PARTNER SERWISU
ipbkyksl
ronin

ronin

Ostatnie 10 wpisów
Nie trzeba być analitykiem technicznym by zauważyć że nie ma kto tego ciągnąć do góry. Ulica pociągneła troche na bazie wyników i to tyle w temacie. Profesjonalni nawet tego nie tkneli a zachód szortuje:
rss.knf.gov.pl/RssOuterView/fa...

To co mówi zarząd CD Projekt a rzeczywistość to 2 różne drogi. Upłynie troche wody zanim inwestorzy zaczną wierzyć w to co mówi zarząd CD Projekt.

Jest to tylko korekta z zakresem 67.0 zł max 66.4zł, SM jeszcze się nie rozładowali do końca.
Oczywiście są to tylko moje spostrzeżenia.

A jeśli to zrobił niezadowolony pracownik (pracownicy) firmy majacy dość nieudolnych decyzji swoich zwierzchników?

Wiem ze mowi sie tu o firmach ich przychodach i stratach ale chcialbym byscie rzucili okiem na ten kawalek snipera na PC
www.youtube.com/watch?v=PvSSCG...
...sam jestem po 10h grania i ledwo sie od niej oderwalem. Nie mialem zadnych bugow zwiech czy innych wypisywanych udziwnien a za gre dalem 18£ i jest warta kazdego pensa...

Dawno nie pisalem, ale faktycznie tylko potrafia pieniadze brac od nas...

Taurus80 napisał(a):
A ja mysle ze te 0.40 dla bardzo wielu bedzie gigantyczna pulapka Shhh

pewnie i dla samego Boryszewa...

Wielkie dzięki Wodzu headbang
Jak zawsze można na Ciebie liczyc jestem zielony jeśli chodzi o cyferki a wiadomo że dobry księgowy może nieźle zamotać takiego szaraczka jak ja. Jeszcze raz dzięki salute

kliknij, aby powiększyć

Oby raport był lepszy od wykresu, który nie wróży Texowi nic pozytywnego Eh?

Narazie jade na OIL i myśle że do 70 dojdzie w planach GTC i Polimex Anxious

Nieźle, podoba mi sie thumbright
Ważne że do przodu i że masz nosa w dzisiejszych czasach to chyba najważniejsze...
Mi brak cierpliwości i max trzymam 2 tyg ale rezultaty mam podobne. Dancing
Powodzenia

morfeusz napisał(a):
Hmm... chyba miałem rację...

Mam rozumieć że w marcu zainwestowałeś w spółke Think

nocnygracz napisał(a):
Sygnal do zakupu pojawi sie, jak tex wzrosnie na jednej sesji o 10 procent. To ja wole wyprzedzic ten ruch i kupic nizej. A ze ruch bedzie, to wszyscy wiemy, nie wiemy tylko kiedy.

Wtedy kiedy WIG20 będzie spadał Anxious Techmex znany jest zę wzrostów pod prąd Angel

Już jest ok hello1
To u mnie miałem przełączone odświeżanie stron (z automatycznie na nigdy) Sick
Przepraszam za kłopot WD salute

Na laptopie zaśmieconym do niemożliwych rozmiarów (windows XP 32bit IE6) chodzi jak burza bez kłopotów thumbright
Natomiast na stacjonarnym (windows XP 64 Editin IE7) pomimo uruchamiania przeglądarki 32bitowej mam te właśnie kłopoty.
Wszystko wyczyszczone z poziomu przeglądarki (narzędzia-opcje internetowe). Wcześniej tego nie było Anxious

Cały czas musze naciskać F5 po otwarciu strony czy zalogowaniu się gdyż nie widze wszystkich wpisów albo nie pokazuje mi że jestem zalogowany blah5
To tak dla przypomnienia salute

Niestety ale nie Anxious za duży wolumen jak na moje możliwości d'oh!

zdążyłem wave

Napisałem pare wątków, które znikneły Think
I mam problemy z zalogowaniem ale o tym pisałem tu wcześniej tylko wątek wcieło Anxious
Dopiero po wciśnięciu kombinacji klawiszy, które mi podałeś widze swoje nowe wątki

Będzie dobrze... love4

Czy to dlatego moge mieć problemy z zalogowaniem a jak już zaloguje to nie moge nic pisać bo nie ma "odpowiedz" ???
Nie na wszystkich tematach tylko tych najnowszych i musze cofnąć sie o jedną strone tam kliknąć "odpowiedz".

