Wydaje mi się, że pomyliłeś cyfry na klawiaturze. Autor recenzji dał 7/10 i myślę, że dobrze to umotywował - gra jest dość dobra, ale mogła by by lepsza. W każdej grze można by coś zrobić lepiej i rzadko która osiąga 9/10 i więcej. Może sam napiszesz grę lepszą ?
Warto zastanowi się nad skalę ocen. Ocena 1 to kompletne dno, 2-3 to beznadzieja , 4-5 mizerne, 6 przyzwoite, 7- dość dobre, 8-dobre, 9-bardzo dobre, 10-fantastyczne.
W szkole oceniane by było 1-3 niedostatecznie, 4-5 dostatecznie, 6 przyzwoicie, 7-8 dobrze, 9 bardzo dobrze, 10 celująco. Mam dużo wspólnego ze szkolnictwem na wszystkich poziomach (gimnazjum, liceum uniwerek) więc wiem co mówię.
Recenzja dość wyważona i przyzwoicie opisane plusy i minusy. Gdyby autor nie znalazł wogóle minusów o których pisze gra musiałaby dostać 9/10 lub 10/10 i byłaby chyba najlepszą grą w tym roku na świecie. Za dużo wymagasz gdyby było to wszystko nie byłoby już w niej co poprawiać - byłby to już koniec serii!!
Jest szansa, że gra może się spodobać a jak widać jest co robić w kolejnej wersji Sniper 3.
Za kilka miesięcy można zrobić dodatki rozszerzające poziomy itp.
Mnie ta recenzja usatysfakcjonowała. Zobaczymy jaki będzie odbiór wśród graczy i jakie będą opinie zagranicznych specjalistów. Wcześniejsze recenzje przed premierą były pozytywne. Jak na razie uważam to za sukces gry.
Czekamy na pierwsze wyniki sprzedaży, bo to jest najważniejsze i recenzje samych zwykłych graczy..
Parkiet weryfikuje naszą wiedzę i czujność przy każdym zleceniu (:
a każdy jest mądralą ....po fakcie... :) :)