bobart napisał(a):te wpisy "leszczynka" " brasterek" itp. sa tak samo infantylne jak AT w tym przypadku i wlasnie ta leszczynka ktora do dzisiaj czeka na osiagniecie ceny kupna z IPO po 40% stratach I kto jest tu leszczynka? smiechu warte.Strzezcie sie takich od siedmiu bolesci analitykow.
to tak jakby oglosili komunikat ,ze blache i farbe juz na karoserie maja ,tylko jeszcze brak silnika ale to pecha ,bo jagieloka wymyslila( wymyslila tez takiego jednego dra.,ktorego sie teraz wstydzi) teraz juz wzor na sprawdzanie pracy silnika, ktorego jeszcze nie ma ale co tam no mamy zamiar samochod nawet w usa sprzedac, tylko nie wiemy czy go przez granice przepuszcza..no ale co tam pogadamy z jakims GM i juz sie zachwyca, no ale zeby bylo na przejazd to dodrukujemy troche papiera, no i wyplacimy sobie bonusy za ciezka robote,bo leszczynka sypnela pieniadzem i osiagnelismy dumna kapitalizacje, a za to sie nalezy...Produkt doskonaly perpetuum mobile do robienia forsy na frajerach..komunikat..wyplata,komunikat wyplata ,a co to bedzie gdy pokaza jakies kolorowe zdjecie. matrycy ..wyplata.
Kolego kupili Ci którzy wierzyli w firmę i produkt. Uwierz mi, że te osoby nie zadowolą się zyskiem 100%, strata 40% tak na razie na papierze a większość kupowała licząc się ze 100% stratą.
Więc w czym problem ? Czy to kupowali leszcze ? - czas pokaże. Dużo osób kupiło Akcje po 4 zł. Zrealizowali zysk 300-400% wiec kurs spadł z 19 zł.
Wśród tych leszczy są miedzy innymi:
Tadeusz Wesołowski 6,47% 5,24 mln zł
DM BOŚ SA 5,82% 4,72 mln zł
Ipopema TFI SA (wraz z TOTAL FIZ) 5,71% 4,63 mln zł
mWealth Management SA 5,00% 4,05 mln zł
Mi się spółka i pomysł bardzo podoba produkt nie bo go nie ma !!!
Poczytaj moje wcześniejsze posty pisałem o tym, że powinni już dawno mieć obudowę wykonaną na chwilę obecną uruchamiają produkcje matryc a obudowy dale nie mieli zaprojektowanej to jest jakiś absurd - nie chcą sprzedawać ? czy nikt tam nie myśli ? 7 lat (?) poszło na robienie patentów ?
Tutaj mi się włącza w głowie wielka czerwona lampka. Z drugiej strony czy osoby które odkryły tą technologie, banki, duzi inwestorzy nie rozłożyli tej technologii na czynniki pierwsze ?
Myślę, że tak. Powinno być dobrze myślę ,że Ci ludzie (twórcy i inwestorzy) nie są obłąkani.
A może macie inne opinie ?
PS. Popracuj nad ortografią.