Za spokojnie jak dla mnie i dziś wywaliłem Think . Będe obserwował i kibicował wszystkim posiadaczom walorka wave

Nie inwestuje w spółki typu "D" ale dzis rano zrobiłem wyjatek Anxious
Wybicie z trójkąta przy dużym wolumenie zapowiada się ciekawe Dancing
Tylko żebym nie został z piaskiem Kazachskim w kieszeni Sick

No tak złotówa się umacnia z minuty na minute, to też dobrze Angel

Zmiana tematu...Dancing 1.46 w Austrii to daje coś 6.40 na otwarciu thumbright
Oj będzie sie działo przynajmniej do czasu pojawienia się batona Anxious

Trudno wycenić taki portal Think Dla mnie jest wart każdej ceny thumbright
Dobrej kawał roboty WD salute

Zauważcie co dziś wyprawia arbiter pisałem już kiedyś o tym. Ja rozumiem pilnowanie ceny ale nie bawienie się batonikiem jak chińczyk bateryjką Anxious

Edit: uspokoił się...d'oh!

Ktoś kiedys dał mi taką rade:
"Chcesz grać na giełdzie...? Spłać wszystkie długi, zapłać wszystkie rachunki, daj żonie na życie a to co ci zostanie zainwestuj na giełdzie"
Inaczej podchodzi sie do inwestycji jeśli masz wolne środki finansowe a inaczej jeśli są to środki, które masz przeznczyć na inny cel Shame on you .

Sytuacja na tym walorze dość ciekawa od kilku dni atakujemy 0.78 bez skutku, obawiam się zjazdu w okolice 0.67...
ale to tylko moje przypuszczenia, oby się nie zisciły Liar

Będzie dobrze formacja "złotego krzyża" w większości zwiastowała w krótkim terminie wybicie Anxious .
Troche sie dziś pospieszyłem z zakupem i łyknąłem 10k za 1.78 ale nikt nie jest idealny. Wierze że zmierzamy do celu Liar

Sam sobie odpowiadasz na pytanie.... blackeye
Ja jak nie wiem co dalej to nie kupuje, czekam aż sie wyklaruje. Spółek jest multum a okazji jest wiele najgorzej to zakochać sie w spółce bo.... dobrze dawała Angel to nie kobieta tylko twój ciężko zarobiony szmal i trzeba postępować z nim rozsądnie.

Gratulacje oby tak dalej... thumbright
Ja jednak czekam na dole Anxious

Którą dolną czy górną??? king

Faktycznie logowałem między 9.10 a 9.30 kilka razy na Aktien i nie było nic no i batonika też nie było Think

owner napisał(a):
ja też kupiłem po 1.44 za... tysiaka evil4 też na long long term evil4

kurde owner zaszalałeś king ale w tym roku ci się zwróci thumbright może nawet zarobisz 3some
Ty 3some to masz poczucie humoru hello1

Jest to moja pierwsza spółka na 'long term' zakupiłem pakiecik po 0.57 i bede trzymał, takie doświadczenie king
Narazie jestem happy Angel

Na pewno zauważyłeś ale oni dziś wystartowali 1.33 co dawało około 5.90 u nas a my otarliśmy sie ledwo o 5.80 i zjazd.
Te 5.80 to należało się z wczoraj gdyby nie zaniżyli na fixingu. Ktoś skupil 50k po 5.55 a na otwarciu dziś pewnie się ich pozbyl
po 5.80 to czysta spekuła, czy się myle??? Think

mardo napisał(a):
Liczysz ze Kopex zaskoczy rynek wynikami ?

