white_eagle - IDM 5 MCI 5
IDM - kurs lubi zachowywać sie skokowo - fala w górę, później odczekanie, lekki spadek (najczęsciej do technicznie istotnych poziomów), schłodzenie wskaźników i wystrzał. po wrześniowym koncercie - październik spokojny, ale wystarczyło na powrót do wrześniowej linii wsparcia, a także do liźnięcia szczytów i chwilowy wystrzał ponad poziomy nienotowane od 2,5 roku. to dobrze rokuje. wystarczy zajrzec do forumowego tematu, by zobaczyć jak potężne masy intelektualne się ścierają w walce o przyszłość spółki:) a kto nie potrafi marzyć, ten nie ma siły do walki. ja zakotwiczyłem siermiężnym sprzętem 0,5 roku temu w idm i na razie się stąd nie ruszam, pasuje mi karta stałego pobytu:) wobec planów jesień i zima będą z idm-em gorące, ja miejsca za barykadą jednak nie zmieniam:)
MCI - wreszcie zaliczyliśmy kolejny przystanek w drodze na szczyty nienotowane od 2 lat. schronisko wreszcie ma "oczko" wyżej, ale skoro niektóre rekomendacje brokerów są wyżej, a nawet wyżej o kolejne oczko, to dlaczego nie teraz? technicznie spółka wygląda bardzo dobrze, rozkręca się abc data, zdaje się, że mci wreszcie dostrzega szersze, niż ostatnio, grono inwestorów. może dyskontuje się orzeczenie trybunału konstytucyjnego, w dniu debiutu gpw wyniki mci - raczej będą dobre:) magia trzech literek
każdy swoim sterem i żeglarzem.