Ann napisał(a):@cad_man
Oczywiście nie chodzi tu o spekulacje, ale nie możemy też odrzucać wyborów użytkowników.
Padały tu propozycje, by wykluczyć NC..., bo tu skoki kursów, bo płynność itp.
Ciebie podawałam za przykład ( a właściwie Twoje transakcje ), że nie można wykluczać, że względu na preferencje i sposób inwestowania. Było też, żeby nie można było kupować spółek poniżej złotówki - nie kupiłbyś wtedy Mediacap...
A może krewa widzi coś w tym Gancie ?
Można by postawić całą masę ograniczeń, a każdy z wielu uczestników tego forum miałby o nich swoje zdanie. Wojetek przejął portfel, ustalił zasady ( myślę że bardzo rozsądne ), a nie jest to proste, bo tak jak mówię, mamy na tym forum silne charaktery, a każdy pewny swoich przekonań :)
A swoją drogą, w tej edycji będzie pewnie z 50 - ciu uczestników. Jeśli trafi się jeden czy dwóch spekulantów, to nie będzie jakoś szczególnie rzutowało na wynik.
P.S No i życzę Ci cad powtórki świetnego wyniku. Aaa...Twoja spółka Synektik, bardzo ciekawa, też mam wrażenie, że mogą "dać czadu".
I jeszcze jedno mi przyszło na myśl. Krewa, to nie oszołom z choinki zdjęty, a kumaty gość. Lubię czytać jego posty i uważam, że są wartościowe ( poza tym sto plusów dla niego za piękną, pikantną puentę i talent pisarski, ja tak gładko nie potrafię opisać rzeczywistości )
Może ma swój plan działania. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Osobiście, będę obserwowała i życzę sukcesów. Może sama się czegoś nauczę...
@Masa
Pozdrawiam i gratuluję wyniku. Ronson to był strzał w dziesiątkę :)
A co z tym bumechem ? Leciał w dół masakrycznie, potem jakieś mega odbicia...Napisz coś :)
@topfacet
A może aktualny szef portfela właśnie śpi ?:) Spokojnie na pewno opublikuje, ale wklepanie tego i zrobienie portfela zajmie jakiś czas, a co chwila ktoś dorzuca jakąś propozycję...O wyrozumiałość proszę dla mojego kolegi i następcy :)