem. Ukarajmy zlych ludzi.

Zgodnie z prawem. Jak prawo złe, ruszmy dupe i zmienmy prawo.

Nauczymy sie tego i nauczmy tego nasze dzieci. Nie pomawiajmy, udowadniajmy.

Mnie tez dopadł kryzys.. jem spleśniały ser, pije stare wino i jeżdżę autem bez dachu....

HENRY
0
Wpisów: 253
Wysłane: 30 czerwca 2009 05:54:43 przy kursie: 249,60 zł
SlawekW napisał(a):

Wybacz, ale panstwo prawa opiera sie na skazywaniu na podstawie dowodow, sorry. Jest prawda zyciowa i prawda sadowa. Oczywiste fakty? Oczywiste oczywistosci? To pewnie za nimi ida dowody, jak je masz to jestem z toba. Zrobmy cos razem. Ukarajmy zlych ludzi

Zgodnie z prawem. Jak prawo złe, ruszmy dupe i zmienmy prawo.

Nauczymy sie tego i nauczmy tego nasze dzieci. Nie pomawiajmy, udowadniajmy.

Nie ,oczywiscie nie zaprzeczam,to kwestia egzekucji tegoz prawa ,które jest tylko w sferze marzen-ale to nie zwalnia nas z myslenia i własnie domysłami nalezy sie kierowac w sytuacji w której angazujemy swój kapitał,realnej ocenie ,opierajac sie o własne przemyslenia ,a nie dowody ,ktore jak zapewne wszyscy wiedza w przeszłosci wielokrotnie wzkazywały na manipulacje kursem "chłopców idm-ka",a fakt czy zostało im to udowodnione czy tez nie- to ja mam to w....poniewaz to jest mój kapitał.Cały czas jest oczywiscie watpliwosc,kiedy wejsc na dłuzej ,azeby nie przepłacic ,bo sam zysk na tak niedowartosciowanej spólce wydaje sie byc oczywisty.To tylko kwestia kiedy przestana zwalac kurs,a ta decyzje gdybym podjał 2 miesiace temu na podstawie dowodów ,a nie realnej ocenie sytuacjii to dzis byłbym 30% w plecy i z watpliwoscia czy nie bede jescze o wiele wiecej...wave

Edytowany: 30 czerwca 2009 06:00

sovq
0
Wysłane: 30 czerwca 2009 08:29:55 przy kursie: 249,60 zł
HENRY napisał(a):
sovq napisał(a):

Sorry,ale gdybysmy byli chociaz w nieduzym stopniu"panstwem prawa"i skazali wszystkich z ostatnich 20 lat na podstawie oczywistych faktów- a nie dowodów ,to bez cienia watpliwosci Polska byłaby najwiekszą potega gospodarczą Europy ,a nie jest-to jednak nie znaczy ,ze nalezy mówic iz wegiel jest biały,a IDM jest czysty.Nawiasem mówiac ,na jakiej podstawie miałbym miec chociaz cien watpliwosci co do tej szulerni,biorac pod uwage ich wyjatkowo "nieskazitelną"przeszłosc na gpw...puke_l

I tu wracamy do punktu wyjścia; bo dla mnie hipotezy, które są jedynie nie dającymi się potwierdzić domysłami są w większości teoriami spiskowymi (tak właśnie definiuję teorie spiskowe), do których zdrowy rozsądek karze mi nie przykładać dużej wagi. Oczywiście domyślam się, ba, nawet jestem pewien, że w spółce i wokół niej dzieje się ogrom rzeczy, o których nie wiem, to jednak błędem IMO byłoby wypełnianie tych luk niewiedzy, własnymi czy cudzymi, mniej lub bardziej sprytnie ułożonymi, ale nadal, teoriami spiskowymi.

Jeszcze jedno: od ustalania "oczywistych faktów" najlepsze niestety są sądy, i organa nadzoru i kontroli, a nie my inwestorzy, bo dysponujemy bardzo niewielką ilością informacji. Chyba, że ktoś posiada informacje o spekulacji IDMSA na własnych papierach - to ponawiam prośbę - byłbym wdzięczny za ich upublicznienie
Edytowany: 30 czerwca 2009 08:32

chupacabra
0
Wpisów: 64
Wysłane: 30 czerwca 2009 10:30:57 przy kursie: 257,28 zł
sovq napisał(a):
HENRY napisał(a):
sovq napisał(a):

I tu wracamy do punktu wyjścia; bo dla mnie hipotezy, które są jedynie nie dającymi się potwierdzić domysłami są w większości teoriami spiskowymi (tak właśnie definiuję teorie spiskowe), do których zdrowy rozsądek karze mi nie przykładać dużej wagi. Oczywiście domyślam się, ba, nawet jestem pewien, że w spółce i wokół niej dzieje się ogrom rzeczy, o których nie wiem, to jednak błędem IMO byłoby wypełnianie tych luk niewiedzy, własnymi czy cudzymi, mniej lub bardziej sprytnie ułożonymi, ale nadal, teoriami spiskowymi.

