Awanturnik napisał(a):...usunięto dane osobowe na wniosek osoby zainteresowanej...
Maupa_w_niebieskim napisał(a):No to maleńka aktualizacja: T&J Financial Group Sp. z o.o. -spółeczka nawet bez porządnej strony internetowej, wciskacze okazji inwestycyjnych za prowizję - a w spółeczce znajdziemy osoby, które w swojej karierze zawodowej sprzedawały papiery; TK Invest, HWDP i reszty całej wesołej rodzinki dolnośląsko-warszawskiej.
To ciekawe co piszecie, bo akurat miałem do czynienia z paroma osobami z Conor Capital (nie wymienię z kim bo w tym wątku jeszcze by źle kojarzono ich nazwiska, nie jest to jednak ww. Pan) i raczej byłem zadowolony z obsługi, z resztą przedłożonej mi propozycji również.
Zaglądałem też (szczęśliwie na tym się skończyło) w sprawozdania np. Tk Investu nie tak dawno i nie zobaczyłem czegoś przerażającego - no i jak się okazuje nie same finanse zadecydowały o wywaleniu się spółki.
Osobiście nie zakładam z automatu u pośrednika złej woli, z resztą to się da bardzo szybko ocenić, bardziej mnie interesuje ogół kontaktu. Jeśli o coś pytam to oczekuję rzetelnej odpowiedzi, ustalenia faktów itd. Jeśli ktoś jednak ordynarnie kłamie nt. podstawowych pozycji w bilansie to automatycznie ląduje na śmietniku i dziękuję za współpracę (ostatnio przy Get Backu, Pan bardzo rozminął się z prawdą i choć spółka ok to z oferty już nie skorzystałem). Także na przyszłość poza samymi nazwiskami, prosiłbym jednak o więcej konkretu