owner napisał(a):nic takiego nie miało miejsca. Tusk nie zdążył odpowiedzieć, wtracił się ten "koleś z obstawy" zwrócił tylko uwagę że przyjechali rozmawiać o pomocy a nie o biurokracji w urzedach.
Tusk musiałby być w ciemię bity, żeby dać się tak zrobić jakiemuś wieśniakowi

To rasowy kłamczuszek i na pewno bez trudu by z tego wybrnął. Ja im nie ufam, jeżeli można w ogóle politykom ufać. Uważam, że nie robią tego co powinni robić, ale takie są "zalety" demokracji - słupki przede wszystkim.
Ale to co robi PIS to przechodzi ludzkie pojęcie. Nie podoba mi się, że manipulują społeczeństwem. Tego na prawdę nie lubię. Przykładów można by podać nieskończoną ilość, ale szkoda na to czasu. Z tego co na szybko pamiętam to teksty o tym, że za ich rządów była prosperita. Przyszło PO i od razu kryzys oraz spadki na rynkach. Teraz z kolei wysokie ceny i inflacja to też wina Tuska a nie Bena. Nic to, Joker idzie na zakupy do sklepu dla ubogich i kupuje od razu 2kg cukru, żeby wywindować paragon

Uważam, że religia robi wodę z mózgu ludziom. Można wierzyć i robić różne rzeczy tak długo, jak nie rzuca się to nam na mózg. Ale pamiętam, że to min. posłowie z PIS wpadali na tak genialne pomysły jak uczynienie Jezusa Królem Polski. Fundamentalny problem

Najświeższe info jakie słyszałem, to to, że PIS podpytywał komisję wyborczą czy aby na pewno PO nie złamało prawa robiąc konferencję prasową w piątek, kiedy oficjalnie kampanie startowały od poniedziałku. Sami przy tym zaczęli rozwieszać plakaty z gębą retuszowaną w Adobe Photoshop już miesiąc temu.
Klika się i sprzedaje ;-)