Cytat:@sss56
naprawdę - to jest głupie porównywać najgorsze polskie forum, pełne najgorszego chamstwa, jakie chyba zaistniało z stockwatchem. To że Ty tam sie udzielasz to tylko i wyłącznie Twoja sprawa i radź sobie psychicznie z tym sam, przestań w to mieszać tutejszych forumowiczów.
scarry czytamy ze zrozumieniem
powtarzam liczy się ilość nie jakość, co mam merytoryczność do rzeczy, wyobraź sobie wykres wig20 i pod każdą świeczką dzienną numerek który informuje cię ile było negatywnych wpisów na SW czy parkiecie czy np u WB.
PS ja udzielam się tylko na SW , lubię mądre wpisy czytać
Cytat:Cytat:mathu
Nie rozumiem co 4:0, krytykujesz mnie od DAX-a na poziomie 5600, a teraz jest 5200... Prawie 10% mniej.
ja nikogo nie krytykuje, wczoraj było dużo negatywnych wpisów więc stwierdziłem że dzisiaj powinno być na zielono, jakiś czas było i tyle. Możliwe że skończymy na czerwono więc będzie 3;1(mam nadzieje ze ci to poprawi humor.)
A tak w ogóle to chyba zakończę moje statystyki bo widzę że źle to znosicie, a szkoda bo pod koniec roku miałem wkleić tutaj wykres z informacją o wpisach negatywnych i pozytywnych. Mogłoby być ciekawie.
"człowiek jest niewolnikiem swego posiadania..."
"Wszystko jest trudne nim stanie się proste "