Jeszcze jedno: od ustalania "oczywistych faktów" najlepsze niestety są sądy, i organa nadzoru i kontroli, a nie my inwestorzy, bo dysponujemy bardzo niewielką ilością informacji. Chyba, że ktoś posiada informacje o spekulacji IDMSA na własnych papierach - to ponawiam prośbę - byłbym wdzięczny za ich upublicznienie

Na jakim świecie ty żyjesz ?...giełda jest kotłem plotek,hipotez,domysłów, które inwestorzy zazwyczaj KUPUJĄ, zarabiają lub tracą dzięki nim...kiedy SPRZEDAJĄ FAKTY - wywnioskowałem, że po przepuszczeniu przez zdrowy rozsądek (czy aby na pewno) i próbie racjonalizowania faktów i wyjaśnienia sobie niektórych istotnych i nie do końca zrozumiałe dla Ciebie zdarzeń wokół spółki - zastanawiasz się wtedy czy kupić lub sprzedać ? hmm nie próbuje nawet negować...ilu inwestorów tyle strategii..respectsalute

Owszem różnimy się na pewno..ja nie próbuje Ciebie i wszystkich przekonać (nawrócić na zdroworozsądkowy i racjonalizatorski tok myślenia). Różnimy się środkami inwestowanymi i historią zmagań z giełdą (na pewno blackeye )

Jeżeli szukasz tylko korelacji logicznych na GPW i "kupujesz fakty" blackeye to upublicznienie zdarzeń typu cudofixing lub pompowanie (swego czasu) spółek typu Drewex czy Immoeast (nawet ze wskazaniem "winnych") niewiele da Tobie do myślenia.

Do myślenia może da ci obserwacja - jak dzisiaj będzie zachowywał się kurs...
Szanuje jednak Twoją opinię, podejście i zgodzę się w jednym - nasza dalsza dyskusja nie wniesie wiele pożytku

Pozdrawiam
Edytowany: 30 czerwca 2009 10:46

owner
6
Wpisów: 2 876
Wysłane: 30 czerwca 2009 10:47:44 przy kursie: 257,28 zł
ładna sesja dzisiaj. zamknięcie w aktualnych okolicach da sygnały zakupu... które jednak można było wyprzedzić i brać poniżej 1,30 Anxious
EEX

sovq
0
Wysłane: 30 czerwca 2009 11:20:52 przy kursie: 257,28 zł
chupacabra napisał(a):
sovq napisał(a):
HENRY napisał(a):
sovq napisał(a):

Na jakim świecie ty żyjesz ?...giełda jest kotłem plotek,hipotez,domysłów, które inwestorzy zazwyczaj KUPUJĄ, zarabiają lub tracą dzięki nim...kiedy SPRZEDAJĄ FAKTY - wywnioskowałem, że po przepuszczeniu przez zdrowy rozsądek (czy aby na pewno) i próbie racjonalizowania faktów i wyjaśnienia sobie niektórych istotnych i nie do końca zrozumiałe dla Ciebie zdarzeń wokół spółki - zastanawiasz się wtedy czy kupić lub sprzedać ? hmm nie próbuje nawet negować...ilu inwestorów tyle strategii..respectsalute

Owszem różnimy się na pewno..ja nie próbuje Ciebie i wszystkich przekonać (nawrócić na zdroworozsądkowy i racjonalizatorski tok myślenia). Różnimy się środkami inwestowanymi i historią zmagań z giełdą (na pewno blackeye )

Jeżeli szukasz tylko korelacji logicznych na GPW i "kupujesz fakty" blackeye to upublicznienie zdarzeń typu cudofixing lub pompowanie (swego czasu) spółek typu Drewex czy Immoeast (nawet ze wskazaniem "winnych") niewiele da Tobie do myślenia.

Do myślenia może da ci obserwacja - jak dzisiaj będzie zachowywał się kurs...
Szanuje jednak Twoją opinię, podejście i zgodzę się w jednym - nasza dalsza dyskusja nie wniesie wiele pożytku

Pozdrawiam

Byłbym wdzięczny gdybyś odnosił się do argumentów, a nie atakował mnie osobiście. Komentarze w stylu: "na jakim świecie ty żyjesz" czy "po przepuszczeniu przez zdrowy rozsądek (czy aby na pewno)" są trochę nie na miejscu.

