Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Zbierałem się od jakiegoś czasu, żeby poruszyć kilka tematów, ale ciekawy byłem Waszej reakcji na raport roczny i ewentualnych pytań. Skoro takie póki co nie pojawiły się na forum, a rynek miał już chyba troszkę czasu na przetrawienie nowych informacji - napiszę sam
1. Po pierwsze - na ten moment jestem obecny jedynie na forum giełdowym Stockwatcha. Nie piszę i nie planuję pisać nigdzie indziej. Nie jest jednak tak, że nie jestem świadomy innych przestrzeni, w których temat Starwarda jest poruszany. Z dużym zainteresowaniem śledziłem m.in. dyskusję kilku osób na Twitterze sprzed około 2 tygodni. Bo i miło się czyta dyskusje na poziomie. Kilka rzeczy na które chciałbym zwrócić uwagę:
- Pisuję tylko na Stockwatchu, ale nie tylko do Stockwatcha należy mnie przypisywać. Na samym początku swojej kariery w RN podałem swojego maila firmowego:
michal.siennicki@starward.co . Wszystkich serdecznie zapraszam do korzystania także z tej formy komunikacji ze mną. Co poniektórzy umieli także do mnie dotrzeć innymi kanałami
- Pisuję pod nickiem. Tak. Wynika to z tego, że pod tym nickiem funkcjonuję już w przestrzeni portalu od około dekady. Myślę, że akurat tutaj, ten nick jest nawet mocniej rozpoznawalny, niż moje prawdziwe dane osobowe. Nie jestem też pierwszą osobą, która pod nickiem pisywała na tym forum będąc oficjalnie w Radzie Nadzorczej
- Nie uważam, żeby na ten moment była potrzeba, bym zaczął pisać w innych miejscach. Nie planuję być także nad aktywny. Jeśli jednak spółka będzie się rozwijać i zainteresowanie nią będzie rosnąć, nie mam nic przeciwko utworzeniu osobnego kanału wewnątrz Starwardowego do komunikacji rynkowej. Jestem tu po to żeby Was słuchać i reagować na to, co mi piszecie. Osobiście sądzę, że jednak to jeszcze nie czas.
2. Po drugie - jestem bardzo zadowolony z pracy jaką spółka wykonała przy okazji raportu rocznego. Nie tylko obszerność prezentowanej treści, ale też sama oprawa graficzna, pozwalają mi sądzić, że akcjonariusze pozostają w centrum zainteresowania Starwarda. Chciałbym zwrócić uwagę, że zarówno postęp prac nad tytułem ( szczegółowo opisane Kamienie Milowe produkcji ) jak i elementy poboczne ( scenariusz i jego dokładne analizy, dokładne informacje o zatrudnieniu, poruszony temat planu marketingowego itp. ) zostały transparentnie nakreślone. Spółka zawarła praktycznie wszystkie elementy na których mi zależało
3. Po trzecie - w internecie krąży już informacja. Starward Industries będzie jednym z członków konferencji Gaming na Giełdzie. Wydaję mi się to być doskonałą okazją dla wszystkich zainteresowanych, aby dopytać włodarzy spółki o interesujące ich tematy. Dokładny termin nie został jeszcze ujawniony, lecz jest to już kwestia nieodległego czasu.