Nie wiem o czym mówisz ??? Think

Edit:
aaaaaa to do ownera teraz kumam Anxious

Ja wywaliłem wczoraj po 1.43 jestem happy king
Różnie bywa z tymi raportami Think

andnat napisał(a):
jakie wyczucie? tyle to nie tak się kupuje, nie na tym rynku,chyba że umówione

Wyczucie ze spadkiem ceny do danej ceny, no chyba że ty wiedziałeś że dziś spadnie z 13.70 do 13.02 Think

Niezłe gościu ma wyczucie Think gorzej jak sie zacznie tego pozbywać Sick
Ale jest to pewnie jakiś fundusz albo inna instytucjonalia thumbright

Korekte to my mamy cały czas (korekta korekty Angel ) nic ja podniosłem poprzeczke w granich 12.50 i tam czekam
Narazie siedze na IMMO Anxious

Ładny batonik na 13.02 nie do sforsowania tak szybko 100k= bandhead

Zjazd był niesamowity 20gr Anxious
Jutro na wejściu pewnie podciągnie Liar

Z moich obliczeń to narazie tak nisko nie spadniemy chyba że wyjdzie jakieś beeee info Sick , ale warto już obserwować Anxious

ferit napisał(a):
wg mnie korekta powoli się kończy... szykuje się z zakupami w okolicy 4,07-4,15

Zrób edit ceny bo ci uwierzą i tam kosze nadstawią king

Ja sprawdzam kurs takich spółek jak Krosno po sesji by nie kusiło. A sprawdzam z czystej ciekawości binky
Stwierdziłem że więcej na nich straciłem niż zyskałem. Ktoś się dziś cieszy bo włożył niewiele i się udało następnym razem
włoży dwa razy wiecej i wtopa. Człowiek uczy się na własnych błędach binky

Myśle że formacja odwróconego młota, która się tworzyła była by bardzej wiarygodna przy tych obrotach Think
Rynek i tak nie da się oszukać i co mam być to będzie... Eh? Jutro nam o tym powie Anxious

To jest wątek Kopexu Sick

majama napisał(a):
Proponuje sprawdzić takie możliwości:
- mozliwosc zmiany zlecenia w trakcie jego trwania, przedłużanie, zmiana ceny

Bardzo ważna sprawa thumbright

Poza tym awaryjność:
Dzwonie do BPH i mówie że mi się system wylogowuje co 1min a oni że u nich wszystko ok i że to u mnie coś albo z internetem albo z firewall'em. Odintalowałem G Data firewall nadal to samo przeinstalowałem sterowniki od neta to samo, przeinstalowałem NLO3 to samo. po kilku godzinach przeprosili mówiąc że to jednak u nich Sick . Kicha totalna. Już dawno bym otworzył coś równoległego ale żeby podpisać musze być w kraju a niestety nie ma mnie. Myśle tu o X-Trader mają niskie prowizje i korzystają z Sidomy, która pracuje na Java co oznacza otwarcie programu na kilku komputerach jednocześnie Anxious .

owner napisał(a):

może ktoś chciał sztucznie wyciągnąć żeby później ładniej wykres wyglądał Angel bo w tej chwili po tym cud fixie mamy formacje objęcia hossy, szkoda tylko że nie potwierdzoną obrotem.

No właśnie bez obrotu a tak prawdopodobnie byłby śliczny 'młot' Anxious

Niezłe wyciągnięcie kursu na fixingu, tylko po co?... mógł te około 10k kupić taniej po trochu i bez szaleństw.
Nie moge się dopatrzeć sensu Think

owner napisał(a):
druga max 10.60 po zamknięciu luki

Znasz moje zdanie i wiesz że typuje 10.90 binky

owner napisał(a):
btw: cały czas teraz obstawiałem dołek na 11,80 ale coraz bardziej wydaje mi się że będzie niżej Think

Pierwsza fala spadkowa zejdzie właśnie w te okolice ale druga myśle że niżej Anxious
Mamy też satelite południową wszystko zależy od jutrzejszej sesji i gdyby nie umacniający sie dolar mogłoby być fajnie Boo hoo!
Także na wykresie Ichimoku średnie kroczące zaczynają pikować w dół co nie wróży nic dobrego Eh?
Zawsze pozostaje możliwość zarobku na korekcie korekty tylko trzeba wiedzieć kiedy się wstrzelić Anxious
Do zobaczenia na parkiecie thumbright

TheBlackHorse napisał(a):
A ja myślę, że jeszcze będzie można sporo zarobić wkrótce. Na razie obserwować cyclops_ani .

Jest tyle spółek na których można zarobić że szkoda sobie zawracać głowe bankrutem...puke_l
Zbyt duże ryzyko niewspółmierne do zysków Boo hoo!

