Wszystkich mających wątpliwości - zawiadamiam
Waszym forumowym kolegą, który dostąpił zaszczytu wejścia do RN - jestem ja
Na wstępie chciałbym bardzo serdecznie podziękować. Osobom, które udzieliły mi poparcia w staraniach o wejście do ciała nadzorczego, a także spółce i pozostałym członkom Rady - za okazane mi zaufanie
Christof_martin napisał(a):
Air Canda ! congraty !
....
znowu mamy spór ;-)
Nie wiem, czy jestem szczególnie podobny do @aira - ale wiem, że sporo nas łączy. Nie ma zatem o co kopii kruszyć. Mam nadzieję, że więcej nie stanę się zarzewiem żadnego sporu. Do spółki postaram się wnieść co najwyżej jakiś twórczy ferment - a nie jawne konflikty
andy_dufresne napisał(a):
Michał, gratulacje! wave Czekamy teraz na przekroczenie progu 5%, najlepiej teraz póki jeszcze płynność jest znikoma ;)
Co by nie mówić, jest to pozytywny wyróżnik samej spółki na naszym giełdowym grajdołku.
Wielkie dzięki Andy! Pan prezes został już poinformowany o możliwości wręcz wrogiego przejęcia

Liczę zresztą, że płynność będzie się zwiększać wraz ze wzrostem naszej Niezwyciężonej Steamowej Grupy.
W mojej ocenie - spółka Starward Industries - komunikacją rynkową i poszanowaniem zdania inwestorów mniejszościowych wyróżniała się od samego początku. Byłem przekonany o tym już od kwietnia 2019. Teraz jednak wszyscy mamy tego naoczny i namacalny dowód
kjujik napisał(a):
Gratulacje Michał, widzę, że nieobca jest Ci branża gier bo od niedawna testujesz Star Citizena :) Mam nadzieje, że będziesz dobrze reprezentował głos mniejszościowych. PLS jaki jest do Ciebie kontakt oprócz STW aby można było zgłosić pytanie, wniosek?
Branża gier nie jest mi obca. Uważam zresztą za swój obowiązek ( a na pewno dobrą praktykę ), żeby w zaistniałem sytuacji dowiedzieć się o niej jak najwięcej. Poznać choć trochę z każdej możliwej strony. Stąd też w moim CV pojawiają się okresy w których zajmuje się nią w takiej, bądź innej formie. Mega techniczną osobą jednak nie jestem

Nie spodziewaj się nigdy ujrzeć "gema developer", "game lead" lub "senior engineer" przy moim nazwisku. A już na pewno nie na silniku Unreal5
Moje drzwi pozostają dla Ciebie oraz innych inwestorów otwarte. Jestem tu dzięki Wam i dla Was. Skrzynkę na SW sprawdzam regularnie. Pisz zatem na nią śmiało. Ponieważ jednak mimo mojego całego szacunku dla tego portalu ( wielokrotnie pisałem, że uważam go za najlepszy nad Wisłą ) reprezentuje wszystkich inwestorów - a nie tylko Stockwatcherów: mój nowo powstały mail firmowy to:
michal.siennicki@starward.co Zapraszam na kawę, we wszystkich sprawach związanych ze spółką oraz salted caramel shortbread

W wypadku powodzenia projektu - także na specjały rodem z Australii
Na samym końcu jeszcze dwie rzeczy:
Ponieważ uczestniczenie w projekcie "The Invincible" to nie tylko zaszczyt i przyjemność - ale także odpowiedzialność - maksymalnie wstrzymuję swoją forumową aktywność na forach innych spółek giełdowych. Zwłaszcza powiązanych z branżą game dev. Myślę, że tak będzie rozsądniej, uczciwiej, przejrzyściej. Ci, którym mój nick przewija się na forum od dłuższego czasu - wiedzą zresztą gdzie mnie szukać. Być może - jeśli czas pozwoli poudzielam się troszkę na "dnach bess" albo "szczytach hoss". Może w końcu napiszę coś o Brexicie...
Obiecuję też Wam pracę w Waszym ( naszym ) interesie. Zaangażowanie i pasję. Jeśli kogoś zawiodę - to na pewno nie przez brak chęci do działania albo złą wolę
No nic - zapinam pasy