Krzysztof ZZ napisał(a):@ kris1986 kup Radkowi kwiaty :) Kurcze ten gosc robi to dla wlasnego interesu. Abris kupil na umowe cywilna 65 tys akcji jakis czas temu . Moze zapytacie Pana Radka od kogo ?
Nie no radziu? A taki płożondny się wydawał.
kokospl napisał(a):Czy redakcja w stanie zweryfikowac info o kupnie akcji przez Abris? Jesli sie to potwierdzi to dla mnie jest to skandal
Redakcja nie, ale jak radzia zapytasz to przecież ci powie prawdę. Więc po co komplikować?
kris1986 napisał(a):
Może jestem naiwny, ale wierzę, że te propozycje są najlepszymi, jakie można było wypracować w obecnej sytuacji.
kris1986 napisał(a):ikomu kwiatów nie mam zamiaru kupować, (nie mam już za co)
Nic nie wiem o żadnych akcjach, dlatego nie będę snuł kolejnych teorii spiskowych.....
Co do zmasowanych akcji wysyłania listów, jestem stanowczo ZA, i proszę też innych o ich wysyłanie, tym bardziej, że one już są, wystarczy tylko wysłać...
Powiedzieć chłopie o tobie żeś naiwny, nawet jak na standardy wyznawców Radosława, to jakby nic nie powiedzieć.
Przecież Ciebie i resztę tobie podobnych puszcza z portkami, a Ty jeszcze podziekujesz za fatyge.
A radoslawowi życzę dalszego strzyżenia owiec, niech selekcji którą ewolucja nie dokonała, zrobią ludzie jego pokroju do spółki z abrisem i reszta wierchuszki.
A wystarczyło mieć minimum oleju we łbie. Skoro od 8 miesięcy kasy w sakwie ubywa i co miesiąc o tym wszyscy trąbią, ale misie typu Radosław mówią "Tak, ale z każdym miesiącem rozkradają coraz mniej" to trzeba od razu pisac wnioski o upadlosc do NS i K, a nie cieszyc sie ze radziu mowi ze caly czas robi wam dobrze.