Dobrze, że przytoczyłeś przykłady cudofixingu czy pompowania kursów - lekcja z nich płynąca jest taka, że tego typu zdarzeń nie jesteśmy w stanie przewidzieć, chyba że jesteśmy częścią ich mechanizmu albo jest już po fakcie - więc wszelkie spekulowanie o tym co się dzieje z kursem mija się z celem.

Zacząłem tą dyskusję z tego powodu, że zależy mi na tym aby forum na Stockwatch, (a wątek IDM szczególnie) nie straciło swojego merytorycznego charakteru i nie zamieniło się w forum bankiera czy parkietu gdzie każdy wykrzykuje: "jutro zwała", "grubasy podkupują" czy "odleszczanie twa" i w zasadzie nie da się wyciągnąć już stamtąd niczego wartościowego. Aby do tego nie dopuścić powinniśmy wymieniać się informacjami, które chociaż w niewielkim stopniu dają się potwierdzić czymś innym niż tylko doświadczeniem/przekonaniem użytkownika, który je głosi.

Moje decyzje inwestycyjne, owszem, w większości opierają się na kupowaniu plotek, ale czym innym jest kupowanie plotek od tworzenia plotek - plotki kupowane mają zwykle dość wiarygodne źródło.
Pozdrawiam

chupacabra
0
Wpisów: 64
Wysłane: 30 czerwca 2009 11:41:08 przy kursie: 257,28 zł
sovq napisał(a):

numero uno :

Byłbym wdzięczny gdybyś odnosił się do argumentów, a nie atakował mnie osobiście. Komentarze w stylu: "na jakim świecie ty żyjesz" czy "po przepuszczeniu przez zdrowy rozsądek (czy aby na pewno)" są trochę nie na miejscu.

numero duo:

Zacząłem tą dyskusję z tego powodu, że zależy mi na tym aby forum na Stockwatch, (a wątek IDM szczególnie) nie straciło swojego merytorycznego charakteru i nie zamieniło się w forum bankiera czy parkietu gdzie każdy wykrzykuje: "jutro zwała", "grubasy podkupują" czy "odleszczanie twa" i w zasadzie nie da się wyciągnąć już stamtąd niczego wartościowego. Aby do tego nie dopuścić powinniśmy wymieniać się informacjami, które chociaż w niewielkim stopniu dają się potwierdzić czymś innym niż tylko doświadczeniem/przekonaniem użytkownika, który je głosi.

Pozdrawiam

numero uno: nie odbieraj wszystkiego jako atak blackeye

numero duo: zgadzam się i urywam "jałową dyskusję" binky
Edytowany: 30 czerwca 2009 11:41

Vox
Vox
297
Wpisów: 7 675
Wysłane: 30 czerwca 2009 16:28:26 przy kursie: 257,28 zł
@owner, jesteś guru Boo hoo!

owner
6
Wysłane: 30 czerwca 2009 20:22:27 przy kursie: 257,28 zł
Vox napisał(a):
@owner, jesteś guru Boo hoo!

czemu?
EEX

Vox
Vox
297
Wpisów: 7 675
Wysłane: 30 czerwca 2009 21:47:09 przy kursie: 257,28 zł
masz wyczucie rynku. hello1

owner
6
Wysłane: 1 lipca 2009 00:13:49 przy kursie: 257,28 zł
pewnie jest tu wielu, którzy mają lepsze ale nie piszą...
EEX

Phenomen79
0
Wpisów: 166
Wysłane: 1 lipca 2009 00:59:20 przy kursie: 257,28 zł
owner napisał(a):
pewnie jest tu wielu, którzy mają lepsze ale nie piszą...

jedni nie pisza bo za nich pisza inni, a inni nie pisza bo im rece opadaja :/

Bobass
0
Wpisów: 78
Wysłane: 1 lipca 2009 01:12:10 przy kursie: 257,28 zł
Hej

wszystko fajnie i chciałbym żeby IDM wybił bo mam go trochę, ale mocno zaniepokoił mnie ten zjazd w okolice 1,3-1,35. Niestety widać lekkie przełamanie bariery 1,3 z połowy kwietnia i obawiam się że jeżeli w krótkim okresie (max 2 tygodnie) IDM nie powróci w okolice 1,5 to możemy mieć zjazd nawet do okolic 1zł.

Może ktoś krótko napisać jak wkleić wykres?

Dzięki z góry

Bobass
0
Wpisów: 78
Wysłane: 1 lipca 2009 01:21:01 przy kursie: 257,28 zł
A i wykres poniżej - udało mi się rozkminić jak to się wkleja

kliknij, aby powiększyć

Użytkownicy przeglądający ten wątek Gość

24 25 26 27 28

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 1,488 sek.

yynsoymm
rqubvnre
ffdejqjn
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
mfkqukpq
hwrvpzwc
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat