0 Dołączył: 2018-06-10 Wpisów: 541
Wysłane:
30 stycznia 2019 00:44:53
Kochani aktywność na forum ,,naszego wybrańca'' to nic innego jak nowe zadanie ,które powierzyli mu koledzy i koleżanki z zarządu.Teraz RB ma za zadanie wykreowanie nowej rzeczywistości i sprawić aby ,,debile''(bo za takich nas uważają) uwierzyli w kolejne bajeczki. Dzisiaj dowiedzieliśmy się np,że wierzyciele powinni byli wystąpić do UOKiK o zgodę na konwersję.Proszę mi odpowiedzieć w takim razie kto zasiada w RW ?Jak sama nazwa mówi Rada WIERZYCIELI.Dlaczego więc ŻADEN wierzyciel z RW wiedząc o potrzebnej zgodzie UOKiK nie zrobił tego? A może po prostu ,,przeoczyli'' tą sprawę .W końcu prezesowi Dąbrowskiemu zdarzyło się ,,przeoczyć'' fakt poinformowania nas o wycofaniu się Hoista to tu też być może nastąpiło zwykłe ,,przeoczenie''.
|
|
Wysłane:
30 stycznia 2019 01:29:27
bukos4 napisał(a):Obligatariusz kontakt napisał(a):PinkTool napisał(a):sprawa jest prosta... RW z RB na czele załatwiła "w plecy" 19% tym którzy chcieli konwersji...dziękujemy 1/Wierzyciele, w zdecydowanej większości, poparli w głosowaniu układ. Takie są zasady PPU. 2/ Do tych, którzy piszą o UOKiK i zaniedbaniach RW to zwracam uwagę, że RW oraz Spółką nie są uprawnieni do występowania do UOKiK z takim wnioskiem - takie prawo mają tylko wierzyciele/ obligatariusze 3/ Może któryś z wierzycieli-prawników wskaże, czy mając wiedzę o planowanej konwersji wystąpił z wnioskiem do UOKiK jak zwykle bezczelnosc... 1. niech pan nie manipuluje. prawie nikt z obecnych na ZW nie poparl ukladu; kurator zaglosowal za ludzi ktorzy: a) nie mieli swiadomosci co to obligacja, wszystkie te babcie kupujace w IB itd b) maja swiadomosc i nie wylaczyli sie i nie pojechali bo byla deklaracja ze bedzie wariant inwestorski i kurator zaglosuje na propozycje NS, ktore zawieraly takze element konwersji, a przede wszystkim inny poziom zaspokojenia c) jakas czesc ktora poparlaby PU zlozone 22.01 (mniejszosc) PROSZĘ NIE OPOWIADAĆ NAM DYRDYMAŁÓW, ŻE WIERZYCIELE W ZDECYDOWANEJ WIĘKSZOŚCI POPARLI UKŁAD, CHAMSTWO NO... 2.skoro sie sklada PU z konwersja i wie sie ze zgoda UOKIK jest potrzebna, to trzeba dzwonic prosic naciskac na tych ktorzy moga to zrobic,a co najmniej poinformowac o takiej koniecznosci. a nie w dniu ZW cieszyc sie ze tego nie zrobili... 3.pan tu probuje uglaskac rzeczywistosc i uspic nasza czujnosc; to wszystko w tych opisach ma niby wygladac podobnie, ale rozwodnic odpowiedzialnosc...ze to wcale tak nie bylo, to tak nie do konca, moze zle pamietacie bo ZW bylo tydzien temu...otoz my wiemy jak bylo i nie zapomnimy nigdy... To co z nami wyprawiają to są DZIAŁANIA MAFIJNE!!! JEŻELI NADAL BĘDZIEMY TO TOLEROWAĆ ZMUSZĄ NAS DO ODDANIA IM TEGO CO JESZCZE NIEKTÓRYM Z NAS ZOSTAŁO.MIESZKANIA<SAMOCHODU<DZIAŁKI.KIEDY POWIEMY DOŚĆ?!
|
|
0 Dołączył: 2018-04-22 Wpisów: 803
Wysłane:
30 stycznia 2019 04:21:51
omicron napisał(a):Ta piramida nie udała by się, gdyby nie pomoc IB. Czy ten bank zostanie kiedyś z tego rozliczony? Na razie - wczoraj - banki LC wzrosły po 30%. Tak jak pisałem. Takie banki po uwolnieniu ich na mocy proponowanej ustawy i konstrukcje prawne praktycznie uniemożliwiające dochodzenia odszkodowań za sprawę GBK (z całą pewnością koncepcja tego jest już gotowa) czyni te banki niezwykle atrakcyjne dla kupującego. Webeściak...
|
|
|
|
0 Dołączył: 2018-04-22 Wpisów: 803
Wysłane:
30 stycznia 2019 04:33:20
Cytat:1/Wierzyciele, w zdecydowanej większości, poparli w głosowaniu układ. Takie są zasady PPU. 2/ Do tych, którzy piszą o UOKiK i zaniedbaniach RW to zwracam uwagę, że RW oraz Spółką nie są uprawnieni do występowania do UOKiK z takim wnioskiem - takie prawo mają tylko wierzyciele/ obligatariusze 3/ Może któryś z wierzycieli-prawników wskaże, czy mając wiedzę o planowanej konwersji wystąpił z wnioskiem do UOKiK AD 1. Nie mam prawa wypowiadać się za innych obligatariuszy, mogę wypowiadać się za siebie. Otóż ja nie wystąpiłem o wyłączenie bo byłem przeciw konwersji (nie gram na giełdzie). Jednak wierzyłem do 20:00 w zeszły poniedziałek że konwersja dla tych którzy chcą - będzie. Niestety - jak wiadomo - układ w ostatniej chwili zmieniono. No a wtedy już czasu na reakcję nie było. Z daleka wygląda to na wcześniej zaplanowany scenariusz. AD 2. Ponieważ dzieli nas "asymetria wiedzy" nie miałem dostępu do informacji że potrzebny jest jakiś kwit z UOKIK. W związku z tym uważam że faktycznie z takim wnioskiem trzeba było wystąpić przez kogoś kto posiada "wiedzę symetryczną" będąc jednocześnie wierzycielem. Z tego co wiem Pan Radosław występując nie jako RW ale prywatnie, jest taką właśnie osobą. AD 3. Żaden z wierzycieli - prawników nie wystąpił do UOKiK ze względu właśnie na "asymetrię wiedzy".
Edytowany: 30 stycznia 2019 04:48
|
|
0 Dołączył: 2019-01-22 Wpisów: 161
Wysłane:
30 stycznia 2019 07:01:10
Nie pytajmy o nic więcej obligatariusz kontakt. On specjalnie tutaj pisze, żeby manipulować tymi, którzy nie byli na ZW. RB ubłagał Sąd, żeby przeniósł głodowanie w październiku i tym sposobem załatwił nam brak konwersji i niższe spłaty!!! Szkoda naszego czasu i nerwów! Zostaliśmy okradzeni przez społkè getback, której wlascicielem jest i był Abris. Mieli kakolewskiego, teraz maja Dąbrowskiego. Zmieniła się postać -nic poza tym. Proponuję, żeby mieć inna platformę do komunikacji.
|
|
0 Dołączył: 2018-05-01 Wpisów: 122
Wysłane:
30 stycznia 2019 08:51:30
Obligatariusz kontakt napisał(a): 3/ Może któryś z wierzycieli-prawników wskaże, czy mając wiedzę o planowanej konwersji wystąpił z wnioskiem do UOKiK
Ustawa stanowi, że zgoda jest wymagana w przypadku: przejęcia – przez nabycie lub objęcie akcji, innych papierów wartościowych, udziałów lub w jakikolwiek inny sposób –bezpośredniej lub pośredniej kontroli nad jednym lub więcej przedsiębiorcami przez jednego lub więcej przedsiębiorców Ponieważ obligatariusze nie są przedsiębiorcami lub nie występują w tym postępowaniu w roli przedsiębiorców, więc zgoda UOKiK na konwersję nigdy nie była wymagana. Rozumiem, że wątpliwości co do konieczności uzyskania zgody zasiał celowo GBK, jego prawnicy i inni beneficjeni układu, aby nie dopuścić do utraty kontroli nad GBK przez Abris.
|
|
0 Dołączył: 2018-05-11 Wpisów: 133
Wysłane:
30 stycznia 2019 09:06:22
Obligatariusz kontakt napisał(a):draconiss napisał(a):@Obligatoriusz_kontakt
tak jak chciales, zadalem merytoryczne pytanie na ktore chyba nie tak szybko masz zamiar odpowiedziec. Ponawiam je wiec:
Jakie masz zaslugi i co zostalo zrobione ze w okresie czasu 6 miesiecy Waszej pracy? Splaty zostaly zmiejszone z ~50% (wtedy wlasnie Ty z tego co czytalem byles glownym inicjatorem przedluzania) do 25% nie ma zadnych akcji dla wierzycieli ktorzy tego chcieli. I nie pierd* mi tu ze te akcje bylyby wtedy nic nie warte. Jakos nie pociesza mnie fakt ze teraz beda one wiecej warte ale w rekach Abrisu. 1/ Nie pamiętam, abyśmy byli na "ty" 2/ Spółką zarządza zarząd, a nie RW; kompetencje RW wynikają z Pr. Restr. 3/ Wcześniejsze PU skonstruowane były na ówczesnych wycenach aktywów przez Spółkę; od tamtej pory skorygowali ją m.in. o przeterminowane wierzytelności oraz urealnili wartość aktywów zagranicznych o uzyskane oferty sprzedaży Na grzecznosci trzeba sobie zasluzyc, nie bede sie odnosil w stosunku do kogos kto oszukal wszystkich w ten sposob bufonie.
|
|
0 Dołączył: 2018-07-21 Wpisów: 103
Wysłane:
30 stycznia 2019 09:35:09
[quote=Okradziona]Nie pytajmy o nic więcej obligatariusz kontakt. On specjalnie tutaj pisze, żeby manipulować tymi, którzy nie byli na ZW. RB ubłagał Sąd, żeby przeniósł głodowanie w październiku i tym sposobem załatwił nam brak konwersji i niższe spłaty!! Mysle ze przeniesienie glosowania bylo potrzebne bo GB mial pieniadze na kilka miesiecy funkcjonowania a zarzad chcial stanac przed sadem z ultimatum albo nasza propozycja ukladu albo upadlosc bo kasy jest na miesiac i z tad te szopki z inwestorem zeby zabrac ten czas i kase i postawic wszystkich w sytulacji bez wyjscia a jak jest pieniedzy na kilka miesiecy to sie nie uda ,moze przyjsc ktos poprowadzi to w inna strone ,fachowcow z tej branzy w Polsce pelno ,jak brak kasy to moze lepiej zredukowac ta RN do minimum z minimalnym wynagrodzeniem bo oni nawet przy dobrych checiach nic nie mogo a po 20 tys biora i dac te pieniadze tym co sie znaja i maja chec to zrobic ale zarzad mial calkiem inny plan
|
|
0 Dołączył: 2018-08-01 Wpisów: 119
Wysłane:
30 stycznia 2019 10:26:47
maciej_61 napisał(a):Cytat:Szkoda. Zabrakło rzetelnej komunikacji ze strony liderów, zabrakło zaangażowania do współpracy większego grona osób. Tak się kończy samotne wojowanie... Patrząc na utopione kwoty zupełnie nie dziwi mnie frustracja wielu. A Pan dokłada klucząc, pomijając, rozwadniając i miejscami również daleko odchodząc od merytoryki.
Jeżeli chodzi o mój prywatny punkt widzenia to powyższe jest skutkiem a nie przyczyną. Zmaterializował się od dawna precyzyjnie przemyślany scenariusz i widać że rozważano różne możliwości i sposoby zadziałania w różnej sytuacji. Tu chyba koronnym argumentem jest fakt że większość dowiedziała się o ostatecznej formie układu ok 20:00 w zeszły poniedziałek. A ci co byli akurat w drodze do Wrocławia dowiedzieli po przerwie w ZW w czasie której zebrała się RW. Swoją drogą - majstersztyk. Rozumiem, że uważa Pan, iż Pan Radek od samego początku był tylko narzędziem w tym przemyślanym scenariuszu (w mojej wypowiedzi chodziło mi o cały okres PPU, nie tylko ostatnich kilka dni)?
|
|
Wysłane:
30 stycznia 2019 10:38:00
Obligatariusz kontakt napisał(a):1/ PU RW są istotnie różne od tych Spółki: - istotnie różne grupy układowe (z korzyścią dla gr.1) -> +0,8pp dla gr. 1 - zawierały cash-sweep - miały inny harmonogramem spłat (np. DNLD od +/- 1/3 spłat gr. 1) - zakładały niższe koszty operacyjne (np. brak inwestycji w rzeczony system IT oraz niższe koszty restrukturyzacji en bloc) -> +0,7pp dla gr.1 2/ Spółka weryfikowała nam: - zapisy o ustanowieniu zastawu - Spółka ma największą wiedzę, by sprawdzić możliwość ustanowienia zabezpieczeń przy obecnej strukturze aktywów - sposób zdefiniowania źródeł odzysków z fraudów, co należało podać w cash-sweep 3/ Ekonomika liczona była bez Spółki, ale na podstawie jej modelu przygotowanego na początku PPU przez PWC 4/ Przychody z fraudów należy traktować dokładnie tak samo jak wycena wierzytelności w GBK - % nominału pomniejszony o koszt prowadzenia postępowań i funkcjonowania Spółki Największa różnica w stosunku do tych spółki polega na tym, że te PU na ZW nie zaistniały i że nadal nie można się z nimi zapoznać.
|
|
|
|
Wysłane:
30 stycznia 2019 10:47:53
Obligatariusz kontakt napisał(a):1/ Ja też byłem na ZW, więc nie ma sensu przerzucać wersjami; każdy może mieć swoją 2/ W ostatecznych PU RW usunęliśmy konwersję m.in. z powodu problemu UOKiK, ale nie tylko - najważniejsze powody opisaliśmy w piśmie do NS (dostępne na stronie http://www.getbacksa.pl); to był rezultat "zważenia za i przeciw"; nie tylko ja miałem rozterki, inni tak samo, ale w ostatecznym rozrachunku uznaliśmy taki wariant dla najlepszy dla wierzycieli 3/ Działania w obszarze fraudów, wbrew temu co wypowiadały się poszczególne osoby, idą w dobrą stronę; wiem, że czekacie na fajerwerki, ale skupmy się na dobrej dokumentacji dla postępowań sądowych 1) Mój komentarz, od którego rozpoczął się ten temat dotyczył całego okresu PPU, a nie tylko tego co działo się 22.01 na ZW. Pomijanie tego, co działo się wcześniej w kwestii % spłaty dla Abris to zwykłe kłamstwo i manipulacja. 2) Odniosłem się do wszystkich 4 powodów z tego pisma - nadal czekam na Pana odpowiedź.
|
|
0 Dołączył: 2018-11-30 Wpisów: 57
Wysłane:
30 stycznia 2019 11:00:06
maciej_61 napisał(a):omicron napisał(a):Ta piramida nie udała by się, gdyby nie pomoc IB. Czy ten bank zostanie kiedyś z tego rozliczony? Na razie - wczoraj - banki LC wzrosły po 30%. Tak jak pisałem. Takie banki po uwolnieniu ich na mocy proponowanej ustawy i konstrukcje prawne praktycznie uniemożliwiające dochodzenia odszkodowań za sprawę GBK (z całą pewnością koncepcja tego jest już gotowa) czyni te banki niezwykle atrakcyjne dla kupującego. Webeściak... "Dzień dobry, Czy UKNF wydając decyzję (np. w sprawie połączenia Idea Banku z Getin Noble Bankiem) może wydać decyzję warunkową, czyli zawierającą dodatkowy składnik - warunek? (przykład: wyrażenie zgody na połączenie banków, pod warunkiem spłaty poszkodowanych przez IB w aferze GetBack) por. np. wyrok Naczelnego Sądu Administracyjnego w Szczecinie z 2 października 2002 r., sygn. SA/Sz 2049/01, LEX nr 685414 wyrok Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego w Poznaniu z 16 stycznia 2014 r. (sygn. I SA/Po 440/13, LEX nr 1423945) Czy UKNF wydając decyzję w sprawie połączenia uwzględni również obok interesu stron (banki) również interes społeczny ponad czterech tysięcy poszkodowanych klientów IB?" Odpowiedź KNFu: "W nawiązaniu do wpływających do Urzędu Komisji Nadzoru Finansowego pytań związanych z zabezpieczeniem interesów klientów Idea Banku SA w kontekście planowanego połączenia Idea Banku SA z Getin Noble Bankiem SA Urząd KNF informuje, że w postępowaniach, których przedmiotem jest połączenie banku z innym bankiem lub instytucją kredytową Komisja Nadzoru Finansowego kieruje się przesłankami wskazanymi w art. 124 ust. 2 ustawy Prawo bankowe, stosownie do których Komisja odmawia wydania zezwolenia na połączenie banku z innym bankiem lub instytucją kredytową, jeżeli połączenie prowadziłoby do naruszenia przepisów prawa, interesów klientów banku biorącego udział w połączeniu lub zagrażałoby bezpieczeństwu środków gromadzonych w tym banku. W kontekście oceny wyżej wymienionych przesłanek dokonywanej przez KNF podkreślenia wymaga, że konieczne jest takie ustrukturyzowanie transakcji, które zagwarantuje bezpieczeństwo połączonego banku, w tym w szczególności bezpieczeństwo depozytów oraz zabezpieczenie interesów klientów, jak również odpowiedni poziom kapitałów." Źródło: www.knf.gov.pl/o_nas/komunikat...
|
|
0 Dołączył: 2017-09-03 Wpisów: 117
Wysłane:
30 stycznia 2019 11:38:07
Panie Radosławie,
Bardzo zaniepokoiło i wzburzyło mnie pańskie stwierdzenie, że wierzyciele przegłosowali układ. Napisał pan to wiedząc (jakby pomijając) jakie są komentarze osób z przebiegu tego feralnego ZW.
Wszyscy, oprócz pana, przedstawiają jedną wersję wydarzeń i prezentują podobne odczucia (zarzucił pan tym osobom komunikowanie się wcześniej przez komunikatory - dla mnie to jakiś desperacki atak).
Ja się nie wyłączyłem spod kurateli kuratora, ale w żaden sposób nie jestem za przegłosowanymi warunkami, które są istotnie gorsze od tego co zapowiadał zarząd oraz RW na poprzednim ZW.
Przez tyle miesięcy w propozycjach RW była konwersja, pisał pan tu za i przeciw konwersji i nawet tłumaczył pan, że wartoś akcji jest ujemna ake nie można ustalić jej poniżej ceny nominalnej. Z tego wynika oczywisty wniosek, że pan i RW byli za konwersją. Coś się wydarzyło, że zminił pan diametralnie zdanie praktycznie w ostatniej chwili i przyznam się, że ja tego nie zauważyłem. Nie było z pańskiej strony tu na forum prostej informacji typu : "RW wycofuje się z konwersji".
Nsprawdę pańskie działania i działania RW (patrząc na cały okres trwania PPU) niejasne i niespójne, a w konsekwencji skandaliczne...
Proszę o wskazanie, dziś dokładnie jest to pismo RW do NS, wyjaśniające o tej zgodzie UOKIK i kwestie konwersji. Czy to jest w tej zakładce informacje dla wierzycieli ? Proszę podać link bezpiśrednio do PDFa ...
|
|
6 Dołączył: 2018-05-19 Wpisów: 679
Wysłane:
30 stycznia 2019 13:55:48
Pesto z dnia 22.01 masz 6 ostatnich linkow: www.getbacksa.pl/informacja-dl...warto dodac ze PU RW, ktore powinny byc zalacznikiem jednego z tych komunikatow do dnia dzisiejszego nie ujrzaly swiatla dziennego (nikt ich tez nie podal, nie odczytal na ZW, nawet nie powiedzial ze one sa)
|
|
Wysłane:
30 stycznia 2019 14:13:51
@bukos4 Pytanie czy już ktoś zgłosił to co się dzieje do prokuratury czy nadal czekamy jak nas gangsterzy ogrywają .
|
|
6 Dołączył: 2018-05-19 Wpisów: 679
Wysłane:
30 stycznia 2019 14:30:23
ja nie skladalem. ale mysle ze jesli ktos zlozyl to na pewno sie tu nie przyzna dla zaskoczenia
|
|
0 Dołączył: 2018-05-13 Wpisów: 301
|
|
PREMIUM
522 Grupa: Zespół StockWatch.pl
Wysłane:
30 stycznia 2019 17:34:01
Obligatariusz kontakt napisał(a):2/ W ostatecznych PU RW usunęliśmy konwersję m.in. z powodu problemu UOKiK, ale nie tylko - najważniejsze powody opisaliśmy w piśmie do NS (dostępne na stronie http://www.getbacksa.pl); to był rezultat "zważenia za i przeciw"; nie tylko ja miałem rozterki, inni tak samo, ale w ostatecznym rozrachunku uznaliśmy taki wariant dla najlepszy dla wierzycieli O ile rozumiem do pewnego stopnia brak konwersji, bo z tego co mi wiadomo nie zgadzała się na nią grupa facebookowa (która jest o najliczniejsza), to uzasadnienie o braku konwersji przedstawione prze RW dla mnie jako osoby postronnej dobrze nie wygląda... Względem sierpnia 2018 r. kiedy RW składała swoje pierwotne propozycje układowe chyba niewiele się zmieniło pod względem prawnym. Więc jeśli teraz czytam, że RW miała wątpliwości prawne co do stanowiska UOKiK, to pytam czy Prawo Restrukturyzacyjne zmieniło treść od sierpnia? Dlaczego wtedy takich wątpliwości nie było, skoro proponowano konwersję 25 proc.? Akcje też chyba nie straciły na wartości od tegoż sierpnia, bo w lipcu poznaliśmy raport roczny, który pokazywał już stan finansów GetBack i ujemną wartość kapitałów własnych. Nie bardzo też rozumiem co konwersja zmienia w przypadku wierzycieli zabezpieczonych. Wydawałoby się, że z punktu widzenia zabezpieczonych jest wszystko jedno czy przystąpią do układu z konwersją czy bez. Tak czy owak mają być spłaceni w ciągu miesiąca z hakiem od dnia uprawomocnienia układu. Kto wie, czy spłata nie nastąpiłaby szybciej niż przy egzekucji zabezpieczenia... omicron napisał(a):Ta piramida nie udała by się, gdyby nie pomoc IB. Czy ten bank zostanie kiedyś z tego rozliczony? Z treści artykułów prasowych i tego co da się policzyć z ujawnionych informacji wynika, że przez IB sprzedała się tylko polowa obligacji GetBacku. Inaczej mówiąc, przekręt KK udałby się tak samo jak w chwili obecnej, ale na mniejszą skalę.
|
|
0 Dołączył: 2019-01-20 Wpisów: 4
Wysłane:
30 stycznia 2019 17:48:26
Byłem osobiście na zjeździe 22 stycznia we Wrocławiu.