Jarbas napisał(a):
Tak dla przypomnienia to okopałem się po 10.00 king

Pierwszy kosz na 11.75 jak mu dno odpadnie to 10.90 tak jak mówiłem Anxious

To był trup od dawna... tylko trzymany w lodówce ale znalazł się ktoś kto prąd wyłączył... puke_l
Szkoda mi tylko tych naciągniętych przez spółdzielnie bo główni to chyba szybciej czmychneli a drobni zostali z ręką w... Anxious

ronin napisał(a):
Może zrobimy test....dokąd dojdze cena? Ja obstawiam 13.9zł z moich obliczeń tak to wygląda do pierwszej korekty binky

tekst z 08 March 2009 21:04:53 ciekawe na ile sie sprawdzi Anxious

magnat napisał(a):

obroty gigant ... potwierdzają dobre ruchy

Docelowo spodziewam sie tu 1zł w niedługim czasie Anxious

Dzięki ferit salute

Czy jest możliwość obserwowania kursu austriackiego na żywo tzn bez opóźnień? Anxious
Lub wykresu? Pray

chupacabra napisał(a):
Negocjacje w sprawie pozyskania przez Centrozap finansowania od Europejskiego Banku Odbudowy i Rozwoju toczą się od miesięcy, dzisiaj potwierdzono w tvncnbc, że projekt inwestycyjny centrozapu został odrzucony - to nie pomoże kursowi...puki co ostro w dół - plany spółki się sypią blackeye

Szkoda bo mogło być dziś ciekawie Sick

TheBlackHorse napisał(a):

Ronin chcesz żeby tak było czy wiesz, że tak będzieblackeye ?

Pewny to ja jestem tego że teraz w Londynie świeci słońce king
Jeśli nie bedzie negatywnego info to powinien ruszyć na północ oczywiście bez szaleństw Liar

Zjechaliśmy do dolnego ograniczenia jutro jedziemy do górnego...

owner napisał(a):

no to po 2 sesjach spadkowych chyba dobry sygnał. ostatnie górki w okolicach 12,50 to chyba niezłe wsparcie. jutro obstawiam wzrost.

Nie jestem aż takim optymistą dlatego popatrze z boku Eh?
Aczkolwiek nie wykluczam wzrostu na jutrzejszej sesji, powodzenia salute

Zwróć uwage owner że prawie wytworzył sie nagrobek Think , no ale "prawie" robi dużą różnice Anxious
Będe obserwował z ciekawości co z tego wyjdzie...

owner napisał(a):

edit: ronin widze że obstawiasz test luki, czas pokaże Angel

Dokładnie tak zrobiłem zważywszy na to że raz już sie cena odbiła co umocniło "jej" pozycje. thumbright
Ale równie dobrze może tam wcale nie dojechać Boo hoo!

Nie należy też zapominać o średniej kroczącej 15 dniowej, która tez jest silnym wsparciem #:d/

kliknij, aby powiększyć

Jarbas napisał(a):
10.00 bedzie ;)

Ustawiłem kosz na 10.9... dycha z przodu ale czy to to samo? Angel

Jarbas napisał(a):

Siedze i czekam na 10... nie umiem uzasadnić dlaczego :)
ale czekam... i się doczekam ;)

10...bo lubisz równe cyfry Angel
Nie wierze w te 10...ale jeśli by tak było to byś mnie zadziwił Eh?
Też już czekam na dole no ale nie na dnie Anxious

Oczywiście żadnych długoterminowych ruchów przy AF = "D" d'oh! aż razi czerwony kolor d'oh! . Ale nie raz już dała zarobić i trzeba ją obserwować by nie spóźnić się na pociąg Anxious

mihara napisał(a):
juz mam dosc tego co widze.:( albo gora albo dol, cos sie nie moga niektorzy zdecydowac. lepiej zmienic spolka na jakis czas.

Buduje się formacja bazy i wydaje mi sie że im będzie dłuższa tym większe będzie wybicie, także cierpliwość Twoja zostanie uwieńczona sukcesem hello1 . Chyba że jakieś negatywne info ale nic mi nie wiadomo Think

Czy ktoś może wie czemu kurs dziś był skutecznie blokowany na poziomie 12.99 ???

morfeusz napisał(a):
Cytat:
morfeusz się nigdy nie myli...

