[quote=Scarry][quote=rabbit]
@Tytankompletnie sie nie zgadzam z oceną naszej giełdy vs inne, przecież to amerykańskie giełdy słynął z najpotężniejszego kapitału spekulacyjnego, przecież to amerykańskie giełdy mają "boty" grające zamiast ludzi. Piszecie życzeniowe posty szukając ziemi obiecanej dla KOV zamiast stąpać twardo po ziemi.
Daytrading czy toksyczne akcje, splity itd to nie jest ani polski wynalazek ani nie jesteśmy w nim najlepsi.
Zasadniczo napisałeś mnóstwo tekstu bez pokrycia w rzeczywistości.
Jeśli masz jakąkolwiek wiedzę o możliwości popełnienia przestępstwa związanego z polskim rynkiem finansowym, pamiętaj że w Polsce jest obowiązek poinformowania o tym odpowiednich organów.[/quote
@Scarry
Kod:Mod: piszemy o spolce a nie o użytkownikach forum
Otóż amerykańska giełda jest przegniła na wylot,ze swoim złodziejskim mośkowym pseudo ekonomicznym systemem finansowym. Świat o tym dobrze wie i Światu zaczyna to doskwierać.
Światowy kryzys gospodarczy zaczął się od ich zafajdanego systemu finansowego, oszukańczych giełd i lichwiarskich banków, drukowania i lichwiarskiego pożyczania pieniędzy przez prywatną firmę (FED). Chyba wiesz kto jest jej właścicielem? Niestety ich "cudowne wynalazki" trafiły również do Polski w tej najgorszej formie.
Nie będę Ci robił wykładu bo tu forum KOV.
A wszystko co napisałem wcześniej co dzieje się na naszej szulerni GPW to prawda, możesz to sprawdzić i to tylko ułamek z faktów, a znam ich z oficjalnych info wiele. Nie będę Ci udowadniać że nie jestem wielbłądem, bo nie jestem. Widocznie nie śledzisz giełdy na bieżąco, Twoja strata, lub masz złe intencje imputując nam kwadraturę koła.
Można pisać że białe jest czarne, ale faktów nie zmienisz.
Moje pierwsze akcje , to akcje "WEDLA" kupione za obligacje skarbu państwa,o czym w tedy prawie nikt nie miał pojęcia, więc co nieco wiem o giełdzie, zachowaniach spółek
i przekrętach ich właścicieli.
KOV na tle wielu notowanych obecnie spółek na naszej szulerni ze swoją uczciwością i przejrzystością, jawi się jako perła.
A to, że jest solą w oku dla wielu przekrętasów i musi szukać potwierdzenia na innej giełdzie, świadczy tylko o klasie naszych inwestorów, ich zasobności i mentalności o której pisałem w poście do którego Ty i tobie podobni się odnoszą z "niedowierzaniem" i nie powinno to nikogo dziwić.
Póki co na tle wielu notowanych na naszej szulerni spółek, KOV bezsprzecznie, ze swym uczciwym i przejrzystym jak dotychczas podejściem, jawi się jako pereła.
A że nie daje jeszcze szybkiej gratyfikacji? No cóż, przynajmniej nasze forum KOV jest na tyle atrakcyjne, co widać po wpisach i robocie paru mądrych ludzi iż to na obecną chwilę musi nam na razie i do czasu wystarczyć. I na tym Boże amen.