Moja opinia jest identyczna jak większości tam obecnych RW i zarząd spółki to jedna banda i komitywa. Zarząd pytany o to dlaczego wycofał konwersję z propozycji układu odparł, że na wniosek opini RW czyli tak naprawdę banków. Im jest na rękę, że Abrys został głównym udziałowcem bo jest gwarantem dowiezienia układu w takiej wersji, że banki dostaną 90% całości wierzytelności pierwotnej. Ich nie interesuje, czy my skorzystany z straty podatkowej itp itd oni wolą mieć pewność dowiezienia swoich 90%.
Zatem RW=zarząd GB a przynajmniej ich cele.
Nadzorca sądowy wypadł okropnie słabo, jak sam przyznawałł, że jest ryzyko, że jego propozycje mogą mieć wadę prawną. GB wyskoczył z tym przepisem na sam koniec wiedząć, że to ich as w rękawie i dzięki temu tylko ich propozycja będzie głosowana i parł do tego stanowczo. Ich prawnik wręcz upominał sędziego, że przystąpić do głosowania chociaż głosów z sali protestujących było dużo.
Znamienna była jedna sytuacja. Gdy już wiekszość osób opuściła salę po głosowaniu do Pana Radka podszedł Prezes Dąbrowski i powiedział: "no Radek teraz do roboty".
Moim zdaniem on w tej robocie był także podczas całego ZW.
|
|
0 Dołączył: 2018-05-03 Wpisów: 121
Wysłane:
30 stycznia 2019 19:38:48
Z forum Bankiera: Cytat: "Byłem dzisiaj w sądzie. Zadałem w Biurze Podawczym dwa pytania: 1. Ile wpłynęło pism w sprawie ZW getback 22-01=19? Odp. Nie wolno nam odpowiadać na to pytanie. 2. Do kiedy można składać Zastrzeżenia do głosowania na ZW 22-01-19? Nie wiemy, proszę pójść do sekretariatu wydziału p.112. Poszedłem. odp. na 1, - do nas nic nie wpłynęło. 2. Nie wiemy. I skierowano mnie do naczelnika wydziału. Na 1. odpowiedział: dwa. Na 2. odpowiedział: 7 dni czyli do piątku. Chyba 7 dni roboczych powiedziałem. Nie! Do piątku w tym tygodniu. Wolno Wam składać tylko Zastrzeżenia. Wszyscy mamy pretensje do PiS, że mruży oczy na aferę getback. A czym jest wysłanie dwóch zamiast 150 pism (od osób obecnych) pt. "Zastrzeżenia" do sądu w sprawie przebiegu ZW 22-01-19? Jeśli 100% obecnych na ZW nie zareaguje na tę farsę, to przegraliśmy". W związku z tym, apeluję o wysyłanie najpóźniej do piątku zastrzeżeń przeciwko układowi. Jeśli nie chcemy być okradzeni do zera, złożenie zastrzeżeń jest obowiązkiem każdego wierzyciela ! Jeszcze jest szansa żeby wziąć sprawy w swoje ręce ! Jestem gotów na priv dać każdemu zainteresowanemu do wykorzystania tekst zastrzeżeń, które przygotowałem i jutro będę wysyłał do sądu.
Edytowany: 30 stycznia 2019 19:40
|
|
Czy na pewno chcesz przesłać zgłoszenie do moderatora?
Poniżej potwierdź lub anuluj swój wybór.