Jesteś czegoś na giełdzie pewien to jesteś martwy...Anxious

Może zrobimy test....dokąd dojdze cena? Ja obstawiam 13.9zł z moich obliczeń tak to wygląda do pierwszej korekty binky
To tylko zabawa ale w dobrym guście....Angel Poprosze o propozycje....Angel

Wielkie dzieki...szukałem w necie ale bez skutku

jeszcze raz dzieki wave

Czy ktoś mi może powiedzieć od kiedy do kiedy jest przerwa Wielkanocna na GPW w tym roku?

Czy możesz przybliżyć wszystkim o co chodzi z tym wykresem Anxious

Miałem na myśli to:

kliknij, aby powiększyć

Myśle że to formacja spodka.... Anxious

Owner czy możesz popatrzeć na wykres liniowy... czy nie mówi ci to coś Think jakby UFOThink

Spójrzmy na wykres dwie ładne białe świece z luką bez górnych cieni, świadczy to o sile rynku to że byki mają jeszcze siły i dopuki się to nie zmieni zamierzam trzymać walor. Przy takim dynamicznym wzroście sygnał zmiany trendu będzie widoczny a jeśli nie to przecież nie strace dochodów dwóch świec w ciągu jednej sesji...king To nie KrosnoAnxious

A jak myślisz gdzie są pieniądze z banków amerykańskich przecież nie w europie ani w japonii oni też ich nie mają Anxious zostaje nam tylko rosja i chiny. W chińskich fabrykach pracują dzieci za kilkadziesiąt dolarów miesięcznie i oni tego szkła naprodukują salute . Napewno nie będzie to szkło wysokiej jakości ale w czasie kryzysu każdy bedzie chciał kupić jak najtaniej binky

Zrobili upgrade NOL3, poprawili wykresy tickera ale zlecenia jak się składało tak składa king . Ważne że coś tam poprawili czyli myślą nad tym a to cieszy Angel

Z AF jestem totalna noga Anxious i nic nie kumam Speak to the hand

Dziś kupiłem po 9.55 ale jak jutro z rana bujnie się w dół to drugie tyle kupie thumbright
Gdzieś mi mignął raport albo jakieś cyferki Famura i byłem miło zaskoczony pomimo strat na opcjach jakoś wyszli.
Nie mam ich akcji.... Shame on you ale dziś przebili dno a te cyferki nie były najgorsze Anxious
A przecież to bliźniacza firmaThink

gornictwo.wnp.pl/famur-w-2008-...

Nie było infa? Think ale kupiłem.... mam jakieś dziwne przeczucia...
Czy może to info jest tak tragiczne i z nim zwlekają?
Co o tym sądzisz Owner?

Czyli Sidoma 8.1 jest OK thumbright cieszy mnie ta wiadomośc. Dziś NLO3 nie odpalił sie do południa. Na szczęście bank BPH ma drugą równoległą platforme i z niej korzystałem, oparta na Javie. Z jednej strony drażni mnie NLO3 ale z drugiej strony nie chce zmieniać banku gdyż wszystko mam na jednej platformie no i ten równoległy system też sie sprawdził chodz bezpośrednio z niego nie można wysyłać zleceń tylko ze strony banku.(Jako awaryjny jest OK) Podejrzewam że zostane przy tym co jestem może kiedyś zrobią upgrade i bedzie taki jak w BOŚ (pakiet zielony). Angel

Chciałbym wszystkim podziękować za pomoc i wypowiedzi na ten temat wave

No to Sidoma odpada a właśnie X-Trader na niej bazuje a oni są najtańsi. Nie moge sobie pozwolić na jakie kolwiek przerwy w łączności, czasami decydują secundy. Chyba uśmiechne się w strone DM BOŚ czy ma ktoś jakieś doświadczenie w tym kierunku? Anxious

Jest b. silne wsparcie na 0.54 - 0.55 i jeśli je pokona to możemy zjechać poniżej 0.50 Think

I to mocna bandhead wszystko zależy od info i otoczenia... czas okaże, ale jestem pozytywnej myśli...

ogólnie o Kopexie i Famurze. Dobre walory a walają sie po kątach...

