poszkodowany napisał(a):Do Wszystkich Forumowiczów: skupmy się jak dalej walczyć o swoje. Nie zainteresowani jak ZZ... mogą nie wypisywać swoich mądrości bo cała strona sądowa nie wypełnia swoich funkcji tylko gra z dłużnikiem do jednej bramki co oznacza że ich decyzje są nieważne w świetle prawa. Teraz czas na podsumowanie dotych czasowo rozboju w biały dzień i przejścia do ataku. Jak Wszyscy już zdążyli zauważyć Dłużnik ma swoje zobowiązania w dupie. Do tego sąd rżnie głupa wydając wyrok w niezgodny z prawem postępowaniu. Takie wyroki ro zapadaly w latacj 50 tych. Tyle że to byla inna rzeczywistość (a może nie ina).
Tak, zgadzam się tu z Tobą jeśli chodzi o lata 50-te. Poszłabym nawet dalej, że jeżeli tzw Suweren zagłosuje na przekupne obietnice dzisiaj rządzących, to raczej cofniemy się do epoki Średniowiecza. Wtedy były tortury fizyczne, w nowym wydaniiu ówczesnego Średniowiecza będziemy przechodzić tortury psychiczne. A mianowiecie nie będą dążyć do ustalenia czy banki LC miały pozwolenie, ale będą nas spowiadać skąd mieliśmy kasę na zainwestowanie w np GetBack.
Dzisiaj wyrokiem Sądu zostaliśmy okradzeni w biały dzień i to przy majestacie prawa. Wkurza mnie ta cała sytuacja, zwłaszcza iż rano przeglądając prasę doczytałam się, że nowelizacja ustawy frankowej nie będzie dotyczyć banków LC. KrucaFiks, gdzie my żyjemy. To jest ponizej lat 50-tych.
Teraz może bardziej konkretniej, jak już wcześniej wspomniałam, nie boję się kierować pism do wszelakich instytucji państwowych. Wspomniałam również, że jestem w traccie pisania pisma do Prokuratury (chodzi o zespól ds Getback). W międzyczasie znalazłam jeszcze inną instyttucję, do której chcę szybko napisać. Chodzi o Fundusz Sprawiedliwości. W P.1 chcę odnieść się do legalności oferowania i sprzedaży obl. GB.W p.2 chciałabym odnieść się do dzisiejszego wyroku Sądu. Wg mnie wyrok zapadł bez autoryzowanego sprawozdania finansowego spółki. Może sędzia. J. Mądry takowy otrzymał, ale nie mogę tego znależdź na internecie, a więc nie został ogłoszony publicznie. Wiem,że są na ten temat paragrafy prawne - czyli wyrok najprawdopodobniej został ogłoszony na podstawie hipotezy, że spólka jest nas w stanie spłacić, ale gdzie są te papiery. Proszę pomóżcie znaleźć mi odniesienie artykułów prawnych w tym zakresie, bo ja nie tracę nadziei. Trzeba coś działać. Przecież obecna władza nie będzie trwała wiecznie.