Nie wiem czy czytałeś:

www.wnp.pl/tematy/kopex,2571_0...

mówiłeś że 3 marca jest raport???

Ja jestem w BM BPH i generalnie jest ok za najwyższy pakiet nic nie płace zmniejszyli mi nawet z 0.38 na 0.35% ale składanie zlecen to koszmar wyskakuje mi dodatkowo okno banku (do niczego nie potrzebne i przysłania cały ekran), błędy w podawaniu kursu rzeczywistego wykresy się zacinają. Trzeba robić miliony kombinacji po otwarciu NLO3 by to chodziło jak należy jestem po prostu tym zmęczony z tąd to pytanie o Sidome. Wiem że DM BOŚ ma też ten program NLO3 ale nowszą i doskonalszą wersje (Pakiet zielony pełen) i oglądając demo jest tam wszystko lepiej działające nawet składanie zleceń. Czasami musze sprzedawać PKC bo zanim wpisze hasło i ponownie zmienie cene to już jest za późno d'oh!

Czy ktoś mógłby mi udzielić bliższych informacji na temat Sidomy? Planuje zmienić biuro maklerskie i myśle tu o programie który byłby przejrzysty w obsłudze mało awaryjny. Czy są domy maklerskie które nie pobierają opłat za daytrading albo są to opłaty rozsądne. Ja mam 0.35/025% i min 6zł. Uważam je za wygórowane w porównaniu z domem maklerskim X-Trader 0.25/019% i 3zł ale jak to jest w praktyce nie wiem.

we Wiedniu to sie zgodze ale u nas??? z tego co widze to 617tys. No chyba że patrze nie na te cyferki Anxious

Podziękować Addi za linki.... wave Nie wiem jak jest definicja ale dziś przeżyłem szok. Słowo arbitraż było mi znane ale nie spotkałem sie z tym w praktyce... teraz już wiem jeszcze raz dzięki Addi salute . Kurs spadł gwałtownie i widać było że może iść w góre ale skutecznie był blokowany no i zostałem z papierkiem. I na nic tu AT i AF skoro jest jeszcze ktoś trzeci Anxious

Wyglądało to na zabawe... d'oh! czy to znaczy że mogą skutecznie blokować kurs??? I jaki jest kurs we Wiedniu? salute

Jeśli ktoś obserwował dzisiaj Immo Anxious to zaobserwował 30k batona zminiającego miejsce cenowe co secunde. Skutecznie odstraszał potencjalnych inwestorów angry3 to z jednej strony K to z drugiej S. Dziwny człowiek kurs swobodnie mógł iść w góre ale widać było że ma niezły ubaw z tego... joker Ciekawe jakie bierze leki Think

Immo przypomina dziś staw i ktoś kiedyś trafnie to ujął: Liar

...na tym polega odleszczanie papiera....podręcznikowy przykład to Immoeast z ostatnich 2m.....jak trzeba to leszcze po dnie przeciągną, by tanio akcje oddali...wystarczy kurs zbić sztucznie i nawet narybek spłynie....jak trzeba to wodę ze stawu spuszczą i prąd podłączą by nawet ikra leszcza się nie ostała na akcjach...a potem mozna już iść spokojnie i pod kontrolą w górę.....Anxious

Nostradamus salute

myśle że jeszcze dziś powstanie młot ale to tylko myśli Think także będe obserwował Anxious i podkupie ale poniżej 9.5 myśle tu o 9.2 Think . Wszyscy czekają na wyniki a one nie koniecznie muszą być rewelacyjne. Najlepszym rozwiązaniem jest dobry kontrakt taki jak był z Chinami, ale u nich też nie wesoło i kontraktu nie będzie Sick . Także pozostaje daytrading... binky

....pozatym jak tu już ktoś napisał salute brak obrotów angry3

Takie RGR z tym że z odstrzeloną głową wave

Informacje
Stopień: Rozgadany
Ostatnia wizyta: 20 września 2021 12:10:43
Liczba wpisów: 157
[0,04% wszystkich postów / 0,03 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,838 sek.

bdpiqqpn
oaaitnqo
kvhswtyk
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
ennwfmwd
xspkslko
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat